Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

bu sezon iki tane nokta atışı transfer yaptık.drogba ve senijder sayesinde hücum organizasyonlarındaki alternatiflerimiz artacak ve hücumda daha fazla top tutarak hatalı görünen defansımızı bir nebze de olsun rahatlatacağız.

artık sezon sonu ne kadar yerli oyuncu varsa toplamanın vakti geldi.aslında benim en büyük arzum arda turan'ın geri dönmesi ama gelme ihtimalinin 0'a yakın olması nedeniyle konuşmaya bile gerek yok.sene sonu baros,ujfalusi,elmander,melo gider diye düşünüyorum.zaten baros kadro dışı ujfalusi sakat elmander'de yedek durumda melo ise sezon sonu büyük ihtimalle gönderilecek.bunların yerini gelecek vaadeden oyuncularla doldurmamız gerekli.malum türk piyasası bir hayli yüksek bu nedenle avrupadaki türklere yönelmeliyiz frei,taşçı,inler,jem gibi oyuncuları getirmeliyiz.türkiye'den de olursa alper gelsin başka oyuncuya gerek yok.

yabancı sayısı dusurulurse bu kadrodan kimse zek almaz........transfer yapamayan feneri savunan federasyon seneye zaten kısıtlayacak yabancı sınırlandırmasını...bunu simdi deil 100 mesaj oncesini okuyun yine dedim.....

melo 4 mac ceza kaldı 11 mac mesela.....sniejderin kedinin kuyruguna basması yeterli drogbanında..ligi iyi takip edin..

Transfer yapmıcaz ama insan yine de nöbet tutuyor işte... :)

2.Tur / Schalke Ç.Final / Arsenal Y.Final / R.Madrid Final / Barcelona ( inşallah böyle olur arkadaşlar )

yahu en azından chivuyu kiralayalım

güzel bi nöbet oldu ve bence amacına ulaştı umarım şampiyonluk nöbetimizde amacına ulaşır.. :)

Amkspor ‏@Amkspor

SON DAKİKA...Trabzonspor ile yollarını ayıran Robert Vittek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.

Arkadaşlar twitter'dan belki biliyorsunuzdur , Alex'e : Sen gittin gideli fenevin ankaragücünden farkı yok yazmıştım , o da : Dikkat pazar maç var ! yazmıştı maç skoru 2-1 çaktığımız zaman hemen ne oldu la ? yazdım o da futbol bu olabilir yazdım bunu da fenerli her yerde fenerli anlamında yazıyorum yanlış anlamayın :D

Şu engini bir geri kazansak bize cok sey katar hemde Türk vallaha cok üzülüyorum..

sen bizim elenmemizi istiyorsun..schalkenin ceyrek oynamasi icin biizi elemesi lazım...hop dedik..bide insaalh dio

Yanlış görüyorsun heralde renkdaş cidden içtin mi hap mı aldın anlamadım ,

2.tur rakibimiz schalke , ç.final arsenal , yarı final r.madrid , final barcelona

Şu engini bir geri kazansak bize cok sey katar hemde Türk vallaha cok üzülüyorum..

yerli oyuncularin fiyatlari ortadayken engini kaybetmek kötü olur, hayvan gibi fiyatlar istiyorlar oyunculara bu oyuncu kitliginda engini kadroda tutmak yararimiza olur bence de ücreti de makul 400 bine oynuyor

Bizim ligden alınabilecek en iyi yerli oyuncu bana göre Erkan Zengin'dir herkes Alper diyor ama Erkan daha formda bu sene Beşiktaş nasıl olmuşta bırakmış bu adamı anlamak güç mükemmel futbolcu walla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt