Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

saniyo musun ki seneye de kadroyu sisiren adamlar olmicak?

bu her kulüpte böyledir skldim artik su gitsin su gitsin diye yorum yapmayin yahu ayrica öyle burdan yazmak kadar kolay olmuyo isler.herkes ister kadrosundaki herkes ise yarasin bkz. M.City kadroyu sisiren adamlardan biri koskoca Tevez ;)

Tevez kadroyu şişiriyor diyorsan konuşacak pek bişeyimiz yok demektir

bence barçaya en yakın futbol oynayan kulüp dortmund şuan.nuri de geri döndü.

Ben almanyada Dortmunda sempati duyan birisiyim. yani maclarinda gidiyorum . Barca ile dormund arasinda hic bir benzerlik yok oyun bakimindan system bakimindan. press uygulamasi belki ayni derecede iyi yapiorlar ama baska ayni özelikleride yok. barca gibi oynayan bir takim yer yüzünde ama zaten yok. dortmund cok iyi takim oyununu oynuyor okadar.

İçimde küçükte olsa şüpheler varı ama bunu duyunca rahatladım 3 aylık alacağını daha yeni ödemişler bi de fifaya gidiyolar bi siktiroloji çekerler adama

bursa sonrası arenada ilk 11 de izleyeceksin drogbayı emin ol :yenieek:gecde olabilir ama sonucta izleyeceksin

Ben de iyi kötü bi stoper takviyesi gelir diye düşünüyorum son ana kadar bekleyelim. 3 stoper kaldı elimizde hoca da bunun farkında elbet gerekli çalışmalar yapılıyodur. Ki stoper lazım inşallah bari Serdar Aziz olur. Şu anda avrupadanda transfer yapamayız heralde onun için yerli ligdeki stoperlere yönelicektir yönetim. Serdar olmadı Aykut falan bi takviye bekliyorum.

Ben yönetimden bir son dakika golü bekliyorum. Aykut'un gelmesi, Bursa'ya teklif edilen pakete Ufuk'un eklenmesi, Serdar Aziz'in menejerinin röportajları, İstanbul'dan ev tutmalar falan. Bence son dakikada Serdar Aziz'i açıklayıp kapağı kapatacağız.

Bana da öyle gelmeye başladı nedense :)

Serdar Aziz gelirse , Semih Kaya - Serdar Aziz şeklinde bir stoper hattıyla oynayalım :)

bursa sonrası arenada ilk 11 de izleyeceksin drogbayı emin ol :yenieek:

Bence fildişi final oynar drogba en erken 12 şubatta gelir ben diyim . 2 hafta sonra deplasmanda oynatmaz hoca en az 3 haftası var drogbanın arenada çıkarır bence ilk olarak

Dortmunda laf eden mi olmus ?

Yapmayın etmeyin adamlar siir gibi oynuyor, ben cok zevk aliyorum izlerken.

Hatta ve hatta barca ve bayern disinda rakiplerinin olmadıgını düşünüyorum:lol:

Drogba için hiç endişem yok adamın forması basıldı skandal olcağını sanmıyorum

Semih kaya serdar aziz şeklinde oynarsak folloş olur o defans

17:00 son mu ?

Bence fildişi final oynar drogba en erken 12 şubatta gelir ben diyim . 2 hafta sonra deplasmanda oynatmaz hoca en az 3 haftası var drogbanın arenada çıkarır bence ilk olarak

Fildişi o kaleci ile bi yol alamaz bncede Antalya maçında sahada olur karaboğa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt