Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Şampiyonluk Nöbeti başlasın artık:)

Baros yine kaldı dimi arkadaşlar:( Evet ilk defa bir cümleye katılıyorum. Baroş iyi futbolcu ama Bir Alex değil ve olamadı da(Karakteri).

Bu taraftar senelerce sana sakatken bile destek çıktı, sevgisini gösterdi. Tamam işin ucunda maddiyat var, para elbette önemli. Sözleşmeyi zorla imzalamadın ve hakkın kesinlikle haklısın ama 1sene futbol oynamamayı seçtin, 1 sene oynamamış oyuncuya seneye ne kadar para teklif edeceklerdi ki? 6ay daha futbol oynamayı seçtin 1.250.000 euro bizden alcan, başka takıma gitsen ne kadar eksik alacaktın ki? 6 ay daha futboldan uzak kalmayı seçtin. Senelerce yarattığın sevgiyi 1 sene de yok ettin. Ha umrunda mı değil, neyse yolun açık olsun.

Oda Zaten Bu Paraları Alamıyacağını Bildiğinden Kalıyor Takımda Yoksa Barosa Yarım Sezon İçin Kim Vericek Bu Parayı

ben geçen radyoda 3 şubata kadar türkiye için duydum transfer sezonu avrupada 1 şubatta biticek diyorlardı! adamlar sallamış ozaman

Transfer Nöbeti | SON GÜN

3 SAATTİR HEM SAHA İÇİNDE HEMDE SAHA DIŞINDA Kİ HALİNİ DEĞERLENDİRDİM ZATEN Bİ RESİMLE BİR İNSANIN KARİYERİNİN KARALANMAYACAĞININ FARKINDAYIM DAHA YARIM SAAT ÖNCE KONUYA GİRDİN İSTERSEN Bİ ESKİ MESAJLARI OKU BEN KİMSEYE SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM:ayatollah::ayatollah:

Degerli kardeslerim degerli modlarim.. Bu arkadasa ben dahil 10 kisi buyuk yazma dedikce adam inadina buyuk yaziyor.. Bizahmet icabina bakinda adam akillansin.. Bu ne ya, bunu cekmek zorundamiyiz, ne itici bi herifmis .. Melo CL'de kirmizi gorurse icabina ozaman bakariz kardesim.. Dogmamis cocuga donmu biciyon sen? Gerci onuda yapiyon cocugunuz olsa anlarsiniz.. Cocugun varmi ? Yok.. Ne konusuyon ya 3 saattir. Yarin sen cocugun olursa havuza yuzmeye gitmiycekmisiniz Denize girmiycekmisin? Yobazmisin kardesim? Acilalim sacilalim demiyorum ama mayolu bi herifide abartma istersen..

AslOlanGalatasaray'dir

Keşke Ahmet İlhan ı alsaydık sezon sonunda basımızı çok vuracagız duvarlara.. Şimdi milli takım kadrosunda sezon sonu 5-6 dan asagıya satmazlar...

Nöber bitti. Hadi dağılın artık :lol:

Oda Zaten Bu Paraları Alamıyacağını Bildiğinden Kalıyor Takımda Yoksa Barosa Yarım Sezon İçin Kim Vericek Bu Parayı

Valla şuanki alamadığı teklifi 6 ay daha futbol oynamayınca nasıl alacak merak ediyorum. Ha emekli oluyosa başım gözüm üstünde. Keşke bir takımla anlaşsaydı da, ordan aldığı teklifin 6 aylığına üstünü biz tamamlasaydık, şimdi şemsiye iyice bize girdi.

Ne o herkes veda ediyor:) Transfer nöbetine şimdilik veda diyoruz. Sizlerle ebediyete inş:)

Bu kadroda Hamit,Emre,Riera zayıf halka olarak kalmaya devam edecekler galiba yerlerine adam alamadık.

Burağa gitsin ve Meloya kalsın diyenleri anlamaya çalışıyorum (ANLAYAMADI)

Bu kadroda Hamit,Emre,Riera zayıf halka olarak kalmaya devam edecekler galiba yerlerine adam alamadık.

Nasip olurda bu sene de şampiyon olursak bu şampiyonlukta en büyük paylardan biride Hamit'in 2. yarıda ki performansı olacaktır. Bunu bir yere not et bence.

Valla şuanki alamadığı teklifi 6 ay daha futbol oynamayınca nasıl alacak merak ediyorum. Ha emekli oluyosa başım gözüm üstünde. Keşke bir takımla anlaşsaydı da, ordan aldığı teklifin 6 aylığına üstünü biz tamamlasaydık, şimdi şemsiye iyice bize girdi.

Zaten Ne Zamandır Oynamıyor Maç Eksigi Çok Fazla Gittiği Takımdada Bir Şey Yapamıyacağının farkında..Yaz Sonu Transfer olurum, Yaz Sezonu Kamp Felan Toparlarım Diye Düşünüyordur

stoper de sıkıntı yaşamayız umarım tek korkutan konu o

resmi transfer dönemi 5 şubatta son buluyodu diye biliyorum ben ?

Gece 12ye kadar umut var mı yok mu duyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt