Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belirli bir kısmına kadar pino 'yu tarif ettin, ama ikinci kısmını okuduğumda podolski şuan ki adaylardan en uygunu ama o da pek koparak hızlı çıkmaz ve dar alanda çalım atma özelliği pek yoktur. Öyle özellikler saymışşsın ki yani tekrar okudum da CR7 'i tarif etmişsin :D

CR7 de olur renkdaş, gelsin hayır demem :D

Yahu şu Sercanı niye almıyoruz

birde aşağıdaki kadroyu kurmak çok zor değil bence yeterli olabilecek bir kadro

204518_Galatasaray_SK.jpg

adam bi bayernde oynayamadı diye mi diyorsun bunu yoksa röportajlarda mı duydun

Münihde yapamadi adam.. Alisamadi Sehire ve hemen yine Köln´e döndü... Bir düsünün ya. Almanya Milli Takiminda cok basarili oynayan ve üstelik daha 26 yasindaki bir Futbolcuyu FC Köln Takimina birakirlarmi..??

Bunun Schalkesi, Werder Bremen´i, Hamburg´u ki zamaninda Hamburgu degil Kölnü secti Bayern´den sonra...

Dedigim gibi Schalke, Werder Bremen, Hamburg, Dortmund, Valencia, Sevillia, A. Madrid, O.Lyon, Marsilya, Liverpool, Arsenal, Lazio, Roma, Milaono, Juve vs..vs..vs..vs

bunlardan hicbirinin ilgisini cekmezmi 26 yasindaki cok basarili bir Alman Milli Futbolcusu..? FC Köln´de kalacak bir Futbolcumu sizce..?

aslında onun anlatmak istedigi uefa nın bizim iç işlerimize karısması hosuna gitmiyor onun için tepkili.aslında bende uefanın iç işlerimize karısmasını dogru bulmuyorum.ama mal tff yüzünden koskoca Türkiyenin futbol anlamında iç işlerine karısmak zorunda kaldı uefa.neyse daha cok yazardım ama konu transfer nöbeti sonucta.

hacı ozaman şuanda ağlayan tüm fenerliler o zaman çıkıp federasyon bizi korumayı bırak diyecekti adalet adalet diyorlar ya hani neyse ya herkesin dilinde sakız olmuş 17 takım para kazansın diye feneri harcamışlar hacı ne diyonuz siz yokse hepsinin isteği başından beri fenerin ikinci lige gidip aklanmasıymış tabiki yersen !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt