Eretna Karadogan
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 3.967
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Selamin Aleyküm beyler, Transfer olur mu bu saatten sonra ?
Selamin Aleyküm beyler, Transfer olur mu bu saatten sonra ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası hamitin geleceğine ben de inananlardanım.
Çünkü şuanda Realde çok istikrarlı gidiyor.Hiç forma giyemedi.Giyemeyecek de gibi..
emrin olur paşam ne demek aaa sen söylersinde sakin olmazmıyımsakin aslan parcasi!!!
sercanı belki bi transferle açıklarlar
çok sinirliyim adamalr allem ettiler kallem ettiler sercanla kapadılar transferi yazıklar olsun
melonun 2 yıl kiralandığının nerede yazdığını birisi bana gösterebilir mi acaba ?
Sende öylesin Anar Renkdasım,Bütün renkdaslarımı severim ama senin bende yerin ayrı![]()
Beyler bugün Profilo GS Store'a uğradım forma filan aldım, forma satışları çok iyi gidiyormuş... Ona göre satışlar düşmesin, forma almayan kalmasın... Transferlere takılmayın, biz ARMAnın peşindeyiz!
Eğer bu kadro elde tutulabilirse seneye sol bek, stoper, forvet, sağ açık transferleriyle Avrupa'da gücümüzü hatırlatırız gibi geliyor. Ama şimdiden genç alternatifler aramaya başlamak lazım. Başarılı bir takım olmak istiyorsak, Hakan-Gökhan-Aydın gibi ne yapacağı belli olmayan adamları kadroda tutmayıp yerlerine genç oyuncular almak gerekiyor.