- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 542
- 1.373
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN
yabancı sayısı dusurulurse bu kadrodan kimse zek almaz........transfer yapamayan feneri savunan federasyon seneye zaten kısıtlayacak yabancı sınırlandırmasını...bunu simdi deil 100 mesaj oncesini okuyun yine dedim.....
melo 4 mac ceza kaldı 11 mac mesela.....sniejderin kedinin kuyruguna basması yeterli drogbanında..ligi iyi takip edin..
bu sezon iki tane nokta atışı transfer yaptık.drogba ve senijder sayesinde hücum organizasyonlarındaki alternatiflerimiz artacak ve hücumda daha fazla top tutarak hatalı görünen defansımızı bir nebze de olsun rahatlatacağız.
artık sezon sonu ne kadar yerli oyuncu varsa toplamanın vakti geldi.aslında benim en büyük arzum arda turan'ın geri dönmesi ama gelme ihtimalinin 0'a yakın olması nedeniyle konuşmaya bile gerek yok.sene sonu baros,ujfalusi,elmander,melo gider diye düşünüyorum.zaten baros kadro dışı ujfalusi sakat elmander'de yedek durumda melo ise sezon sonu büyük ihtimalle gönderilecek.bunların yerini gelecek vaadeden oyuncularla doldurmamız gerekli.malum türk piyasası bir hayli yüksek bu nedenle avrupadaki türklere yönelmeliyiz frei,taşçı,inler,jem gibi oyuncuları getirmeliyiz.türkiye'den de olursa alper gelsin başka oyuncuya gerek yok.
yabancı sayısı dusurulurse bu kadrodan kimse zek almaz........transfer yapamayan feneri savunan federasyon seneye zaten kısıtlayacak yabancı sınırlandırmasını...bunu simdi deil 100 mesaj oncesini okuyun yine dedim.....
melo 4 mac ceza kaldı 11 mac mesela.....sniejderin kedinin kuyruguna basması yeterli drogbanında..ligi iyi takip edin..