Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

beyler boşuna yarı final hayalleri kurmaya başlamayın.Maçları tek tek göz önüne almamız gerek daha elememiz gereken bi 04 var :yenieek:

Kesinlikle. 2 futbolcuyla olsaydi, Zenit rezil olmazdi gruplarda (Hulk/Witsel). Ayrica durumlari ne olursa olsun, Alman takimlarini kücümsemeyeceksin.

Hedefimiz gruptan cikmakti, ciktik. Simdi hedefimiz Schalke´yi elemek. Sonrasina bakariz

Sen dortmunta iyi senaryomu diyosun adamlar olum grubundan elini kolunu sallayarak lider cikti madridi ezdiler ikinci macin ikinci yarisi haric bence supriz kupa adaylari sezon basi t.dleri basin toplantisinda bundesligayi iki yildir kazaniyoruz hedefimiz s.ligi dedi bence suana kadarda cok iyiler s.doneks ters bi takim ama bana gore final oynicaklar hadi ceyrek final juve deseydin neyse ama dordtmunt demk biraz yanlis gibi renktas

iyi senaryodan kastım gerçekçi olmaktan söz ediyorum..Ha bana göre en iyi senaryo Schalke-Celtic-Malaga-Milan şeklinde olur ama böyle söylesem ne kadar inandırıcı olurum? Çeyrek finalde ne Malaga kalır, ne Arsenal, ne Celtic o yüzden unutalım o işleri.. O yüzden Schalke'den sonra Bayern, Real,Juve veya Barca geleceğine Dortmund'un gelmesini tercih ederim..Yoksa Dortmund'un ne kadar zor bi takım olduğunu en az senin kadar iyi biliyorum,merak etme

Şangay sıçmış sıvıyor Drogbanın 3 aylık alacağını ödemişler bu gün :o

Çeyrek finalde Porto-Malaga galibi çıksın da yarı final hiç önemli değil. Yarı final yeterli bir başarı zaten bu sene için. Seneye finaldeyiz inşallah

Malaganin kac macini izledin kardes:) Gecen malaga-barcelona macini izledim adamlar cok fena top oynuyorlar. adamlar resmen barcaya kafa tutmuslardi. cok iyi oynayan takim malaga. paris gelsin valencia gelsin porto gelsin daha iyi.

schalkeyi elersek sonra celtic falan gelirse harika olur yanlız

Sözleşmesi bitenler:

Çağlar,Gökhan,Baros,Ujfa,Melo,Engin,Aydın,Balta,Umut...

Bu isimlerden kalsa kalsa Engin ve Umut kalır,belki bir ihtimal de Aydın ama kalması taraftarı değilim Aydın'ın..Bence bu takım için yetersiz.

Kiralıklar:

Kazım,culio,Yiğit,Anıl,Batdal,Ceyhun,Sercan...

Bunlardan da kalan olacağını hiç sanmıyorum..

Yani 16 oyuncudan max 3'ü kalır takımda...Bu adamlar kadroyu genişletmekten çok kadroyu şişiren adamlar..Tabi şu an ki Melo'yu bir kenara koyarak söylüyorum..Bir tek oynayan o çünkü..Ayrıca Furkan ve Ufuk'u da bunlara ekleyebilirim,büyük ihtimal onlarda kalmazlar seneye..Belki bir ihtimal Furkan kiralık gider.

Bunca oyuncunun gitmesi demek ekonomik olarak da maaş bütçesini bir hayli rahatlatmak demek..15 tane gereksiz adamın olacağına 6-7 tane sağlam adamın olsun..Serdar Taşçı, Gökhan İnler, Kerim Frei, Alper Potuk dışında adam gibi bir yabancı sol bek ve yardıran bir de yabancı kanat oyuncusunu kadroya katsak çok iyi iş yapmış oluruz.

saniyo musun ki seneye de kadroyu sisiren adamlar olmicak?

bu her kulüpte böyledir skldim artik su gitsin su gitsin diye yorum yapmayin yahu ayrica öyle burdan yazmak kadar kolay olmuyo isler.herkes ister kadrosundaki herkes ise yarasin bkz. M.City kadroyu sisiren adamlardan biri koskoca Tevez ;)

Arkadaslar Hayal kurmak güzel hos ve bedava da Neoluyoruz ?

Snejder Drogba aldik diye bakiyorum Schalkeyi rakip olarak gören yok bu forumda.

Schalke maclarinda sansimiz 50:50 su an ne biz ne onlar formda amma hersey degisebilir maca kadar.

Yari final falan konuscagimizi Schalke yi konussak daha mantikli olur.

Ben yönetimden bir son dakika golü bekliyorum. Aykut'un gelmesi, Bursa'ya teklif edilen pakete Ufuk'un eklenmesi, Serdar Aziz'in menejerinin röportajları, İstanbul'dan ev tutmalar falan. Bence son dakikada Serdar Aziz'i açıklayıp kapağı kapatacağız.

2. tur maçlarında da bizimkisinden sonra en çok Dortmund-Shaktar maçını bekliyorum var ya çok güzel maçlar bekliyor bizi

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Teoman Çavuşoğlu - 01.02.2013 14:29[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

aykut hoca bacak bacak üstüne atmış başkanı bekliyordur inşallah.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:trollface:

yaklaşık 1 saattir bu forumu takipteyim sonuç olarak Alpay renkdaşımın içip içip foruma girdiğine karar verdim :yenieek: :D

Bir de bugün Cuma yapma Alpay abi gözünü seveyim ya , Wembley'e bu kafayla gidersen Manchester'dan girip Arifin golüne kadar gidersin valla :lol:

Malaganin kac macini izledin kardes:) Gecen malaga-barcelona macini izledim adamlar cok fena top oynuyorlar. adamlar resmen barcaya kafa tutmuslardi. cok iyi oynayan takim malaga. paris gelsin valencia gelsin porto gelsin daha iyi.

Abicim ŞL çeyrek finalinde kimin gelmesini bekliyoruz. Barcelona'ya kafa tutan takım diye istemezken Barcelona'nın kendisinin gelme ihtimali de var hatırlatırım :asd:

Sözleşmesi bitenler:

Çağlar,Gökhan,Baros,Ujfa,Melo,Engin,Aydın,Balta,Umut...

Bu isimlerden kalsa kalsa Engin ve Umut kalır,belki bir ihtimal de Aydın ama kalması taraftarı değilim Aydın'ın..Bence bu takım için yetersiz.

Kiralıklar:

Kazım,culio,Yiğit,Anıl,Batdal,Ceyhun,Sercan...

Bunlardan da kalan olacağını hiç sanmıyorum..

Yani 16 oyuncudan max 3'ü kalır takımda...Bu adamlar kadroyu genişletmekten çok kadroyu şişiren adamlar..Tabi şu an ki Melo'yu bir kenara koyarak söylüyorum..Bir tek oynayan o çünkü..Ayrıca Furkan ve Ufuk'u da bunlara ekleyebilirim,büyük ihtimal onlarda kalmazlar seneye..Belki bir ihtimal Furkan kiralık gider.

Bunca oyuncunun gitmesi demek ekonomik olarak da maaş bütçesini bir hayli rahatlatmak demek..15 tane gereksiz adamın olacağına 6-7 tane sağlam adamın olsun..Serdar Taşçı, Gökhan İnler, Kerim Frei, Alper Potuk dışında adam gibi bir yabancı sol bek ve yardıran bir de yabancı kanat oyuncusunu kadroya katsak çok iyi iş yapmış oluruz.

Çok yerinde tespitler fakat birde sezon sonundan itibaren oynayacağımız sisteme bağlı ; 4-2-3-1 de oynayabilir 4-3-1-2 gibi de oynayabilir yani belli olan bir şey yok , hatta sezon sonuna kadar nasıl oynayacağımız bile belli değil :)

Ben şahsen kanatsız bir sistemin yerinin kalmadığını düşünüyorum global futbolda. 4-2-3-1 iyidir sezon sonu fakat şuan takım en iyi ne şekilde oynayıp , lig şampiyonluğu ve Schalke'yi eleyecekse o şekilde oynamalıdır.

Sezon sonu Çağlar , Gökhan , Baros , Ujfalusi , Melo , Engin , Aydın , Hakan Balta , Umut'tan ; Umut ve Engin kalmasına kesin gözüyle bakıyorum ek olarak olursa birde Aydın olabilir , ama sezon sonu Sercan Sararer , Gökhan Töre ve Kerim Frei üçlüsüne yöneleceğimizi düşünerek , Aydın muallakta hatta Engin'in yeri bile sallantıda bence.

Kiralıklardan ;

Kazım , Culio , Yiğit , Anıl , Batdal , Ceyhun , Sercan

Kalan olmaz belki bir ihtimal Sercan'a son bir şans verilebilir.

Ek olarak yarım sezon sözleşme imzalanan Aykut'da performansına göre kalır veya gider. Yerini Eray alır. Birde sezon sonu Serdar Taşçı , Ömer Toprak ve Serdar Aziz (Aykut Demir) transfer edilirse , Dany kesin gider çünkü yerli stoper rotasyonuna geçeriz , iki yerli defans oyuncusunun yedeğini yabancı olması saçma olur çünkü :)

Yönelmemiz gereken yerli isimler ;

Serdar Taşçı , Serdar Aziz , Ömer Toprak , Gökhan İnler , Kerim Frei , Alper Potuk , Sercan Sararer , Gökhan Töre ve yerine göre Soner Aydoğdu olması gerektiğini düşünüyorum.

Arkadaslar Hayal kurmak güzel hos ve bedava da Neoluyoruz ?

Snejder Drogba aldik diye bakiyorum Schalkeyi rakip olarak gören yok bu forumda.

Schalke maclarinda sansimiz 50:50 su an ne biz ne onlar formda amma hersey degisebilir maca kadar.

Yari final falan konuscagimizi Schalke yi konussak daha mantikli olur.

git evi arabayı sat cimboma bas parayı..kaybedersen bendensin...yazdıgım bu yazı senet olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt