Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin mesajından bişey anlamak için kuş kafalı olmak gerekiyor, aynı frekesanda değiliz üzgünüm..
![]()
arkadaş gelmiş burda melo bu kadar ilgiyi hak etmiyor demiyor, görmüş bişey resimden vururum çabasında..
tufan adamı bilmem ne fotosu ile değerlendirirken, adama bel altından vururmuyum çabasında. bir insana değer vermek için resim ile değil yaptıkları değerlendireceksin..
iyi bari Dorgba muhabeti sona ermis oldu. yani oynaya bilirmi sorun cikarmi sorular olmaz herhalde artik
neyi zorlayacağım be. Git bak bakalım forumlarına. Bülentten hagiden terimden şaşdan nasıl konuşuyorlar.
Haa bunları bilmiyorsan harbi komiksin.
Sercan Sarerer VFB Stuttgart'da..sene sonu gidiyor 2017e kadar Kontrat.
herkes te yine bir iyimserlik havası görüyorum ama ikinci yarının ilk maçında mağlup olduğumuz unutulmuş.kötü bir ligte lider olduğumuz bir çoğunu yanıltıyor herhalde.geçen yıl ki şampiyonluğa rağmen hala bir sistem oluşturamadığımızı bir ben mi görüyorum.bu takımın 3 senedir bir sol bek sıkıntısı var beyler.hem de facia düzeyinde sonuçlara sebep olmuş bir sıkıntı.sol bek sıkıntısı giderilmeden rahat etmeyeceğim kendi adıma.bırakın sol beki yedek bir sağ bekimiz bile yok.daha doğrusu bir çok bölgemizde vasatı aşabilecek bir yedeğimiz yok.bir kanatlarda sayıca baktığımızda yedek var gözüküyor ama etkili kanat organizasyonları bile kuramıyoruz.sene sonuna kadar savunma problemleri yüzünden kalp krizi geçirmezsek iyidir
Birde şöyle bir haber var ..
SON DAKİKA :
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek futbolcuların listesini UEFA'ya bildirdi.
Listede sarı-kırmızılı takımın yeni transferleri Didier Drogba ve Wesley Sneijder de yer aldı.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek futbolcuların listesini UEFA'ya bildirdi. Listede sarı-kırmızılı takımın yeni transferleri Didier Drogba ve Wesley Sneijder de yer aldı.
arkadaş gelmiş burda melo bu kadar ilgiyi hak etmiyor demiyor, görmüş bişey resimden vururum çabasında..
tufan adamı bilmem ne fotosu ile değerlendirirken, adama bel altından vururmuyum çabasında. bir insana değer vermek için resim ile değil yaptıkları değerlendireceksin..
Zaten oyuncuyu transfer ettik sadece lisansı alınacak.
kardeşim onlar bütün galatasaray formasi giyenler hakkinda öyle konuşuyorlar anlatamadim herhalde?
Sercan Sarerer VFB Stuttgart'da..sene sonu gidiyor 2017e kadar Kontrat.
Emenike'den 3, Yobo'dan da 1 gol bekliyorum pazar günü. Vurduğunuz gol olsun reisler:lol:
Sol bekten ziyade stoper sorunu var bence.
oda sorun degil artik. gecici lisans verirler gercegi gelene kadar. chinler isterse bu saaten sonra tursusunu kursun lisansini. eti kemigi bizde ya ona bakarim benduvara asinlar lisansini resmi ile baksinlar sabah aksam

serdar taşcı olayı ne oldu keşke gelseydi serdar kesimal'dan 10 gömlek üstün![]()