Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melonun 2 yıl kiralandığının nerede yazdığını birisi bana gösterebilir mi acaba ?

Devre arası hamitin geleceğine ben de inananlardanım.

Çünkü şuanda Realde çok istikrarlı gidiyor.Hiç forma giyemedi.Giyemeyecek de gibi..

Hamit'i neden aldılar belli değil, sırf bize ... olsun diye aldılar heralde.

Bende cok merak ediyorum Melo olayini. 2 yil diyorsunuz da, ben öyle birsey görmedim hic

Sende öylesin Anar Renkdasım,Bütün renkdaslarımı severim ama senin bende yerin ayrı:)

Beni diğer renktaşlarımın yanında mahçub ediyorsun
getImage

Aynı durum benim içinde geçerli :)

Benim anlamadğım olay neden bu sercan açıklanmadı bi kıllanma hissediyorum kendimde

melo bi liverpoola gitse şaşırcak olacak mıydı bu transfer sezonunda veya muslera arsenale gitseydi eboue roma-psg gibi bi takıma gitseydi selçuk sevilla tarzı bi takıma transfer olsaydı elmander tottenham gibi bi takıma gitseydi şaşırcak mıydınz ben hiç şaşırmazdım çünkü o oyuncular oraya gidecek kapasiteleri vardı ama bizm yönetim aldı helal olsn hepsine

Beyler bugün Profilo GS Store'a uğradım forma filan aldım, forma satışları çok iyi gidiyormuş... Ona göre satışlar düşmesin, forma almayan kalmasın... Transferlere takılmayın, biz ARMAnın peşindeyiz!

Ben daha almadım :) Sarı forma ile daha da artacak bende o zaman alacam.

1 Siyah Ujfalusi, 1 Parçalı Selçuk İnan, 2 Sarı (Eboue + Melo). Birde o mont hoşuma gitti bir renkdaş koymuş, siyahından alacam.

Formalarda isim yazmada sıkıntı falan var diyorlar arkadaşlar, doğrumu ona göre forma almayı erteleyeceğim.

Bu kadar sessizlik bana bir bomba patlayacak hissi veriyor ama, açıklamalar transferi kapattığımız yönünde.

Cole, Toni gibi skandal ihtimaller gelince akla, bitti olm transfer diyorum kendime.

Gignac, El Hamdaoui, Pavlu falan gelince de, acaba acaba...

Eğer bu kadro elde tutulabilirse seneye sol bek, stoper, forvet, sağ açık transferleriyle Avrupa'da gücümüzü hatırlatırız gibi geliyor. Ama şimdiden genç alternatifler aramaya başlamak lazım. Başarılı bir takım olmak istiyorsak, Hakan-Gökhan-Aydın gibi ne yapacağı belli olmayan adamları kadroda tutmayıp yerlerine genç oyuncular almak gerekiyor.

Altyapıya transfer gelecek zaten. Tugay Hoca o yüzden karış karış dolaşıyor diyordu FT.

sercan yerine gignac ya da gyan acıklanıp ters kose yaparlarsa kardesımı keserim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt