Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda 'nın 12 mil.€ gibi bir bonservis gelirse doğrudan gelen tüm parayı Malinovskyi için harcamasak mı ?

verirler mi o paraya
Bilmiyorum reis neticede EPL 'de oynamıyor adam veya UCL'de Dünya Kupasında filan vitrin yapmadı henüz Genk'in son satışlarına baktığımızda Bailey 13 Ndidi 17 Savic 18 Koulibaly 8 mil.€ bonservis gelirleri ile satmışlar

Ellerinde çok iyi oyuncular var Malinovskyi-Samatta-Maehle-Berge-Trossard gibi ama bunlardan sadece Berge ve Trossard ikilisi 15 mil.€ bandını geçer değer olarak düşün o kadar hayran olduğum Samatta bile 15 mil.€ bandını geçebilecek adam değil bence ama piyasanın hali malum bence 10-12 mil.€ bonservis ile bitirebileceğimiz Malinovskyi transferinde bir bakarsın karşımıza EPL 'den bir rakip çıkar bir anda piyasası 15-20 mil.€ olur orasını bilemem

Volkan Kılıç: Sıcak Gelişme...

Galatasaray, transfer listesinde yer alan Kayserispor’un 10 numarası Deniz Türüç için girişimlere başladı.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak Salı günü Kayseri’ye giderek Kayserispor yönetimi ile 3 saati bulan bir görüşme gerçekleştirdi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

canim sikildi hastayim cikamiyorum... Kadro yapak bari

GIDENLER
Maicon (2-3 Mio )
Ömer bayram 500 bin
Mariano 3 Mio
Ndiaye (kiralik bitiyor)
Onyekuru (kiralik bitiyor)
Belhanda (10 mio)
Diagne (15 Mio)
Yunus (3 mio + %25)
Telles (3 Mio 30a gidecek diyorlar)
Sinan (sözlesme bitis)
semih (kiralik bitiyor)
Mitro (belki kira fesh edebiliriz diye farz ediyorum)
nagatomo 1-2 mio
= 39.5 mio gelir

GELENLER
Babel (beles, maas+el parasi ffpye girmiyor)
Arthur Masuaku (7 Mio)
Töre (beles)

Sener (beles türk rotasyon)
Trezeguet (6 Mio)
Skov Olsen (6 Mio)
ozornwafor (500bin,hemen kiraya)

semih veya Ertugrul bursa düserse (max 500bin)
Yevhen Shakhov (beles)
Tetteh (8Mio)
Rondon (kira + opsiyon)

Aleksey Miranchuk (10 mio)
= 38 Mio

Ilk 11:

---------------------------------Nando--------------------------------
Linnes-----------Luyindama-----------------Marcao-----------Masuaku
-----------------------Fernando--------Shakov------------------------
Feghouli-----------------------Miranchuk----------------------Babel
----------------------------------Rondon-------------------------------

Yedek 11

----------------------------------Ismail-----------------------------------
Sener-------------Altyapi-----------------Semih/ertugrul-------------Emre
-----------------------Selcuk--------------Celil---------------------------
Olsen----------------------------Emre A.-----------------------------Trezeguet
----------------------------------Tetteh-----------------------------------

SON DAKİKA | Galatasaray, Deniz Türüç için girişimlere başladı. (TRT Spor)

Severim Deniz Türüç'ü özellikle Sneijder gittiğinden beri içeri tehlikeli top gönderebilen oyuncu yokluğu çekiyoruz Feghouli veya Belhanda bu işte usta değil Feghouli canımız ciğerimiz ama çoğu zaman daha önünü açmadan orta/şut karışımı gönderdiği toplar hemen önündeki rakibe çarparak dışarı gidiyor Onyekuru 'nun zaten hiç öyle bir derdi yok Mariano&Nagatomo ikilisinin orta isabetleri bayağı düştü bu sene Belhanda 'ya gelince o daha çok top ile ilerleyip merkezden kısa kilit paslar ile savunmayı delmeye çalışan oyuncu öyle sağdan soldan içeri mermi gibi top göndereyim diye bir derdi yok

Ama Deniz Türüç gerçekten bu işi müthiş yapıyor hem sağdan hem soldan içeri mermi gönderiyor bildiğin, özellikle kornerden bile gol atamaz hale geldiğimizi düşünürsek bence bu konuda kilit adam olabilir üstelik elimizde doğru düzgün yerli oyuncu kalmadı. Deniz Türüç'ün gelmesini isterim ama direk 11 oyuncusu olabilecek düzeyde değil Deniz tutup da Feghouli'yi kesecek hali yok iyi bir alternatif olur sonradan girdiği maçlarda iş yapar evet ama Kayserispor 'un Deniz'i ucuza bırakmayacağını biliyoruz hepimiz bu can sıkıcı olur

Yani maddi duruma bağlı benim gözümde Deniz Türüç transferi, tutup da Diagne gibi 10 mil.€ vereceksek aman diyim ...

Severim Deniz Türüç'ü özellikle Sneijder gittiğinden beri içeri tehlikeli top gönderebilen oyuncu yokluğu çekiyoruz Feghouli veya Belhanda bu işte usta değil Feghouli canımız ciğerimiz ama çoğu zaman daha önünü açmadan orta/şut karışımı gönderdiği toplar hemen önündeki rakibe çarparak dışarı gidiyor Onyekuru 'nun zaten hiç öyle bir derdi yok Mariano&Nagatomo ikilisinin orta isabetleri bayağı düştü bu sene Belhanda 'ya gelince o daha çok top ile ilerleyip merkezden kısa kilit paslar ile savunmayı delmeye çalışan oyuncu öyle sağdan soldan içeri mermi gibi top göndereyim diye bir derdi yok

Ama Deniz Türüç gerçekten bu işi müthiş yapıyor hem sağdan hem soldan içeri mermi gönderiyor bildiğin, özellikle kornerden bile gol atamaz hale geldiğimizi düşünürsek bence bu konuda kilit adam olabilir üstelik elimizde doğru düzgün yerli oyuncu kalmadı. Deniz Türüç'ün gelmesini isterim ama direk 11 oyuncusu olabilecek düzeyde değil Deniz tutup da Feghouli'yi kesecek hali yok iyi bir alternatif olur sonradan girdiği maçlarda iş yapar evet ama Kayserispor 'un Deniz'i ucuza bırakmayacağını biliyoruz hepimiz bu can sıkıcı olur

Yani maddi duruma bağlı benim gözümde Deniz Türüç transferi, tutup da Diagne gibi 10 mil.€ vereceksek aman diyim ...
mevkisi ne kanki

Deniz Türüç’ü gerçekten beğenmiyorum. Bana göre Emre Akbaba ondan bir gömlek üstte. Ama Hoca istemişse yapacak bir şey yok.

Bu arada Hoca alt yapıdan bir kaç kişiyi A takıma alabilir. Mustafa Kapı gibi. Bide alt yaş grubundan Bartuğ diye bir genç var. Enteresan yerlere gelebilir.

eyvah bu da mevkisi belli olmayanlardan o zaman
Deniz'in ki Sinan gibi nereye koysan da olmuyor değil reis tam tersine 2 mevkide karma bir şekilde oynayabiliyor. Kalite futbolculuk olarak kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın da Ziyech-Bernando Silva nasıl orta sahanın sağı gibi oynuyorlarsa veya nasıl ki Mata sağ kanat olarak oynuyor Deniz Türüç'de orta sahanın sağı gibi oynuyor

Fifa oynuyorsan bilirsin Sağ Ofansif Orta Saha(SĞOO) diye bir mevki var hıh tam olarak o işte Deniz Türüç

Nevzat Dindar: "Belhanda ve Mariano satılacak, Feghouli ofansif bölgede oynayacak. Babel ve Robben transfer edilecek. G.Saray'dan son aldığım haberler bu yönde."

Nevzat 'ın bol keseden atacağını zannetmiyorum da madem Feghouli 'yi artık kanat özelliklerini kaldıramayıp daha çok top kullanma becerisi futbol bilgisi ile ön plana çıktığı için orta sahaya kaydırıyorsak kanatlara Saint-Maximin gibi Bailey gibi kanatlardan basıp gidebilecek adamlar isterim. İsim olarak değil yanlış anlaşılmasın tutup Bailey'i alalım demiyorum da daha genç o tempoyu kaldırabilecek hareketliliği ve kondisyonuyla rakibi rencide edecek kanatlar isterim takımda

Bruma*Rodrigues*Onyekuru üçlüsünü düşünelim üçü de yarım yamalak özellikleri ile STSL 'nin anasını ağlattılar şu adamların biraz daha futbol aklı olan demiyorum da en azından saçmalamayan versiyonunu bulabilsek gerçekten can yakıcaz. Mesela Sporting'in sadece 6.5 mil.€ bonservis ile aldığı Raphinha gerçekten dolu dolu bir adam bizim de eksileri daha az olan böyle adamlar bulmamız gerekiyor mesela Marcao gibi mesela Luyindama gibi bu adamlar için eksi yön diye sayabileceğimiz çok az şey var ama kanatlarımız öyle mi ?

Sol kanadımız uçup kaçıyor ama futbol aklı yok || sağ kanadımız gerçekten futbol kalitesi ile fersah fersah ötede ama 2 çalım atabilecek fizik kalitesinden uzakta || sol bekimiz orta sahayı geçebilecek hali kalmamış || sağ bekimiz sadece pas oyununda katkı verebilecek durumu var. Böyle olmaması gerekiyor artık kanatlarımızın da daha az defolu adamlardan oluşması gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt