Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

23.59 :D

Bakın aralıkta yazmıyorum dikkatinizi çekerim :D

Bu arada, ayaklarımız yere basmalı biraz. Takım önce maç kazanmaya alışmalı. Arada "Allah Korusun" kaza yaşarsak hemen moral bozmasın kimse. Bu sene geçen sene olduğu gibi değil lig düzenide. Bizim sadece maç temposu + kazanmaya alışma evresini en iyi şekilde atlatmamız lazım. Sonrası gelir, gelecektir.

Harbi ya bir aralar Sergen ZEREN vardı.Ne oldu o emo insana?

Az daha tuttuyomuşum be doğruymuş yine de tahminim tebrik ettim kendimi:D

ibrahimseten ibrahim seten

Gsaray sercan'a kapsamli sakatlik muayenesi yaptirdi, imza bu nedenle uzadi, sercan sapasaglam cikti, resmi evraklar tff yolunda:) tamamdir

@ibrahimseten

ibrahim seten

Gsaray sercan'a kapsamli sakatlik muayenesi yaptirdi, imza bu nedenle uzadi, sercan sapasaglam cikti, resmi evraklar tff yolunda:) tamamdir

Kamyonla falan mı nakil ediyorlar :D Bi fax çekecekler işte.

Renkdaslar bu Sergen nasıl biri,Muhterem bir insan mı:D

Foruma üye olmadan önce ismini duyuyordum ama daha sonra pek duymadım:D

ad soyadı senin gibi büyük harflerle yazılıydı oldukça aktifti bu başlıkta senin gibi :D nöbette az mı drogbayı bekledik mayıs sonu haziran başı :D şahsen tanımazdım ama iyi bir arkadaşa benziyordu önce 1 ay myc aldı sonra ihraç edildi nedenini ben de bilmiyorum...

AÇıkçası nontv muslera nin yediği golleri vere vere ilk başta bi tatmin etmedi kimseyi sahsen benide lakin kalitesini gösterdi

BIzim bildiğimiz kaleci transferinde kurtarislari verilir

Düşündükçe sinirleniyorum koskoca Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu yok,Şaka gibi yahu.

Son 1 ayda yapılanlarda şunlar;

Stancu gidiyor Sercan geliyor...Stancu>Sercan...

Arda gidiyor Riera geliyor....Arda>Riera...

Culio gidiyor yerine adam alınmıyor...

Pino gidiyor yerine adam alınmıyor..

Ve hala bazı tipler çıkıp transferde iyi işler yaptık diyor.Geride olsa vardır birşeyler,bunu ölçüp tartabilir!!!

Haaa birde devre arasında iki takviye yaparız tamamdır diyenler yokmu.Madem devre arasında iki transfere ihtiyacın olduğunu sezon başından görebiliyorsun ey insan neden sezon ortasını bekliyorsun,adam gelse yarım sezon oynasa takıma şehre alışşsa,sende takım olma yolunda daha ileriye gitsen kötümü olur.Ama işte yokki nasıl düşünün tüm bunları!

ad soyadı senin gibi büyük harflerle yazılıydı oldukça aktifti bu başlıkta senin gibi :D nöbette az mı drogbayı bekledik mayıs sonu haziran başı :D şahsen tanımazdım ama iyi bir arkadaşa benziyordu önce 1 ay myc aldı sonra ihraç edildi nedenini ben de bilmiyorum...
burdayım bennn!

Sonunda şu babamı lig tv için ikna ettirdimde açtırdım bıkmıştım her hafta sonu dedemlere gitmekten :D

Çerezlerle birlikte silindi üyeliği:sad007:

AÇıkçası nontv muslera nin yediği golleri vere vere ilk başta bi tatmin etmedi kimseyi sahsen benide lakin kalitesini gösterdi

BIzim bildiğimiz kaleci transferinde kurtarislari verilir

Olsun adam gol yiyince bile şekil yiyor.Aykut gibi Leo Franco gibi armut goller yemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt