Fatih Koçak
Sarı Üye
- 23 Ağustos 2009
- 655
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN
seviyorum bu adamı :ka25:
seviyorum bu adamı :ka25:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tümer Metin : Galatasaray Yarın Kazanırsa Lig Biter.
ulan 5,5 senedir kazanamıyoz bursada.ard arda maç kazanma özürlü,ciddiyetsiz ve odaksız bi takımız biz.niye bu kadar telaşlanıyolar ?bizden bi halt olmaz.Tümer Metin : Galatasaray Yarın Kazanırsa Lig Biter.
[h=5]Tümer Metin : Galatasaray Yarın Kazanırsa Lig Biter.[/h]
Arkadaşlar İstanbul'da metrobüsler en son kaçta? Yani bizim bir maça gitsem saat 20.00 de başlayan, Üsküdar'a dönebilir miyim o akşam?
bak hala :SS: dünyada sol bek sıkıntısı vaken son 1,5 saatte kimi alabiliriz :confused:
12 den sonra yarım saatte bir gelir dostum. Sabaha kadar var yani.
ulan 5,5senedir kazanamıyoz bursada.ard arda maç kazanma özürlü,ciddiyetsiz ve odaksız bi takımız biz.niye bu akdar telaşlanıyolar ?bizden bi halt olmaz
ulan 5,5 senedir kazanamıyoz bursada.ard arda maç kazanma özürlü,ciddiyetsiz ve odaksız bi takımız biz.niye bu kadar telaşlanıyolar ?bizden bi halt olmaz.
Çok teşekkür ederim. Üsküdar'a dönüş zor olur mu?
34cimbom34 @34cimbom34 fernandes fenerbahçe'de birazdan açıklanır sezer öztürk+12 milyon euro
manyak mı bunlar
o kadar da değil :Z10:
durumumuz iyi değil kabul ama gidişat iyi bence.
normalde umut dolu bi insanımdır ama içim gerçekte böyle renkdaşlar.bende isterim kazanalım ama takıma ve fatih hocaya güvenim 0.emre çotanak yine sol kanatta oynarsa kanser eder bizi.olamaz mı? olabilir
34cimbom34 @34cimbom34 fernandes fenerbahçe'de birazdan açıklanır sezer öztürk+12 milyon euro
manyak mı bunlar