Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

BEN KAPATTIM KONUYU AMA BAZILARI YA YANLIŞ ANLIYOR YADA ANLAMAMAK İÇİN ÇABALIYOR O YÜZDEN UZADI YOKSA UZATILACAK BİR TARAFI YOK :ayatollah:
Merak ettim kimin insan hakları ihlal edilmiş bu mevzuda?

Resmi ilk gördüğümde bana da gereksiz gelmişti , kendini kanıtlamış bir şöhretin yapmayacağı bir davranış diye düşündüm twitterda seksopel bir fotoğraf paylaşmak.Ama unuttum gitti yani beni çok etkileyen bir mevzu değildi ki Galatasaray Camiasından herhangi bir tepki görmediği gibi medyada da çok yer edinmedi.Demek ki toplumumuzda dikkat çekmekle birlikte rahatsızlık oluşturmamış.Bence sende bu konunun çok üzerinde durma:rolleyes:

Geçen sene Emre,Ziegler vardıda ne oldu? 9 puan fark atmadıkmı ligde :D

Üstelik Sneijder+Drogba+Hamit+Burak+Umut geldi bize :)

o konuda çok haklısın geçen seneki futbolumuzu korumayı başarsak şimdi schalkeyi eledikten sonra kimin çıkmasının iyi olacağını konuşuyor olacaktık. şu futbolla şüphelerim var. ama yeni transferlerin bize ayrı bir hava getireceğini düşünüyorum. en başta da rakipleri sahada psikolojik olarak etkileyecek önlem almalarının çok zor olduğu futbolculara karşı oynamak.

hava ayrı şey.eminim bursa maçında sneijder ve hatta burağın yüzünden bursada kırmızı kart yiyenler olacak.bence takımın en ufak ciddiyetsizliğinde komuta sneijderde olmalı.gerekirse hepsine küfür etsin bizimkilerin.hakediyolar çünkü.

Webo iyi adam.Son bjk maçındaki asistini gören anlar zaten.2-3 adam basarken tık tık çekiyor topu.Çalım atıyor pası veriyor.

Ama Sow daha iyi Webodan.2 Forvet oynarlarsa ne olur bilmem.

4-2-3-1 de çok posizyon veriyorlar.4-4-2 zordur.Her takım oynayamaz.

keske bize karsı 4-4-2 oynasalar :asd:

bizden baska 4-4-2 oynayacak büyük takım yok. Hiçbirinin orta sahası o baskıyı kaldıramaz. hele bjk 60.n dkdan sonra zaten orta sahasız maç oynuyor ne Veli-Necip / Fernandes-Necip - nede Meyreles-Emre / Topal -Meyreles

hiç biri oynamayaz hele bi oynasınlarda ortalık senlense :cool:

Melo , kadın değilki :D Ne olacak.İstediği gibi fotoğraf koyar.Bizi ilgilendirmez.Önemli olan maç performansı.Çıksın asist yapsın,gol atsın,golü engellesin,takımı hareketlensin.Banane resimlerinden.

Galatasaray’ın yeni transferi Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, İstanbul’a geldikleri için çok mutlu olduğunu söyledi. Hollanda basınına konuşan Cabau, eşinin de Türkiye’de bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, “Sneijder de burada çok mutlu. Geldiğimizden beri üzerinde son derece pozitif bir hava var. Akşam idmandan dönüyor ve bana nasıl keyifli vakit geçirdiğini, takım arkadaşlarının nasıl sıcak kanlı olduğunu anlatıyor” dedi.

Bu arada transfer döneminin son 20 dk. si. Bu saatten sonra birşeyler olursa hakikaten son dakika transferi olur. :)

Bugün UEFA'ya liste gitmeli. Drogba'nin lisans'i ne oldu?

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
fasttornado - 01.02.2013 16:17[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Gayet iyi ve yerinde bir transfer. İsim değil futbolcu transfer ettik. Ben rahatlıkla 8-10 gol arası katkı vereceğini düşünüyorum.

Fiyatı da makul. Emek veren yönetime teşekkürler. Aykut Hocamız en iyi şekilde faydalanacaktır.

:asd: hahahaha kafası güzel valla Aykut Hocaları en iyi şekilde faydalanırmış

#StayWithUsAykutKocaman[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu adam antunun sevgi kelebeği..neşe saçıyor sürekli:lol:

Kardeşim dediklerini zaten önceden de yazdim saha içinde bişey yapsa belki katlanilabilir bu hareketlere ama aldiği para ve saha içindeki durumunada bakarsak bence hiç iyi değil
melo , kadın değilki :d ne olacak.istediği gibi fotoğraf koyar.bizi ilgilendirmez.önemli olan maç performansı.çıksın asist yapsın,gol atsın,golü engellesin,takımı hareketlensin.banane resimlerinden.

drogba karşılaştırma yapacak oyuncu yok piyasada bence.

yaş-tecrübe-kariyer...

messi-ronoldo da dahil. drogba yaşına gelipte performans olarak görmek gerek.

drogba bu yüzden özel..

r10-beckham-henry-eto gibi yaşıtları olan adamlara bak-drogba ya bak..

birni değerlendirirken yaşıtları ile değerlendirmek gerek. yoksa 25-26 yaşında drogba olsa messi-ronoldoyu saymam..

Drogba kalite olarak simdiki yasi itibari ile sowdan iyi. drogba sowun yasindayken ne oynuyordu be. daglar kadar fark var. sow da iyi forvet oyuncu begendigim bir hucumcu ama drogbanin yanindan bile gecemez hic bir cekilde hic bir yasinda.

Allah belanı versin abdullah avcı ! bitik fenerden 7 oyuncu almak nedir milli takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt