- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN
Şampiyonluk Nöbeti başlasın artık
Şampiyonluk Nöbeti başlasın artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baros yine kaldı dimi arkadaşlarEvet ilk defa bir cümleye katılıyorum. Baroş iyi futbolcu ama Bir Alex değil ve olamadı da(Karakteri).
Bu taraftar senelerce sana sakatken bile destek çıktı, sevgisini gösterdi. Tamam işin ucunda maddiyat var, para elbette önemli. Sözleşmeyi zorla imzalamadın ve hakkın kesinlikle haklısın ama 1sene futbol oynamamayı seçtin, 1 sene oynamamış oyuncuya seneye ne kadar para teklif edeceklerdi ki? 6ay daha futbol oynamayı seçtin 1.250.000 euro bizden alcan, başka takıma gitsen ne kadar eksik alacaktın ki? 6 ay daha futboldan uzak kalmayı seçtin. Senelerce yarattığın sevgiyi 1 sene de yok ettin. Ha umrunda mı değil, neyse yolun açık olsun.
3 SAATTİR HEM SAHA İÇİNDE HEMDE SAHA DIŞINDA Kİ HALİNİ DEĞERLENDİRDİM ZATEN Bİ RESİMLE BİR İNSANIN KARİYERİNİN KARALANMAYACAĞININ FARKINDAYIM DAHA YARIM SAAT ÖNCE KONUYA GİRDİN İSTERSEN Bİ ESKİ MESAJLARI OKU BEN KİMSEYE SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM:ayatollah::ayatollah:
Göndereceğinden değil ya insan bir umutla bekliyor işte :haha:
Wesley Sneijder @sneijder101010
Just landed in Bursa.... Teşekkür ederim #TurkishAirlines on our way to the hotel!! #CimBom
Oda Zaten Bu Paraları Alamıyacağını Bildiğinden Kalıyor Takımda Yoksa Barosa Yarım Sezon İçin Kim Vericek Bu Parayı
sezon sonu umarım burak yılmazı iibir paraya satarız
Bu kadroda Hamit,Emre,Riera zayıf halka olarak kalmaya devam edecekler galiba yerlerine adam alamadık.
Valla şuanki alamadığı teklifi 6 ay daha futbol oynamayınca nasıl alacak merak ediyorum. Ha emekli oluyosa başım gözüm üstünde. Keşke bir takımla anlaşsaydı da, ordan aldığı teklifin 6 aylığına üstünü biz tamamlasaydık, şimdi şemsiye iyice bize girdi.
Bu kadroda Hamit,Emre,Riera zayıf halka olarak kalmaya devam edecekler galiba yerlerine adam alamadık.
bende 3 şubat diye duydum dun radyoda resmi bir açıklmama varmı ya bu surelerle ilgili tff sitesinde felanresmi transfer dönemi 5 şubatta son buluyodu diye biliyorum ben ?