Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunun sorusu, lutfen internetten bakip cevaplamayaniz ki tadi olsun :), UEFA Kupasina giden yolda, Mallorca ile oynadigimiz 4-0'lik macta son golumuzu kim atmistir ?

Bu arada 4-1'lik mac :) olacakti kendimi duzelteyim hatta Nonda atmis gollerini sanirsam.

Bence hem yaş hem potansiyel bakımından Fred için çıkacağımız miktarı Ndombele için harcamaya karar vermiş olabiliriz. Fred 10-12 arasına biteceğine Ndombele alınabilir ise daha makul gibi duruyor. Günün sonunda Galatasaray için en iyi çözümü yönetim ve Okan hoca belirleyecektir. Şimdilik yarın için ful odak.

inanılmaz 1 boyun var adamda

d3794d6b90882bef170a37ca7490ed7f.jpg

Ndombele'nin maasi skandal fazla

Bonuslarla haftalik £250k falan olmasi lazim

Kane ve Son'dan sonra en cok kazanan Tottenham topcusuydu yanlis hatirlamiyosam belki bi de Lloris olabilir

Maliyet hesabi yaparken onu da dusunun

Ndombele'yi cok pahaliya satmak pek mumkun olmaz oyle maaslarla

Ayrica tutmama ihtimali de bu kadar yuksekken kulube total maliyeti €30-40m olan bir enkaza donusebilir

Sahip oldugumuz her kurus orta sahanin ortasina harcanmali

Rashica'ya laf eden adamin arkasindan sallamissiniz yine ama adam hakli

Orta sahaya 8m Rashica'ya 6m verecegime orta sahaya 14m veririm (dogru adama)

Bu arada Rashica'yi seve seve verecekler bize zaten. Ne baska talibi var ne onun baska yere gitmek gibi bir istegi. Norwich zaten PL'de de Championship'te de faydalanamamis

Serefsizlik yapiyolar kendilerini cok akilli sandiklari icin ama ellerinde pek bir koz yok

Hatta Rashica'nin maasi fazla bile geliyodur bunlara

Fener iyi ki Cuadrado'yu alamamis. Herif kopek gibi oynamis PSG macinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt