Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

İnşallah Drogba Antalya maçına yetişirde şu Özdileğin kaç renge bürünebileceğini bi gösterir bize..

Futbolcuların yarın ne olacağı belli olmaz. sakatlanır felan. Neresi yüksek para veriyorsa oraya gitmesi normaldir. Bende olsam giderdim.

Ya hocam yapma lütfen , Napoli takım sistemini kurduğu için , Milan gibi İnter gibi sorunlar yaşamıyor.

Fakat Avrupa'da sürekli bir döngü söz konusu ; 30'a yaklaşan adamı çok zarar etmeden yeterince hizmetini alarak gönderip yerine daha genç birini alıyorlar bu kadar basit. Bu benim öngörüm , teorim , yorumum herneyse ve bir çok kişinin böyle düşündüğüne eminim ve şahit oldum , istediğinizi düşünebilirsiniz siz bilirsiniz.

milan batar inter batar napoli batmaz. mafia babalarin sehri napoli :D

umarım son dakikada bir sol bek bombası yaşarız...

Bence 4-3-1-2 taktiğiyle süper işler yapılabilir, Eboue gibi ofansif oynayan bir bekimiz var onun yanında rierada ofansif bek

Muslera

Eboue Kaya Taşçı Carlinhos

Hamit Selçuk Melo

Sneijder

Burak Drogba

fm 2013 te harikalar yarattım bu dizilişle tabi defansta taşçı yerine dany carlinhos yerine de Drenthe vardı :) beyler ileri bir akıyordu kanata gerek bile kalmıyor orta saha güçlü olunca süper işler yapılır diye düşünüyorum ki hücum hattı muhteşem

Şampiyonlar liginde finalde arsenalle karşılaştım tarih tekrarladı 1-0 alıp şampiyonlar ligi şampiyonu oldum :D Ligte 2. fenerbahçeye 25 puan fark attım :)

transferlere gelince bir sol bek ve bir stoper şart

stoper lazimm almazsak olmaz olmazz

Ya hocam yapma lütfen , Napoli takım sistemini kurduğu için , Milan gibi İnter gibi sorunlar yaşamıyor.

Fakat Avrupa'da sürekli bir döngü söz konusu ; 30'a yaklaşan adamı çok zarar etmeden yeterince hizmetini alarak gönderip yerine daha genç birini alıyorlar bu kadar basit. Bu benim öngörüm , teorim , yorumum herneyse ve bir çok kişinin böyle düşündüğüne eminim ve şahit oldum , istediğinizi düşünebilirsiniz siz bilirsiniz.

tamam o senin fikrin melikşah bu da benim fikrim,inler takıma faydalı olduğu sürece öyle düşük ücretlere alamazsın o adamı.daha da uzatmayalım sezon sonuna altı ay var satsınlar bakalım 10m' satacaklar mı.sen de burdasın ben de.

Serdar Aziz derinlikte dolayı gelecek gibime geliyor bence ;

------------Muslera----------------

Eboue--Kaya--Taşçı--Carlinhos

----------İnler---İnan--------------

Yerli------Sneijder------Yabancı

-----------Drogba-----------------

Gelecek sezon bu şekilde :) Ondan sonra ki sezon da Drogba Out , Burak In :)

Yerli ve Yabancı yazdığım kısımlar değişebilir yani yabancı sağ açığa , yerli sol açığa alınabilir :) Biri yerli , biri yabancı anlamında yazdım ben rastgele :)

Yerli için adaylar ; Kerim Frei , Sercan Sararer , Gökhan Töre veya getirilebilirse , geri dönerse Arda :)

Yabancı için adaylar ; Evgen Konoplyanka , Ryad Boudebouz , Andriy Yarmolenko , James Rodriguez , Junior Hoilett , Patrick Herrmann :)

Çok ihtimal vermiyorum ve çokta istemiyorum ama Burak'ta çekilebilir belki sağ bölgeye. :)

Amrabat'ı İnşallah satarız tabi 10 Mn € veya üstü bir meblağa en azından zarar etmemeliyiz.

serdar yazarken azizi kastetmedim

Serdar azizi ben begenmiyorum

10 tane kadro kursam 1ine hakan balta yazarim gene aziz yazmam, taşciyi kastettim

Simdi bi de söyle bişey var, eger burak 2. yari da formunu sürdürür Gol krali ve CL de 10 gol falan atarsa, 15den kesin gider gibime geliyor.

E amrabatta oynarsa bi 7 8 ona da verirler.

Bi şey okumustum bernardla anlastik hocamız onay verirse aliriz diye, yalan olablir lakin bernard sezon sonunda alinabilir

Gökhan inler bence 12-13 gibi bi paraya alinabilir, bu paraya napoli hayir demez diye düşünüyorum.

Sol beke aykut demir olabilir, ama cavcav sirf bize en az 5 6 ceker

Sercan saraer stutgarta gitti, Ardanin kesinlikle geri dönmesini istemem ve gökhan töre de cok istikrarsız.

4 2 3 1 oynicaksak beklerimizin hücuma katilmasına gerek yok 4 3 2 1 deki gibi o yüzden aykut demir olabilir işte

tamam o senin fikrin melikşah bu da benim fikrim,inler takıma faydalı olduğu sürece öyle düşük ücretlere alamazsın o adamı.daha da uzatmayalım sezon sonuna altı ay var satsınlar bakalım 10m' satacaklar mı.sen de burdasın ben de.

Pekala bekleyelim görelim iyi forumlar :)

:D beyler şu melodan ne anlıyosunuz ? bence hiç galatasaraya yakışan bir futbolcu değil ayrıca takıma o kadar bağlı olsaydı transfer görüşmesi aylarca sürmezdi diye düşünüyorum ,lincoln ,melo,jo şu an aklıma gelenler bence gerektiğinden fazla değer verildi!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt