Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eğer bunların arasından seçim yapılacaksa hakkatten ft zaten hem bek hem açık oynayan drente yi tercih eder ve eger alabilecekse forlan ı ister

Terim bence sol beke de alternatif arıyor zaten, ölçü değil ama bugünkü hazırlık maçında Eboue'yi sol bek oynatmış diyorlar.

İstemediğin 4 isim söyle deseydiniz gündemimizde olan, bu dörtlüyü sıralardım. Çok pis hayal kırıklıgına ugradım

Transfer olmazsa büyük hayal kırıklığı olur, bu bekleyiş, bu hüzün, bu yarım kalmışlıklar...

Olacak, olmalı, olmak zorunda Mahir abi. Bu kadar insanı beklenti içine soktular. Artık geri dönüşü yok. Bu sene zımba gibi bir takım izlemek bizim en doğal hakkımız...

drenthe sol kanat için fazla kısır bi oyuncu.golcu özelliği sıfır calım özelliği sıfır.bekde oynar ama yabancı sınırı var.boşa transfer yapmış oluruz.

Drenthe Eboue etkisi yaratabilir Eboue Arsenalde ıslıklanan bir adamdı ama Türkiyede uçacak bence Forlanın yerine daha mantıklı bir santrafor tercih etsinler Forlan kalsın.

Albert Riera'ya kötü oyuncudur diyen var mı? Podolski tabi ki benim tercihimdir ama olmuyorsa Riera'ya da hayır diyemem.

Diego Forlan defteri bana göre kapandı adam Inter'e imza atacak bu hafta zaten.

Riera'nın neresi leş yahu .. Abartmayın :o Adam bizim maçta tek başına dağıttı valla:o

Bu adam Liverpool da oynarken soldan deli gibi yardırıyodu. Neyini beğenmiyosunuz bu adamın ya alınırsa cok iyi olur bence..

Neden deli gibi yardıran bir oyuncuyu 3 milyon euro gibi bi paraya olympiakos gibi daha düşük kalitli takıma sattı liverpool o zaman ? ve kaliteli bu oyuncuyu neden olympiakos 4 milyon euro verene satıyor ?

drenthe ve forlan gelsin.drenthe yi gecen sene izledim gayet iyi adamdı 2-3 frikik golüne şahit oldum adam yazıyor

3 ay onceki transfer listemiz;

Buffon, Drogba, Cambiasso, Lucho, Reyes, Forlan, Hamit

Şuanki liste;

Morlas, Drenthe, Morlas, Benayoun, Forlan (şüpheli), Riera, Yiğit

Arkadaşlar şaka mı, yapıyorsunuz? Riera sol kanadı parçalar... Çok kaliteli bir isim ama ilk tercih olmamalı.

Ya Riera'yı nasıl beğenmezsiniz şaşırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt