Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Sercan Sarerer VFB Stuttgart'da..sene sonu gidiyor 2017e kadar Kontrat.

Kardeşim amacim millete hakaret etek değil o yüzden sanada etmiyorum melo 3-5 hafta sonra şampiyonlar ligi çeyrek finalinde gereksiz bir kirmizi kart daha gördüğünde nasi tepki vereceksiniz?bu kadar gereksiz ilgiyi anlamiş değilim
senin mesajından bişey anlamak için kuş kafalı olmak gerekiyor, aynı frekesanda değiliz üzgünüm..

:mad::mad:

arkadaş gelmiş burda melo bu kadar ilgiyi hak etmiyor demiyor, görmüş bişey resimden vururum çabasında..

tufan adamı bilmem ne fotosu ile değerlendirirken, adama bel altından vururmuyum çabasında. bir insana değer vermek için resim ile değil yaptıkları değerlendireceksin..

Tufan sadece bir örnek ki.Çoğu kişi böyle.

neyi zorlayacağım be. Git bak bakalım forumlarına. Bülentten hagiden terimden şaşdan nasıl konuşuyorlar.

Haa bunları bilmiyorsan harbi komiksin.

kardeşim onlar bütün galatasaray formasi giyenler hakkinda öyle konuşuyorlar anlatamadim herhalde?

Birde şöyle bir haber var ..

SON DAKİKA :

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek futbolcuların listesini UEFA'ya bildirdi.

Listede sarı-kırmızılı takımın yeni transferleri Didier Drogba ve Wesley Sneijder de yer aldı.

yahu arkadaşlar daha önce de buraya upuzun bir analiz yapmıştım evet defansa takviye şart ama kendi ligimizde en az gol yiyen 5. takımız bizden az gol yiyen takımlardan Trabzon ve ordu en altlarda ve bizden sadece 2 gol az yemiş kasımpaşa 5. fener 3.(1 gol az yemiş) bu neyin paniği biraz sakin ,tabiki takviye olsa süper olur ama olmazsa da hertürlü idare ederiz, gerekirse Melo bile oynar defansta bilemedin sabri yada hamit sağ kanada girer ebou stoper oynar hakan balta oynar bir şekilde idare edilir ASLOLAN GALATASARAY'dır
herkes te yine bir iyimserlik havası görüyorum ama ikinci yarının ilk maçında mağlup olduğumuz unutulmuş.kötü bir ligte lider olduğumuz bir çoğunu yanıltıyor herhalde.geçen yıl ki şampiyonluğa rağmen hala bir sistem oluşturamadığımızı bir ben mi görüyorum.bu takımın 3 senedir bir sol bek sıkıntısı var beyler.hem de facia düzeyinde sonuçlara sebep olmuş bir sıkıntı.sol bek sıkıntısı giderilmeden rahat etmeyeceğim kendi adıma.bırakın sol beki yedek bir sağ bekimiz bile yok.daha doğrusu bir çok bölgemizde vasatı aşabilecek bir yedeğimiz yok.bir kanatlarda sayıca baktığımızda yedek var gözüküyor ama etkili kanat organizasyonları bile kuramıyoruz.sene sonuna kadar savunma problemleri yüzünden kalp krizi geçirmezsek iyidir

Birde şöyle bir haber var ..

SON DAKİKA :

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek futbolcuların listesini UEFA'ya bildirdi.

Listede sarı-kırmızılı takımın yeni transferleri Didier Drogba ve Wesley Sneijder de yer aldı.

akhisar'i yenelim diye transfer etmedik herhalde tabiki bildirilecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek futbolcuların listesini UEFA'ya bildirdi. Listede sarı-kırmızılı takımın yeni transferleri Didier Drogba ve Wesley Sneijder de yer aldı.

Evet beyler... Dağılalım..

3 SAATTİR HEM SAHA İÇİNDE HEMDE SAHA DIŞINDA Kİ HALİNİ DEĞERLENDİRDİM ZATEN Bİ RESİMLE BİR İNSANIN KARİYERİNİN KARALANMAYACAĞININ FARKINDAYIM DAHA YARIM SAAT ÖNCE KONUYA GİRDİN İSTERSEN Bİ ESKİ MESAJLARI OKU BEN KİMSEYE SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM:ayatollah::ayatollah:
arkadaş gelmiş burda melo bu kadar ilgiyi hak etmiyor demiyor, görmüş bişey resimden vururum çabasında..

tufan adamı bilmem ne fotosu ile değerlendirirken, adama bel altından vururmuyum çabasında. bir insana değer vermek için resim ile değil yaptıkları değerlendireceksin..

Listeyi vermişiz uefaya o zaman nöbet kapanabilir.

Zaten oyuncuyu transfer ettik sadece lisansı alınacak.

oda sorun degil artik. gecici lisans verirler gercegi gelene kadar. chinler isterse bu saaten sonra tursusunu kursun lisansini. eti kemigi bizde ya ona bakarim ben :D duvara asinlar lisansini resmi ile baksinlar sabah aksam

serdar taşcı olayı ne oldu keşke gelseydi serdar kesimal'dan 10 gömlek üstün:rolleyes:

oda sorun degil artik. gecici lisans verirler gercegi gelene kadar. chinler isterse bu saaten sonra tursusunu kursun lisansini. eti kemigi bizde ya ona bakarim ben :D duvara asinlar lisansini resmi ile baksinlar sabah aksam

:asd::asd::asd:

Enteresan olanı Çinliler kendilerine Çinli demiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt