Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan ya gercekse Elia konusu ? :D

Hic süphen olmasın Podolski'yi maliyeti yüzünden geri ceviren bazı eski kafalı yöneticilerimiz ve Imparator Elia'nın yanına bile yaklasamazlar..

Hele kiralık isini kökten unut adamlar enayi degiller heralde kiraya versinler. Üstelik takımları bu yıl cok kötü bugünde 4 yediler :D :D

Hic süphen olmasın Podolski'yi maliyeti yüzünden geri ceviren bazı eski kafalı yöneticilerimiz ve Imparator Elia'nın yanına bile yaklasamazlar..

Hele kiralık isini kökten unut adamlar enayi degiller heralde kiraya versinler. Üstelik takımları bu yıl cok kötü bugünde 4 yediler :D :D
kiralika sla ama asla vermez hamburg.

15 milyon verirsen, brakir ama

Ne olursa olsun Arda konusunu yönetim iyi yönetememiştir. Tamam Arda gitmek istemiş olabilir ama geçen sezon sonunda (bu yönetim için göreve gelir gelmez) oturur konuşursun, gitmek istiyorsa saygı duyarsın ama dersin ki (tarihi atıyorum) "temmuz 15'e kadar süren var, o zamana kadar uygun teklif gelirse izin veririz, ondan sonra bizim transfer planlarımızı aksatacağından ve yerini doldurmak için zaman kalmayacağından izin veremeyiz" dersin. Arda da anlar sanırım bunu. Ağustos'un ortasında Arda mı satılır?

Hamburg teknik direktörü elia büyük ihtimal gidecek demis. Galatasaray sözlükte okumustum.

ver 15 milyon, hala imkansiz olursa sol kullagimdan olayim, zaten pek sevmem sol kulalgimi, hep zzzzz diy ebir ses veriyor

O kadar para olsa zaten suana kadar transferi kapatmistik. Bizimkiler ucuz ama kaliteli bir adama bakiyorlar gibi.

arkadaşlar ben hala yönetime çok güveniyorum ve güzel transferlerin geleceğine de inanıyorum.

Sercan: Yurtdışında transferleri takımlar tamamladı ve almazlar. Fener zaten geçtim onları:D nese. beşiktaş o kadar forveti alıpta napacaklar. Geriye bir trabzon ve biz kalıyoruz. Eğer trabzon herhangi bir forvet alırsa, sercan çok açık ve net son gün transferi olarak bize kalır.

Podolski: Bence pazartesi günü ünal aysal gidecek ve alacak.

Forvet: Yabancı olarak eğer forlan intere giderse, bence milito bize gelir. diğer ihtimalde forlan bize gelir.

Bunlarda herhangi bir kaynak yok sadece forumlardan takip ettiğim ve çıkarımlarımdır.

Elia,Keıta´ya çok benziyor.Güçlü,hızlı,teknik,patlamaya hazır.Tam bizim ligin oyuncusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt