Arslan Tomak
Kırmızı Üye
- 27 Aralık 2010
- 1.005
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Ben niye SARI ÜYE değilim
Ben niye SARI ÜYE değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafasını suya sokup beyler nefes alamadım diyen kişi bu olabilir.Ya da 2-2 lik sonuçta timsah yürüyüşü yapan grupta olan kişi.
Pino,Stancu,Culio Galatasaray´da bir dönem oynadıklarına dua etsinler.Ve gittiklerine ağlayanlar var.
Bu arada çıkıp anti tez sunun,yok ben yetersizizm diyorsanızda susun!Çünkü rezil oluyorsunuz.
Düşündükçe sinirleniyorum koskoca Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu yok,Şaka gibi yahu.
Son 1 ayda yapılanlarda şunlar;
Stancu gidiyor Sercan geliyor...Stancu>Sercan...
Arda gidiyor Riera geliyor....Arda>Riera...
Culio gidiyor yerine adam alınmıyor...
Pino gidiyor yerine adam alınmıyor..
Ve hala bazı tipler çıkıp transferde iyi işler yaptık diyor.Geride olsa vardır birşeyler,bunu ölçüp tartabilir!!!
Haaa birde devre arasında iki takviye yaparız tamamdır diyenler yokmu.Madem devre arasında iki transfere ihtiyacın olduğunu sezon başından görebiliyorsun ey insan neden sezon ortasını bekliyorsun,adam gelse yarım sezon oynasa takıma şehre alışşsa,sende takım olma yolunda daha ileriye gitsen kötümü olur.Ama işte yokki nasıl düşünün tüm bunları!
Biz ruh ikiziyiz onunla![]()
Ben niye SARI ÜYE değilim![]()
Diyorum ya size fener su an öyle bi psikoloji de ki su an 3 ligden oyuncu alıp havalimanında davul zurnayla karsılama modundalar
El Arabi kim lannn![]()
sen borcunu ödeme sonra Gyan'ı transfer et![]()
nevzatdindar SON DAKIKA: GS transferi kapatti..Devami 4 ay sonra..
transferi kapattılarmı şimdi...sercanla
Bizde transfer bitmeznevzatdindar SON DAKIKA: GS transferi kapatti..Devami 4 ay sonra..