Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Arkadaslar Hayal kurmak güzel hos ve bedava da Neoluyoruz ?

Snejder Drogba aldik diye bakiyorum Schalkeyi rakip olarak gören yok bu forumda.

Schalke maclarinda sansimiz 50:50 su an ne biz ne onlar formda amma hersey degisebilir maca kadar.

Yari final falan konuscagimizi Schalke yi konussak daha mantikli olur.

Schalke holtby yi satmasaydi senin dedigine katilirdim acikcasi. Ama adamlar hem formda degil hemde oyun systemlerinde en önemli adamlarini satilar. holtby schalkenin beyniydi resmen. yine zor olacak tabikide ama schalkeyi ben cidiye aldigimiz zaman rahat gececegimizi düsünyorum.

Bu gün Drogba'nın lisansının gitmesi gerekiyor TFF'ye yalnız.

Ben almanyada Dortmunda sempati duyan birisiyim. yani maclarinda gidiyorum . Barca ile dormund arasinda hic bir benzerlik yok oyun bakimindan system bakimindan. press uygulamasi belki ayni derecede iyi yapiorlar ama baska ayni özelikleride yok. barca gibi oynayan bir takim yer yüzünde ama zaten. dortmund cok iyi takim oyununu oynuyor okadar.

aynı demedim zaten barçaya en yakın futbolu oynayan takım dedim. bilmiyorum bana göre tarz olarak aynı sistemi uygulamaya çalışıyolar.

birader niyetin laf kalabalığı etmek galiba.

sırıtmak sana çok yakışıyor hep böyle neşeli ol :)

Hocam olan biteni anlatıyorum hala ; Nuh diyorsun , Peygamber demiyorsun , İtalya'da mali anlamda şuan gerçekten büyük sorunlar var , sadece şuan değil son 1-2 yıldır durum bu şekilde , zaten Serie A hiç bir şekilde tat vermemeye ve kalitesini düşürmeye başladı , durum bu , İnler'i 10 Mn €'ya rahatlıkla alırız bence benim fikrim bu yönde ben bunu anlatıyorum hala yok şöyle böyle diyorsunuz.

sampiyonlar liginde schalke'yi elersek gökhan inler'in bonservis parasi (15 milyon) cikar. sezon sonu gelecek tek yabanci sol bek mevkisine de olabilir ama mutlaka dünyada o mevkinin en iyilerinden biri gelmeli.

Muslera

Eboue Semih Serdar Sol Bek

Transfer Gökhan Selcuk Transfer

Sneijder

Drogba

geriye sadece kanatlar kaliyor :ayatollah:

sinan bolat yedek kaleci olarak bedelsiz

stopere aykut demir 2.5 milyon civari bir rakama

balta'yi gönderip bedelsiz olarak vedersonu takima kazandirmak

sag bekte sabri yeterli.

kanata kerim frei

forvette umutu tutup makul bir fiyata mevlüt veya derdiyoku getirmek yeterli olacaktir

uzun vadeli bir kadro olur.

Schalke holtby yi satmasaydi senin dedigine katilirdim acikcasi. Ama adamlar hem formda degil hemde oyun systemlerinde en önemli adamlarini satilar. holtby schalkenin beyniydi resmen. yine zor olacak tabikide ama schalkeyi ben cidiye aldigimiz zaman rahat gececegimizi düsünyorum.

Böyle Takimlardan korkucaksin iste.

Adamlarin ne yapicagi belli degil mac gunüne kadar ve adamlar gruptan 1inci cikdi.

Nezaman kura hafif bunlari yeneriz dedigimizde Sürprizlerle karsilakdik.

MANU PSG falan ciksa onlardan okadar endise etmem amma Yeneriz falan havasina girerse takim maf olduk.

Bence fildişi final oynar drogba en erken 12 şubatta gelir ben diyim . 2 hafta sonra deplasmanda oynatmaz hoca en az 3 haftası var drogbanın arenada çıkarır bence ilk olarak

gelsinde gec gelsin be.. puanlar kafa kafayayken vermedik liderligi .. 5 puan varken topu gelse gucu yetmez bize ......

birgun arkadaslarla bi muhabbetimiz olmustu

dedilerki galatasaray acık ara goturur ligi ben dedim goturemez neden dediler gecen sene acık ara goturduk ne oldu puanı ikiye bolduler sezon sonu yine esitlendik eziklerle.......bu senede acık ara gotururuz ama farkı bilerek acmıoruz puanı ikiye bolelerler diye :)))))

demistim fenerlileri iyi dot etmistim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt