- 21 Haziran 2011
- 27.579
- 7.501
- 2.313
Cevap: Transfer Nöbeti
Arda'nın boşluğu ancak Podolski veya Elia ile dolar kimse bana hikaye anlatmasın.
Arda'nın boşluğu ancak Podolski veya Elia ile dolar kimse bana hikaye anlatmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi benim bildiğim Elia öyle aman aman güçlü bir oyuncu değil.Santos tan daha güçlü olabilir ama bir Keita değil en azından.Ayrıca Santos oyunu daha iyi okuyan bir oyuncu bence.Paslarınında Elia'ya oranla daha iyi olduğunu düşünüyorum.Meksika milli maçlarında Santos'un ne kadar etkili oynadığını biliyoruz.Bizdeki performansı onun gerçek performansı değildi bence.Adam doğru düzgün maç yapmamıştı bize gelmeden önce.Bizde yavaş yavaş maç temposuna alıştıktan sonra dünya kupasında ne kadar etkili olduğunu gördük.
Rachel Bilson.Öyle aman aman bir fiziği yok yalnız.Farklı hayaller kurma yani.
ufak tefek sevimli bir bayan.Magnum un yeni yüzü.
![]()
[video=youtube;i2mmy8Pg-YE]https://www.youtube.com/watch?v=i2mmy8Pg-YE[/video]
beyler izlediniz mi bilmiyorum ama bir bakın derim![]()
o karşılaştırmayı santos elia kapsamında söyledim
elia santosa göre güç fizik olarak keita gibi kalır anlamıdan.
her şeyden önemlisi şu ; santos meksikada,ispanyada sağda solda iyi oynamış olabilir.
ancak durum şudur .ingiltere,keza türkiye de belirli bir fizik gücün artı yazıldığı liglerde yokları oynamıştır.
6 ay boyunca 4-3-3 ün sağ ve sol forvetlerinde görev almış bir adamın gol veya asisti olmaması çok düşündürücü ve kabul edilemez bir durumdur bana göre emre
emre sana bıraktım rachelı. ben rıhannaya döndüm![]()
mikrafonu nasilda sakliyor hocadan))Yeni gördümSüper ya
Allah bozmasin
Yeni gördümSüper ya
Allah bozmasin
Abi tamam da adam bize gelmeden önce 2 sene top oynamadı doğru düzgün.Maç eksiği vardı.Ayrıca bizim takımın o geldiği zamanki halinide biliyoruz.Takım kötü oynayınca ister istemez oyuncuda kötü oynuyor.Maç eksiği olmasıda üzerine tuz biber oldu.
süpermişkonuşmalarını tam olarak anlayamadım ne dediğini tam olarak duyan varmı
![]()
slm arkadaslar nasıl durumlar![]()
Yaw arkadaslar orda misss gibi podolski varken elia yı almam ben elia sanki ucuz mu podolski ile arasında fazla fiyat farkı yok
elia güçsüz bir oyuncudur son dönemlerde eskisi gibi çalım da atamıyor ayriyetten doru düzgün gol ve asist i de yok bu adam bişi olamadı olamıyacak gibi de görünüyor yüksek bi bonservisle alırsak elimizde patlar diyorum.
Bize gol atan asist yapan mac alan skora katkı yapan adam lazım...
bu arada simdi hangi takimda gio, transfermarkt hala tottenham diyor
doğrudur bunlar sebeplerdir.ancak artılarınıda yazın.maç eksiği vardı ama tanıdığı hocasıda takımın başındaydı.hiçbir şey 0 gol 0asist istatistiğine bana göre bahane değildir.olmamalıdırda.