Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya aradigimiz adam

boubakary-soumare-of-lille-during-the-french-ligue-1-match-between-sc-picture-id1034015110

30m mu? Kimse o parayi vermez. Galtier Mendes - Xeka ikilisini bozmak istemedigi icin bu sezon fazla sure alamadi, gecen sezon PL takimlari ilgileniyordu ama bu sezon fazla forma sansi bulmadigi icin sezon sonu 5-10m arasi bitebilir, olmadi opsiyonlu kiralariz.

30m mu? Kimse o parayi vermez. Galtier Mendes - Xeka ikilisini bozmak istemedigi icin bu sezon fazla sure alamadi, gecen sezon PL takimlari ilgileniyordu ama bu sezon fazla forma sansi bulmadigi icin sezon sonu 5-10m arasi bitebilir, olmadi opsiyonlu kiralariz.

Soumare degil mi bu

Gecen sene City 20m verdi yollamadilardi

Yoksa o baska Soumare miydi

Bir de adamlar CL takimi oluyorlar oyuncu kalmak isteyebilir onlara da derinlik gerekebilir

Soumare degil mi bu

Gecen sene City 20m verdi yollamadilardi

Yoksa o baska Soumare miydi

Bir de adamlar CL takimi oluyorlar oyuncu kalmak isteyebilir onlara da derinlik gerekebilir
City gecen sezon ilgileniyordu dogru. Bu sezon fazla sure almadigi icin gelecek sezon baska takima gitmeyi kafasina koymustur, genc oyuncu, oynamaya ihtiyaci var.

City gecen sezon ilgileniyordu dogru. Bu sezon fazla sure almadigi icin gelecek sezon baska takima gitmeyi kafasina koymustur, genc oyuncu, oynamaya ihtiyaci var.

Olabilir ama finansal olarak zorlar bence

Daha dogru hamle bunun gibi oyunculara PSG gibi buyuk altyapilari terk ettiklerinde talip olmak olur

Cok istiyorum soyle buyuk altyapidan cikma sans bulamamis 19-20 yaslarinda iki uc isim almamizi

Cunku dehset topcular var boyle alinabilecek

muslera
douglas liyundama marcao nagatamo (sakatlıklardan dolayı gidebilir )
diame

markovic belhanda bertolacci babel
diagne

şener
töre
efecan karaca
fatih
ödenene bonservis 0 .

ufacik kulup miljonlari goturuyor, biz 100 yildir nasil altyapiya gelistiririz diye ugrasiyoz

6 ay oynayan Ozan Kabak'tan serbest kalma ucretine ragmen 11m kaldirdik

Oynatacak ve ilgilenecek teknik heyet varken gayet rahatlikla satariz

Ozan oyle yuz yilda gelen bir yetenek de degildi altyapimizda var onun gibileri

Onemli olan antrenor kalitesini arttirmak

6 ay oynayan Ozan Kabak'tan serbest kalma ucretine ragmen 11m kaldirdik

Oynatacak ve ilgilenecek teknik heyet varken gayet rahatlikla satariz

Ozan oyle yuz yilda gelen bir yetenek de degildi altyapimizda var onun gibileri

Onemli olan antrenor kalitesini arttirmak
D2bhxGNXgAAnn_-

The next one diyebilir miyiz?

Soylemeyeyim diyorum da bence daha iyi Ozan'dan

Zaten seneye basimizi agritmaya baslar kimi oynatacagiz diye Luyindama mi Marcao mu Isik Kaan mi diye

Ogun Caliskan ne durumda merak ediyorum
Fatih hoca Isik Kaan'i gelecek sezon kamp kadrosuna dahil edecektir ve oynayacagimiz hazirlik maclarini izledikten sonra herkesin fikri daha net olur

Ogun 2 gun once A takim ile birlikte idmana cikti

Emre Akbaba'yı çıkart bu takıma ilk 11'e direkt yazılacak Sağ, sol bek, 2 orta saha ve 1 kanat olmak üzere en az 5 oyuncu lazım bu haziranda. Yedeklere alınması gerekenleri saymıyorum. Mariano, Fernando, Onyekuru ve Ndiaye gider. Belhanda ve Feghouli'ye 10 milyon euro teklif gelmesi halinde derhal satılmalılar.
Tamamen katılıyorum sana reis sadece Emre Akbaba konusu haricinde. Ben hale ümitliyim kendisinden seneye de kesinlikle bu takımda direkt forma bulacağına inanıyorum

Ayrıca transfer sayasını çok abartmamak gerekiyor FFP kriterlerini göz önüne aldığımızda yoksa Belhanda da gitsin Feghouli de gitsin Diagne de gitsin Muslera da gitsin. Şu takımda stoper ikilisi haricinde giderse üzüleceğim kimse yok ama FFP kriterli ve transfer çılgınlığının önüne geçmek için Muslera-Belhanda-Feghouli-Emre ve Diagne ile seneye de devam edilmesinden yanayım ...

Birde bu yaz için değil ama seneye Deniz Türüç transferini isterim. Emre Akbaba transferinde yaptığımız hatayı tekrar etmeye gerek yok, Deniz Türüç 'ün kariyeri boyunca görüp görebileceği en iyi takım Galatasaray önümüzdeki sene Ocak ayında oturup sözleşme imzalasak hiçbir sıkıntı çıkmaz

Artık Bayern gibi bizde iç transferde rakiplerimize para koklatmayalım. Mesela Trezeguet 'i çok çok isterim takımda ama Kasımpaşa 'ya bir 7-8 mil.€ daha vermeye hiç gerek yok dünya üzerinde başka sol kanat mı kalmadı ?

Ayrıca transfer sayasını çok abartmamak gerekiyor FFP kriterlerini göz önüne aldığımızda yoksa Belhanda da gitsin Feghouli de gitsin Diagne de gitsin Muslera da gitsin. Şu takımda stoper ikilisi haricinde giderse üzüleceğim kimse yok ama FFP kriterli ve transfer çılgınlığının önüne geçmek için Muslera-Belhanda-Feghouli-Emre ve Diagne ile seneye de devam edilmesinden yanayım ...

Ben de heyecanli heyecanli tum takimi degistiriyorum ama FFP anlasmamiz her sene kaydettirebilecegimiz yeni futbolcu sayisini da sinirliyordu sanki, dogru mu hatirliyorum?

Bakalim Andreas Skov Olsen'u kaca satacaklar.

Bu Mathias Jensen muazzam potansiyeldi. 5M gibi komik bir rakama Celta'ya gitti ama 3 aylık bir sakatlık yaşamış ve bu sezon sadece 7 maçta oynayabilmiş. Çocukta bir 8 numarada olması gereken bütün özellikler var nerdeyse.

Hazır düşüşte iken 3-4M gibi bir rakama alınabilir rahatlıkla bence. İlerde elini öpene 20M'a okutabilirsin. Taaa Celta'ya gitmeden önce de yazmıştım bu herifi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt