Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

juve mi arsenal mı desen 10 defa arsenal derim ben şahsen :)

arsenal juvedan daha iyi mi anlaminda diyorsun?! öyleyse yapma etme :) Juve arsenali parcalar resmen bu sene. bir cok maclarini izledim iki takiminda. Arsenalin kazanmasi büyük süpriz olur NET

Eger serdar azizi istiyorsak bizim tüm döküntüleri bursa'ya versek yeterlidir üstüne bonservis de istemesinler.

Ufuk-Gökhan-Ujfalusi-Caglar-Furkan-Baros-Ceyhun-Sercan-Kazim-Yigit-Culio sec begen al.

Mantıklı fakat ; döküntü demen yanlış olmuş Muratcığım , Ujfalusi'ye hadi diğerleri neyse de :)

Hizmetleri büyük ayrıca ben sezon sonu futbolu bırakıp teknik ekipte çalışmaya başlaması gerektiğini düşünüyorum :)

Yalnız bu oyuncuları iyi bir şekilde takasta kullanabilirsek veya bonservis elde edebilirsek harika olur :)

Ufuk Çaglar furkan(kiralık) 2,5 milyon € teklif etmişiz dedikodusu var serdar aziz icin

Hocam , ne olur biraz araştırmacı olun ;

Gökhan İnler 26 yaşında gitti Udinese'den Napoli'ye 17.5 Mn € karşılığında ve adam 29 yaşına girecek , edebildiği kadar hizmet etti zaten Napoli'ye , ayrıca şuan İtalya'da ekonomik durum açısından büyük sorunlar var , Sneijder gibi bir yıldıza dahi İnter gibi İtalya'nın büyük kulüplerinden biri 6 Mn € maaş veremiyor o derece yani , geçenlerde bir haber okudum , Napoli Belediyesi maddi durum sorunlarından dolayı , otobüslere yakıt alamamış ve otobüs seferleri tamamen iptal olmuş çalışmıyordu yani o derece kötü durumdalar şuan Gökhan İnler'e 10 Mn € teklif versek anında , sırtlarında taşır getirirler.

3 yıl önce 17,5 aldıkları bi futbolcuyu neden futbolundan hiç bişey kaybetmemişken bu kadar zarara satsınlarki.adamda bi düşüş olur dersinki elimizde patlamasın satalım kurtulalım satarsın.ayrıca krizdeler diyosun 10 versek veririler diyosun bu takımda hiç mi 10m edecek futbolcu yokki satmıyolar hiç futbolcu.

hücum konusunda bir tereddütüm zaten yok! beni endişelendiren savunma hattımız. semih'e bir şey olsa, yedeği yok. bu kafayla şampiyonlar liginde sıkıntı yaşarız...

bizim hucum hattından gecen rakip orta sahayı tebrik ederim..onuda bizim defans dusunsun

PSG , BARCA , REAL , JUVE çeyrek finalde rakibimiz olmadığı sürece yarı final bizi bekler arkadaşlar :cool:

Beyler Pfdk sonuna kadar haklı. Melo tükürmüş işte, bu videoda net gözüküyor.

[video=youtube;5NsIaimuoJs]https://www.youtube.com/watch?v=5NsIaimuoJs[/video]

Dortmund'a kimse laf edemez de gözünüzde fazla da büyütmeyin.

Barcelona-Real-Bayern-ManU-Juventus-Paris varken Dortmund ikinci planda olur, ben ceyrek finalden öteye gidemezler diyorum. (Kura sansina bagli tabiki)

City ve Chelsea'nin elenmesi Dortmund'u biraz ön plana atti diyebilirim.

city'i kim eledi biliyor musun?

3 yıl önce 17,5 aldıkları bi futbolcuyu neden futbolundan hiç bişey kaybetmemişken bu kadar zarara satsınlarki.adamda bi düşüş olur dersinki elimizde patlamasın satalım kurtulalım satarsın.ayrıca krizdeler diyosun 10 versek veririler diyosun bu takımda hiç mi 10m edecek futbolcu yokki satmıyolar hiç futbolcu.

Tamam hocam o kadar açıklamadan sonra siz haklısınız dimi :D Allah'ım sabır :)

Hayırdır İnler yıllar gittikce gencleşiyo mu ? 30una gelcek yakında ödenmez o kadar

Futbolcu gençleştikçe bonservisi artar diye bi kaide mi var,belki uç bi örnek olacak ama zidane en yüksek bonservis ücreti rekorunu kırdığında kaç yaşındaydı acaba.

Bakıyorum herkes yorumuma sallamış. Hangi takımla hangi turda karşılaşacağımız önemli. Kalkıp bana Arsenal ile Juventus'u karşılaştırmayın. Çeyrek finalde Arsenal ile karşılaşacağıma Porto'yu tercih ederim. Yarı finalde de RM,Barca ya da Juve varsa Juve'yi isterim. Kura çekilirken yok biz Arsenal'i istiyoruz onlar daha zayıf mı diyeceğiz.

PSG , BARCA , REAL , JUVE çeyrek finalde rakibimiz olmadığı sürece yarı final bizi bekler arkadaşlar :cool:

Daha Bayern var :) Hepsi güclü. Barca ve Real disinda hepsi esit güclerde. Hic farketmez. Bu 2 takimdan mümkün oldugu kadar uzak duralim da

Futbolcu gençleştikçe bonservisi artar diye bi kaide mi var,belki uç bi örnek olacak ama zidane en yüksek bonservis ücreti rekorunu kırdığında kaç yaşındaydı acaba.

Genelde azalır 27 den sonra . İstisnalar vardır tabi her konuda olduğu gibi bu konuda da

Ufuk Çaglar furkan(kiralık) 2,5 milyon € teklif etmişiz dedikodusu var serdar aziz icin

Çok mantıklı ve güzel bir teklif hem Çağlar ve Ufuktan kurtuluruz hem de Furkan'ı oynayabileceği bir yere göndermiş oluruz + Serdar Aziz'i kazanırız.

Bursa'nın göbekte sorunu var , Furkan direk 11'e girebilir yani o derece sıkıntıdalar. :)

Adamlar ölüm grubundan lider çıktılar ya Dortmund'a laf edilmez günahtır :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt