Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tekrar ediyorum. Ben Drenthe′yi istiyorum! Bana Drenthe′yi getirin... :D

Ayrıca zarar etmeyiz. Bizde patlama yaparsa, gelecekte iyi bir fiyata satabiliriz...

drenthe cok dertliymis. bize cok gelmek istiyormus :( sokaklarda bizi bekliyor

vfha93.jpg

drentheyi bende isterim. ama işine sadık olucaksa .. teknik ekibe oldukça güveniyorum bu ortamda kimse şımarıklık yapmaya yeltenmez yeltenemz gibi geliyo.. adam daha 24 yaşında ayrıca gideride çok iyi olabilir.

Drenthe geçse nolur adamı direk kaleye vuruyor.Hiç istemiyorum gelmesini hiç.

Herculesi tek başına ligde tutuyordu.Ama olmadı Fatih hoca dizginler onu eğer bizde potansiyelini sergilesin 2-3 yıla avrupaya satarız büyük paraya.

Drenthe′yi, isterim ben abi. Adam Kara Ambar Kamyoncular Derneği üyesi gibi. :D

Fizik desen, çok güçlü.

Yaş desen, 24.

20 yaşında Real Madrid′e transfer olmuş.

Mevkii olarak tam bizim aradığımız adam. Gerektiğinde solbek olarak bizi Balta′dan kurtarır...

Affınıza sığınarak soruyorum. Ya kimi istiyorsunuz?

Arkadaş herkese laf buluyorsunuz. Bu kadar da olmaz.

Berbatov´a dandik futbolcu, Vucinic´e gelme ulan ayi, Cisse´ye ölü, Reyes´e yumusak, Ujfalusi´ye kazik diyenlerin forumu burasi :) Real Madrid tribinde olanlarin forumu :) Playstation´cilarin forumu :) Alisirsin alisirsin :)

Drenthe′yi genç takımından beri izlerim gelirse akabilirrr...

Klavyeden atması kolay. :)

öyle bişey olursa (ki 30 yaşından önce evlenmeyi istemiyorum) kombine kartı ya da loca almayı istiyorum. paramın yettiğince ne alırsam gsstorelardan alıcam. 2,5 bin tl maaşım olduğunu farzedersek bekar birisine çok rahat yeter her yerde desteklerim.

çocuk olduğunda da küçüklükten alıştırıp maçlara götürücen. ben küçük kardeşimi Galatasaray'lı yaptım mesela beni daha çok sever. sorduklarında en sevdiğin abin kim derlerse direk recep abim der. çünkü normalde sessizimdir ben saygıdan kusur etmezdim ama bize her geldiğinde damarıma basıyolar. ha çocuk fenerli olursa dayak videolarını atarım size izlersiniz.

drenthe son 3 sezonda toplamda 40 maç oynamamıştır gelir bizde arenada 2 hareket yapar taraftarı coşturur deplasmanda kulaklıkla maç izler elde çekirdek poldi 3 sezonda min 70 maç oynamıştır

Beyler şimdi drenthe ismi geçince aklıma birşey geldi şimdi F.T'nin 4-4-2 oynuyacağı konuşuluyor kimleri aldı şuan sağ tarafa Eboue'yi aldı eboue nasıl bir oyuncu sağ tarafın heryerinde oynayabilen tam bir mevkisi olmayan bir oyuncu 4-4-2 sağında oynayabilir mesela keita 4-4-2 sağına pek uymayabilir çok ofansif kalır ama eboue öyle değil, drenthe de o tip eboue'nin sol versiyonu oda sol tarafta heryerde oynayabilen savunması ve hücumu olan bir sol kanat oyuncusu şimdi puzzle'ı birleştirince ortaya F.T 4-4-2 oynayacak gibi bir tablo çıkıyor..

-----------------Muslera--------------

Sabri--------Ujfalusi-----Servet-----H.Balta

Eboue-------Selçuk-----Melo-------Drenthe

-------------Baros-----Transfer--------

gelecek forvetde, 2.forvet(second striker) tipi daha kreatif bir adam olursa hele sistem tam oturur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt