Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda'nın boşluğu ancak Podolski veya Elia ile dolar kimse bana hikaye anlatmasın. :)

Abi benim bildiğim Elia öyle aman aman güçlü bir oyuncu değil.Santos tan daha güçlü olabilir ama bir Keita değil en azından.Ayrıca Santos oyunu daha iyi okuyan bir oyuncu bence.Paslarınında Elia'ya oranla daha iyi olduğunu düşünüyorum.Meksika milli maçlarında Santos'un ne kadar etkili oynadığını biliyoruz.Bizdeki performansı onun gerçek performansı değildi bence.Adam doğru düzgün maç yapmamıştı bize gelmeden önce.Bizde yavaş yavaş maç temposuna alıştıktan sonra dünya kupasında ne kadar etkili olduğunu gördük.

o karşılaştırmayı santos elia kapsamında söyledim.artı elia nın zaten belirli ve bir fizik yapısı gücü var.

elia santosa göre güç fizik olarak keita gibi kalır anlamıdan.

her şeyden önemlisi şu ; santos meksikada,ispanyada sağda solda iyi oynamış olabilir.

ancak durum şudur .ingiltere,keza türkiye de belirli bir fizik gücün artı yazıldığı liglerde yokları oynamıştır.

6 ay boyunca 4-3-3 ün sağ ve sol forvetlerinde görev almış bir adamın gol veya asisti olmaması çok düşündürücü ve kabul edilemez bir durumdur bana göre emre

o karşılaştırmayı santos elia kapsamında söyledim

elia santosa göre güç fizik olarak keita gibi kalır anlamıdan.

her şeyden önemlisi şu ; santos meksikada,ispanyada sağda solda iyi oynamış olabilir.

ancak durum şudur .ingiltere,keza türkiye de belirli bir fizik gücün artı yazıldığı liglerde yokları oynamıştır.

6 ay boyunca 4-3-3 ün sağ ve sol forvetlerinde görev almış bir adamın gol veya asisti olmaması çok düşündürücü ve kabul edilemez bir durumdur bana göre emre

Abi tamam da adam bize gelmeden önce 2 sene top oynamadı doğru düzgün.Maç eksiği vardı.Ayrıca bizim takımın o geldiği zamanki halinide biliyoruz.Takım kötü oynayınca ister istemez oyuncuda kötü oynuyor.Maç eksiği olmasıda üzerine tuz biber oldu.

Abi tamam da adam bize gelmeden önce 2 sene top oynamadı doğru düzgün.Maç eksiği vardı.Ayrıca bizim takımın o geldiği zamanki halinide biliyoruz.Takım kötü oynayınca ister istemez oyuncuda kötü oynuyor.Maç eksiği olmasıda üzerine tuz biber oldu.

doğrudur bunlar sebeplerdir.ancak artılarınıda yazın.maç eksiği vardı ama tanıdığı hocasıda takımın başındaydı.hiçbir şey 0 gol 0asist istatistiğine bana göre bahane değildir.olmamalıdırda.

kim ne derse desin, ben santosu aldirtmazdim.

iyi, hos oyuncu ama bir kere denedik, olmadi, olsa bile bu ligde aman aman is yapicagi yoktu, yani azcok faydali olurdu, alanzinhonun ts ye olan faydasi kadar yani, o kadar, o tip topculardan biri giovani.

giovani icin bir lig var, o da la liga.

Yaw arkadaslar orda misss gibi podolski varken elia yı almam ben elia sanki ucuz mu podolski ile arasında fazla fiyat farkı yok

elia güçsüz bir oyuncudur son dönemlerde eskisi gibi çalım da atamıyor ayriyetten doru düzgün gol ve asist i de yok bu adam bişi olamadı olamıyacak gibi de görünüyor yüksek bi bonservisle alırsak elimizde patlar diyorum.

Bize gol atan asist yapan mac alan skora katkı yapan adam lazım...

bize şöyle dikine oynayacak oyuncu haram sanırım keita geldi adamı hemen postaladık gio vardı dikine yardırıyordu şöyle bi sene daha kiralamadık vebalıymış gibi adamı hemen postaladık pino geldi gözlerimizin pasını sildi aha tamam işte bu dedik önce hagi adamı hayattan soğuttu sonra adama kolombiyalı arkadaşımız diyip aşağılar gibi durduk yere kadro dışı bıraktık. Misimovic diye almanyanın asist kralını getirdik sakız çiğnedi diye postaladık ne bahtsızız yahu hep birilerinin egosunu tatmin etmesi adına belkide bir on yıllarımızı değiştirecek hatalar yapıldı. Tünelin ışığı denildi ı ışık meğersem trenin ışığı çıktı. Az acıyın lan bu taraftara iyi oyuncu izlemek görmek bizim de hakkımız ne bu para sevdası ne bu cimrilik sen Galatasarayın başındaysan para yok diyemezsin dememelisin buna hakkın yok parayı bulmak senin işin, klübü yönetmek sizin işiniz idare etmek değil. Artık küçük düşünme zamanını geçtik. Sezon devam ederken yıl boyunca 5 büyük takımı getirirsin arenaya min 3 milyondan 15 milyon alırsın çok mu zor madrid gibi Ali Sami Yen Cup adında bir mini turnuva düzenlemek çok mu zor veya asya turnesi gibi bir turne düzenleyip 5-10 milyon kazanamaz mıyız bunları düşünmek görmek çok mu zor sorarım size çok mu zor ?

Bizim ülkede en çok yapılan meslek Kasaplık

Et kasabından çok futbol kasabı var :D

Bizim ligde top oynamak zor...

Yaw arkadaslar orda misss gibi podolski varken elia yı almam ben elia sanki ucuz mu podolski ile arasında fazla fiyat farkı yok

elia güçsüz bir oyuncudur son dönemlerde eskisi gibi çalım da atamıyor ayriyetten doru düzgün gol ve asist i de yok bu adam bişi olamadı olamıyacak gibi de görünüyor yüksek bi bonservisle alırsak elimizde patlar diyorum.

Bize gol atan asist yapan mac alan skora katkı yapan adam lazım...

podoslki icin 15 vermiyorsan, görüsmem bile demis köln, öyle dediydiler.

elia yi 10 m euro veren alir demis hamburg

doğrudur bunlar sebeplerdir.ancak artılarınıda yazın.maç eksiği vardı ama tanıdığı hocasıda takımın başındaydı.hiçbir şey 0 gol 0asist istatistiğine bana göre bahane değildir.olmamalıdırda.

Görüşüne saygı duyuyorum abi.Bu arada 0 asist değilmiş ya 3 asist i varmış bizde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt