- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Cevap: Transfer Nöbeti
23.59
Bakın aralıkta yazmıyorum dikkatinizi çekerim
23.59
Bakın aralıkta yazmıyorum dikkatinizi çekerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam avatarın tripten tribe sokar insanı dikkat et.
Reis avatarının bize bakan tarafı yok muKapa bilgiler giriliyor.Şimdi açıklanacak(Tahmin)
İyi nöbetler:-)
@ibrahimseten
ibrahim seten
Gsaray sercan'a kapsamli sakatlik muayenesi yaptirdi, imza bu nedenle uzadi, sercan sapasaglam cikti, resmi evraklar tff yolundatamamdir
Renkdaslar bu Sergen nasıl biri,Muhterem bir insan mı
Foruma üye olmadan önce ismini duyuyordum ama daha sonra pek duymadım![]()

burdayım canım benim .gerçek adım ARDA CAN TARHAN .Harbi ya bir aralar Sergen ZEREN vardı.Ne oldu o emo insana?
burdayım bennn!ad soyadı senin gibi büyük harflerle yazılıydı oldukça aktifti bu başlıkta senin gibinöbette az mı drogbayı bekledik mayıs sonu haziran başı
şahsen tanımazdım ama iyi bir arkadaşa benziyordu önce 1 ay myc aldı sonra ihraç edildi nedenini ben de bilmiyorum...
ad soyadı senin gibi büyük harflerle yazılıydı oldukça aktifti bu başlıkta senin gibinöbette az mı drogbayı bekledik mayıs sonu haziran başı
şahsen tanımazdım ama iyi bir arkadaşa benziyordu önce 1 ay myc aldı sonra ihraç edildi nedenini ben de bilmiyorum...
AÇıkçası nontv muslera nin yediği golleri vere vere ilk başta bi tatmin etmedi kimseyi sahsen benide lakin kalitesini gösterdi
BIzim bildiğimiz kaleci transferinde kurtarislari verilir