Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

arsenal juvedan daha iyi mi anlaminda diyorsun?! öyleyse yapma etme :) Juve arsenali parcalar resmen bu sene. bir cok maclarini izledim iki takiminda. Arsenalin kazanmasi büyük süpriz olur NET

hayır rakip olarak kimi tercih edersiniz deseler diyorum :)

Dortmund'a kimse laf edemez de gözünüzde fazla da büyütmeyin.

Barcelona-Real-Bayern-ManU-Juventus-Paris varken Dortmund ikinci planda olur, ben ceyrek finalden öteye gidemezler diyorum. (Kura sansina bagli tabiki)

City ve Chelsea'nin elenmesi Dortmund'u biraz ön plana atti diyebilirim.

son 2 yilin almanya sampionu. ölüm grubu dedigimiz gruptan lider cikmis takim. man city maclarinda futbol acisindan darma daga eden takim. reali 1 macda yenip 1ci macda orda yenilmeyen takim. bayern bile bunlar yenemiyor ligde. Takim isimlerine bakmadan oynadiklari futbola göre yorum yaparsak su an bayern-barca -dortmund ve juventus su an en iyi takim hata hata shaktar donesk den supriz bekliyorum acikcasi.

Çeyrek finalde Porto-Malaga galibi çıksın da yarı final hiç önemli değil. Yarı final yeterli bir başarı zaten bu sene için. Seneye finaldeyiz inşallah

Sözleşmesi bitenler:

Çağlar,Gökhan,Baros,Ujfa,Melo,Engin,Aydın,Balta,Umut...

Bu isimlerden kalsa kalsa Engin ve Umut kalır,belki bir ihtimal de Aydın ama kalması taraftarı değilim Aydın'ın..Bence bu takım için yetersiz.

Kiralıklar:

Kazım,culio,Yiğit,Anıl,Batdal,Ceyhun,Sercan...

Bunlardan da kalan olacağını hiç sanmıyorum..

Yani 16 oyuncudan max 3'ü kalır takımda...Bu adamlar kadroyu genişletmekten çok kadroyu şişiren adamlar..Tabi şu an ki Melo'yu bir kenara koyarak söylüyorum..Bir tek oynayan o çünkü..Ayrıca Furkan ve Ufuk'u da bunlara ekleyebilirim,büyük ihtimal onlarda kalmazlar seneye..Belki bir ihtimal Furkan kiralık gider.

Bunca oyuncunun gitmesi demek ekonomik olarak da maaş bütçesini bir hayli rahatlatmak demek..15 tane gereksiz adamın olacağına 6-7 tane sağlam adamın olsun..Serdar Taşçı, Gökhan İnler, Kerim Frei, Alper Potuk dışında adam gibi bir yabancı sol bek ve yardıran bir de yabancı kanat oyuncusunu kadroya katsak çok iyi iş yapmış oluruz.

beyler boşuna yarı final hayalleri kurmaya başlamayın.Maçları tek tek göz önüne almamız gerek daha elememiz gereken bi 04 var :yenieek:

Barcelona-Real-Bayern-ManU-Juventus-Paris varken Dortmund ikinci planda olur, ben ceyrek finalden öteye gidemezler diyorum. (Kura sansina bagli tabiki)

Paris varken Dortmund 2. planda olur demen çok şaşırtıcı

Bence suanki s.ligi formlara bakarsak dortmunt bayerndende arsenaldende paristende daha iyi abartili yildiz oyuncusu yok ama tam bi takimlar ben en az yari final diyorum barca ckmazsa finaldeler diyorum buyuk maclari cok iyi oynuyalar cok poziyona giriyolar favorim galatasaray ikinci favorim dortmunt

Schalke'yi eleyeceğiz inşallah da , bir final görmenin zamanı geldi arkadaşlar o star tv de günlerce final karşılaşması 2 takım içinde biz de olalım istiyorum 21.45'te tüm Türkiye sussun hatta Avrupa sussun ve GS Show izlesin istiyorum :rolleyes:

Serdar neyse de inleri 15 milyona almadımı napoli,20den aşağı bırakmaz heralde,hiç bir Türk kulübü de bi yerli futbolcuya o parayı vermez.hele hele zamanında tesislerden kovalanmış bi futbolcuya hayatta vermez bence .

Napoli bu yılda ŞL ye gidemez ise Cavani ve İnler i elden çıkarabilir.10 civarı rakama düşebilirler.

Gerçi bizim başkan bırak 10,7 8 bile vereceğine inanmıyorum Arda harici Türk oyuncuya.

Biraz gülün beyler :asd:

[video=youtube;eUqUQ5kQDeA]https://www.youtube.com/watch?v=eUqUQ5kQDeA[/video]

son 2 yilin almanya sampionu. ölüm grubu dedigimiz gruptan lider cikmis takim. man city maclarinda futbol acisindan darma daga eden takim. reali 1 macda yenip 1ci macda orda yenilmeyen takim. bayern bile bunlar yenemiyor ligde. Takim isimlerine bakmadan oynadiklari futbola göre yorum yaparsak su an bayern-barca -dortmund ve juventus su an en iyi takim hata hata shaktar donesk den supriz bekliyorum acikcasi.

bence barçaya en yakın futbol oynayan kulüp dortmund şuan.nuri de geri döndü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt