Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

bak biz şunu anlatamıyoruz: Ne basın ne diğer insanlar senin kadar ilgi göstermedi bu habere... Ben bu fotoyu fanatik gazetesinde göreli 1 aydan fazla oldu. Senin burada bunu gündeme getirip saatlerce forumun en işlek yerlerinden birini işgal etmen çok gereksiz dolayısıyla. Hiç kimse senin kadar ilgi göstermedi bu fotoya , dolayısıyla melo'ya gereksiz ilgiyi gösteren sensin sen....
yarin bir gün çeyrek final yari finale çikarsak bu oyuncuda gereksiz bir hareketle takimi kötü durumda birakirsa o zaman millet fatih terimi eleştircek taraftar meloyu eleştircek herkes melonun geçmişine bakicak dolayisiyla taraftarlarin oyuncuya gerektiği tavri göstermesi lazim iyi oynadiğinda iyi kötü oynadiğinda kötü demesi lazim ben bunu anlatmaya çaliştim

Serdar Taşçı GALATASARAY'da haberi çıksa keşke :trollface:

yarin bir gün çeyrek final yari finale çikarsak bu oyuncuda gereksiz bir hareketle takimi kötü durumda birakirsa o zaman millet fatih terimi eleştircek taraftar meloyu eleştircek herkes melonun geçmişine bakicak dolayisiyla taraftarlarin oyuncuya gerektiği tavri göstermesi lazim iyi oynadiğinda iyi kötü oynadiğinda kötü demesi lazim ben bunu anlatmaya çaliştim

Tamam Tufan'cım.

Türkiye Ligi İçin Bu Stoperler Yeterli E Şampionlar Ligindede Şampiyon Olamıyacağımıza Göre Ara Transferde Hem İyi oyuncu Bulamassın Hemde Uçuk Rakam Olur Yazın En Azından Seç Beğen Yaparlar Birde Hulku Alırlar Tamam İşte:)

Bu sene zaten rakip yok %99.99999 şampiyon olacağız hiçbir şey yapmasak bile ancak seneye ne olacağını bilemiyoruz.Semih'in yanına tecrübeli (Tecrübeli derken Cris gibi dede değil.) biri şart.Sneijder'i falan aldıklarına göre bunu da alabilirler herhalde.

Hoppala.... :D Sen 3 saattir bu konudasında da ne olmuş onu anlamadım :D Ben Melo'yu sevmediğimi daha önce söyledim zaten. Forumda açılan "Hangi yabancı 18in dışında kalsın?" anketinde de Melo'ya kullandım oyumu. :D Ben Melo'yu savunmuyorum zaten sana karşılık verdiğim ilk mesajımda olması lazım senin konuyu yanlış yerden ele aldığını söyledim ben.

Bu sene zaten rakip yok %99.99999 şampiyon olacağız hiçbir şey yapmasak bile ancak seneye ne olacağını bilemiyoruz.Semih'in yanına tecrübeli (Tecrübeli derken Cris gibi dede değil.) biri şart.Sneijder'i falan aldıklarına göre bunu da alabilirler herhalde.

Rakip olmasada yine böyle konusmak yanlis olur bence.

ne diyorlamis peki. uzaylimi diyorlar kendilerine?! biraz benzerlik var yani ondan sordum :D

:asd:

Yok yav onlarda millet bilinci yok daha çok Dünyanın merkezinin vatandaşı gibi görürler kendilerini. Çin konusunda uzman hocalar var Çince ismi gelmedi şimdi aklıma sorarım bir ara yazarım. :)

Arkadaşlar bir şey soracağım şimdi bu başlık kapatılınca hangi başlık altında buluşabileceğiz ?

Galatasaray'ın yeni transferi Drogba'dan övgüyle bahseden Sneijder, "onunla beraber oynamak için sabırsızlanıyorum, dünyanın en iyi forvetlerinden biri. Drogba kalitesinde ve tecrübesinde bir golcüyle maçları kazanmamız daha kolaylaşacak" dedi:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt