Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kafasını suya sokup beyler nefes alamadım diyen kişi bu olabilir.Ya da 2-2 lik sonuçta timsah yürüyüşü yapan grupta olan kişi.

el arabi bence kumaşı çok iyi olan bir futbolcudur. caen de oynamıştır. lyon, marsilya gibi takımlar 9 m euroya kadar transferetmek istemiştir. ama o herkesi şaşırtarak, nedeni bilinmeyen bir şekilde arabistana gitmiştir. sadece bilgilendirme amaçlı yazdım:

Diyorum ya size fener su an öyle bi psikoloji de ki su an 3 ligden oyuncu alıp havalimanında davul zurnayla karsılama modundalar :D

El Arabi kim lannn:D

nevzatdindar SON DAKIKA: GS transferi kapatti..Devami 4 ay sonra..

Devre arasında duruma göre yapılabilir diyoruz. Adamlar daha yeni sistem içinde oynamadan nasıl değerlendiriyorsun? Genç yerli stoper diyoruz, belki Semih şans bulacak nefis oynayacak... Diğer bölgeler içinde geçerli. Artık transfer bitti elimizdekilerle belli bir oyun sistemini oturtmamız gerekiyor. Sistem oturursa üzerine oyuncu monte etmek çok daha kolay olur. Önce sistemi de test edeceğiz, bakalım hangi bölgeler aksayacak...

Düşündükçe sinirleniyorum koskoca Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu yok,Şaka gibi yahu.

Son 1 ayda yapılanlarda şunlar;

Stancu gidiyor Sercan geliyor...Stancu>Sercan...

Arda gidiyor Riera geliyor....Arda>Riera...

Culio gidiyor yerine adam alınmıyor...

Pino gidiyor yerine adam alınmıyor..

Ve hala bazı tipler çıkıp transferde iyi işler yaptık diyor.Geride olsa vardır birşeyler,bunu ölçüp tartabilir!!!

Haaa birde devre arasında iki takviye yaparız tamamdır diyenler yokmu.Madem devre arasında iki transfere ihtiyacın olduğunu sezon başından görebiliyorsun ey insan neden sezon ortasını bekliyorsun,adam gelse yarım sezon oynasa takıma şehre alışşsa,sende takım olma yolunda daha ileriye gitsen kötümü olur.Ama işte yokki nasıl düşünün tüm bunları!

bir anda 20 tane futbolcu almamızı bekliyen arkadaslar hayal kırıklıgına ugramış olabilir tabi

nevzatdindar Nevzat Dindar

SON DAKIKA: GS transferi kapatti..Devami 4 ay sonra..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt