Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Evet Beyller Yeni Transferlerimiz Hayırlı Olsun Vurdukları Gol Olsun Fenevliler Ağlasın Allah Final Ve Şampiyonluk Nasip Etsin Yüzümüzü Aslanlarımız Kara Çıkartmasın

Evet utanmadan iddia ediyorum Melo oynamadığı zamanlarda yerinde Sabri'de rahatlıkla oynar ,Sabri'ye en çok kızanlardan biri olarak bu adam sağ bek değil kardeşim dmc neden olmasın,ayrıca savunmayı da öğrendi sayılır ,hızlı,güçlü,herhalde kısa pasları da atabilir,orta yapmasına da gerek yok :lol: bir tek hava toplarında problem olacaktır. keşke yabancı sınırsız olsa da Melo'da kalsa ama gel görki hayat her zaman bu kadar güzel olmuyor

Sabrinin gerçek mevkisi sağ ortasaha ve sağ açık. Sabrinin defansı gerçekten çok kötü. dmc pozisyonuna reyisi koymak, Galatasaray'dan önce Sabri'ye zarardır. Sabri sağ bek oynadığı zamanlara bakarsanız, genelde mutlaka adam kaçırmasından dolayı o kanattan gol yemişizdir.

Kaldı ki, sağ bekte oynatılmasının sebebi, süper defans yapması değil. Hızlı dripligler yapabilmesinden yararlanmak amacıyla düşünülmüştür.

Sabri, gerçekten mücadeleci, tüm gücünü sonuna kadar kullanan, formaya terini son damlasına veren, süratli topa sert vurabilen ve malesef vurduğu topların ve açtığı ortaların %70i farklı şekilde isabetsiz olan ama Gerçek bir Galatasaraylıdır. Para almıcaksın deseler ses etmez.

Ama bazı şeyleri de dürüst konuşmakta fayda var.

sezon sonu umarım burak yılmazı iibir paraya satarız

stoper

sol bek

ön libero/alternatif ile beraber

kanat genç.

melo-elmander-ujfa-baros-riera güle güle.

muslera-eboue-danny-sneijder-drogba-amrabat. kalmalı..

serdar taşcı-ömer toprak /yabancı stoper

g.inler tek seçeneğim, alper potuk belki.

carlinhos veya daha iyisi

kerim frei veya genç bir yabancı.

bence yeterlidir..

Onur'u da ekleyerek katılıyorum.

31-32 yaşına gelmiş sonuçta sözleşmesi varmı var klup barosla uzun sözleşme yaparken düşünucekti burda bence barosun hiç bir suçu yok! bende olsam gitmem

Yan gelip yatmak hoşuna gidiyorsa dursun yapacak bir şey yokda futbolcu bir sezon top oynamaması kendisi açısından çok saçma olacaktır.

Beyler Burak demişken aklıma geldi, Eskişehir de oynarken bana forma sözü vardı. Şimdi ona nasıl ulaşabilirim sözünü tutmadıgı için belki bana Drogba forması falan gonderir :D

Şu uefaya bildirilen listeyi koyacak varmı arkadaşlar?

sporx şu tahir kumun sitesi surekli fb tarafından yalan haber yaptırılıyor tahir kul denen kişi tam mansılya kalemini satmış bir yazar

sporxkucuk.jpg

niye satalim arkadas geldi ilk yarim sezonde cl suan gol kraligi ligte 9 gol atti ne istiyorsunuz anlamiyorum ?

Bizim Tarftarın Bu Huyunu Bende Anlamıyorum Sanki Buraktan İyisi Var Türk Olarak..Sneijderin Ara Paslarıyla Zaten Çoşar Burak Adam Kafayla Sag Ayakla Sol Ayakla Herşekil Goll Atıyor

sezon sonu umarım burak yılmazı iibir paraya satarız

ne diye satiyorsun Türkiyenin su an acik ara en iyi forvetini?! yabanci kontenjani mi kalkdida haberimiz yok?! Semih-selcuk ve burak bu takimda en son gitmesi gerek oyunculardir Türk olarak.

Transfer süresi bitti sanırım angutta konuyu kitlemişler.

serdar yazarken azizi kastetmedim

Serdar azizi ben begenmiyorum

10 tane kadro kursam 1ine hakan balta yazarim gene aziz yazmam, taşciyi kastettim

Simdi bi de söyle bişey var, eger burak 2. yari da formunu sürdürür Gol krali ve CL de 10 gol falan atarsa, 15den kesin gider gibime geliyor.

E amrabatta oynarsa bi 7 8 ona da verirler.

Bi şey okumustum bernardla anlastik hocamız onay verirse aliriz diye, yalan olablir lakin bernard sezon sonunda alinabilir

Gökhan inler bence 12-13 gibi bi paraya alinabilir, bu paraya napoli hayir demez diye düşünüyorum.

Sol beke aykut demir olabilir, ama cavcav sirf bize en az 5 6 ceker

Sercan saraer stutgarta gitti, Ardanin kesinlikle geri dönmesini istemem ve gökhan töre de cok istikrarsız.

4 2 3 1 oynicaksak beklerimizin hücuma katilmasına gerek yok 4 3 2 1 deki gibi o yüzden aykut demir olabilir işte

Uzun uzun yazmak isterdim fakat sürem kısıtlı 1 saat sonra müsait olacağım o zaman yazarım renktaşım :)

Beyler Burak demişken aklıma geldi, Eskişehir de oynarken bana forma sözü vardı. Şimdi ona nasıl ulaşabilirim sözünü tutmadıgı için belki bana Drogba forması falan gonderir :D

Göndereceğinden değil ya insan bir umutla bekliyor işte :haha:

Baros yine kaldı dimi arkadaşlar:( Evet ilk defa bir cümleye katılıyorum. Baroş iyi futbolcu ama Bir Alex değil ve olamadı da(Karakteri).

Bu taraftar senelerce sana sakatken bile destek çıktı, sevgisini gösterdi. Tamam işin ucunda maddiyat var, para elbette önemli. Sözleşmeyi zorla imzalamadın ve hakkın kesinlikle haklısın ama 1sene futbol oynamamayı seçtin, 1 sene oynamamış oyuncuya seneye ne kadar para teklif edeceklerdi ki? 6ay daha futbol oynamayı seçtin 1.250.000 euro bizden alcan, başka takıma gitsen ne kadar eksik alacaktın ki? 6 ay daha futboldan uzak kalmayı seçtin. Senelerce yarattığın sevgiyi 1 sene de yok ettin. Ha umrunda mı değil, neyse yolun açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt