Mehmet Aksoy
Sarı Üye
- 14 Temmuz 2010
- 441
- 0
- 1.126
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN
Ömer Toprak gelsiiiiin!
Ömer Toprak gelsiiiiin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre fb'li zaten.
la iki fotoğraf aynı mı dikkatli bakın bi ya kafayı yiyecem burada ben bu durumu kabullenemedim ve hakan şükür ,bülent korkmaz jenerasyonu ile sevdik biz bu takımı bence hiç yakışmıyor yine söylüyorum melo hiç yakışmıyor bu takıma
Gitmek için kendi vazgeçti. Ayrıca Adnan Polat'a teşekkür etmeli Avrupa'da oynaması için izin verenlerden biri o Valencia'da az bir para mı kazandı ?
tuncay onun hakkında'Gerçek bir G.saray taraftarı'' demiş ama..
Dönekliği Yapalı Çok Oldu Ama Dönekliğin Bu Kadarı... - Ofansif.com
bana göre parayı görene kadar cimbomluydu sonra fenerli oldu
O yaş değildir renktaş sürekli değiştiğine göre![]()

la iki fotoğraf aynı mı dikkatli bakın bi ya kafayı yiyecem burada ben bu durumu kabullenemedim ve hakan şükür ,bülent korkmaz jenerasyonu ile sevdik biz bu takımı bence hiç yakışmıyor yine söylüyorum melo hiç yakışmıyor bu takıma
KARDEŞİM BAKSIR DEĞİL HERHALDE SİZ DİKKATLİ BAKMIYOSUNUZ NEYSE ANLATAMADIM GİTTİ..:ayatollah:
MEHMET TOPAL TÜRKİYEDEKİ SON ZAMANLARDA KENDİNİ İŞİNE VEREN GÖRDÜĞÜM EN KARAKTERLİ FUTBOLCULARDAN BİRİDİR TANISAYDINIZ EMİNİM SİZDE ÖYLE DERDİNİZ.:ayatollah:
ya tmm kardeşim birşey demiyorum ben bence uygunsuzdu ama bakış açısı belkide siz haklısınızdır ama meloya bu kadar değer verilmesini anlamış değilim..:ayatollah:
HAKLISIN KARDEŞİM MEHMET TOPAL BENİM YAKINIM KENDİSİ ÇOK İYİ BİR İNSAN VE AİLESİNİNDE MADDİ DURUMU PEK İYİ DEĞİL 7 TANE KARDEŞİ VAR ONLARIN SORUMLULUKLARI ÜSTÜNDE ZATEN ADNAN POLAT YÖNETİMİNİ HİÇ SEVMİYORDUM ADAM VALENCİA YA GİDERKEN 700 BİN EUROSUNU MU NE BIRAKMIŞTI BANADA ÖYLE BİRŞEY YAPSALAR BENDE GELMEZDİM NE YAZIK Kİ SUÇU HİÇ KENDİMİZDE ARAMIYORUZ:b5:
O fotoğrafın daha beterini CR7 vermişti. O zaman Real'de onu göndersin. Tamam Melo bu sezon henüz fayda sağlamadı ama adamı böyle eften püften şeylerle yargılamayalım.

Emre'ye Fener kendisine teklif yaptığında Adnan Polat'ı aramıştı ve beni alın demişti ama Adnan Polat bonservissiz gittiği için para vererek almak istemedi. Bana göre saçmaladı.
Yani Fenerli olması hala garip geliyor bana. Yukarıdaki olayı hem Polat hem Emre doğruladı.
Bu kuş yine ötmeye başlamış ?
Kuş kardeş o kuş fazla ciddiye alma.![]()

:confused:Layyyt ne var Foto da sölesene çatlıcam bizim göremediğimiz ne var:confused: