Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem 20-22
Marcao 18-22
Nelsson 20
Mohamed 8-9
Cicaldau 7-8
Pva 3-4
Morutan 4-5
Diagne 2-3
Luyundama 2-3
Oğulcan 1
Sekidika 1
Ozornwafor 2
Ömer+Aytaç+Akbaba için de 1 say

En kötü bedelden saysan bile 90'a yakın yapıyor ki bu paraları edecek hatta bazıları daha fazlasını bile edebilir hiç belli olmaz.

Cicaldau için 7-8 kimse vermez dersin şimdi sen mesela adamın oynadığı oyun stili tam İtalyanlara uygun neden sürekli sampdoria fiorentina falan ilgileniyor var demekki birşeyler
Benim ordan beklentim 10 milyon falan hatta ama bunu pazarlayacak yönetim önemli sıkıntı orda

Ozornwafor bile o parayı fazlasıyla karşılar adam kaç haftadır haftanın 11 ine falan giriyor takımın en iyisi
Düşününce neden olmasın diyor insan.
Vallahi o paraları veren varsa kadro istikrarı falan diye kimse demesin. Borcun 3'te birine denk geliyor. Satar 30'u ile taş gibi kadro kurarsın.
Ama hayal bizimki. Bu paraları ederler mi ederler ancak bunun için
1-menajerlere %10 falan ateşlemek lazım.
2-doğru menajerlerle çalışmak lazım.

Bizde adayların sportif yöneticisi tarihi kazıkları yemeye doyamamıza etki eden kişi.

Düşününce neden olmasın diyor insan.
Vallahi o paraları veren varsa kadro istikrarı falan diye kimse demesin. Borcun 3'te birine denk geliyor. Satar 30'u ile taş gibi kadro kurarsın.
Ama hayal bizimki. Bu paraları ederler mi ederler ancak bunun için
1-menajerlere %10 falan ateşlemek lazım.
2-doğru menajerlerle çalışmak lazım.

Bizde adayların sportif yöneticisi tarihi kazıkları yemeye doyamamıza etki eden kişi.

Menejerlere biz niye vericez benim anlamadığım o 10 milyonluk adamı alıp 15'e mi sattı çok saçma alan takım menejer parası ödesin.
Aynı zamanda menejer ücretlerini %5 ile de sınırlandırmak lazım.

Kerem 20-22
Marcao 18-22
Nelsson 20
Mohamed 8-9
Cicaldau 7-8
Pva 3-4
Morutan 4-5
Diagne 2-3
Luyundama 2-3
Oğulcan 1
Sekidika 1
Ozornwafor 2
Ömer+Aytaç+Akbaba için de 1 say

En kötü bedelden saysan bile 90'a yakın yapıyor ki bu paraları edecek hatta bazıları daha fazlasını bile edebilir hiç belli olmaz.

Cicaldau için 7-8 kimse vermez dersin şimdi sen mesela adamın oynadığı oyun stili tam İtalyanlara uygun neden sürekli sampdoria fiorentina falan ilgileniyor var demekki birşeyler
Benim ordan beklentim 10 milyon falan hatta ama bunu pazarlayacak yönetim önemli sıkıntı orda

Ozornwafor bile o parayı fazlasıyla karşılar adam kaç haftadır haftanın 11 ine falan giriyor takımın en iyisi
maalesef futbolcu satimini da okadar iyi degiliz ve milletin de bu paralari bize verecegini zannetmiyorum acikcasi
bunlarin hepsini ayni anda satabilsek bile 50-60 milyondan fazla gelir elde edemeyiz bence

Menejerlere biz niye vericez benim anlamadığım o 10 milyonluk adamı alıp 15'e mi sattı çok saçma alan takım menejer parası ödesin.
Aynı zamanda menejer ücretlerini %5 ile de sınırlandırmak lazım.
10 milyonluk adamı 15e satma becerin yok diye vereceksin işte. Adam başarabiliyorsan kulüpler orada diyor.
Misal Campos üzerinden gidelim bizim gibi 20 tane kulüple işbirlik anlaşması vardır, bunun içinde senin wow çektiğin rakamları gözü kapalı verecek kulüpler de vardır.
Şimdi bu kulüplerin üst düzey danışmanları bilmiyor mu hangi oyuncuyu kaça sattın, kaç para verseler havada atlarsın.
Arada hatrı sayılı bir menajer bağlantısı ile bu para şişer de şişer çünkü sen adama bunu şu rakama sat komisyonu vereyim diyorsun. Öbür türlü ise sen yine menajer kucağında oturup 2 değil 600 bin veriyorsun ama oyuncuna gelecek teklif Max 9 milyon oluyor.

Kulübün cebine ekstra 5-6 milyon Euro girmesi hepimizin hoşuna gider sanırım.Böylr böyle bir satış portföyü ve taban fiyat ortaya çıkar.. Bugün 5 oyuncunu 20ye götürür 15 net sana kalır 3 sene sonra bu rakam 40'a çıkar 35 sana kalır.
Biz ne almayı ne satmayı biliyoruz, bu ülke ticaretinin her alanında böyle.
Adam ev kiralar veya satar sahibinden yazar 6 ay müşteri bekler. 7.ay bir emlakçı gelir kendi portföyüne koyar 5 gün sonra müşteri bulursun. Bu iş aynen bu şekilde.
Adamların işi pazarlamak. Parasıyla suya sabuna dokunmadan iş yaptırıp karını almak varken elini ateşe sokmak bana ahmaklık gibi geliyor.
Oyuncun değerlenmiş ve bu değer sabit kalması yada yükselmesi için her sene aynı başarıyı tekrar etmek gerekiyor, kulüp şartlarına bakarsan da sana acil para lazım ki sistem oturtup devamı gelsin ve seneye Avrupa yok.
Kereme 22 getirip 2'sini alacak olana helali hoş olsun bu tüm oyuncular için geçerli.

Marc Roca
mevki: orta saha
yasi: 25
solak bir oyuncu

iki sezondur Bayern'de forma sansi bulamiyor pek, sezon sonu gonderirler. Kiralik olarak dusunebiliriz.

Cicaldau'yu 7 milyona satan menajerin heykeli dikilir stadın yanına. Ben 3 milyona razıyım, zararın neresinden dönsen kar.

Sözleşmesi bitenler ve kesinlikle ayrılması gereken oyuncuları çıkardığımızda kadro aşağıdaki oyunculardan oluşuyor.Aşağıdaki oyunculardan satılmayacak adam yokdur.Ne kadar fazla oyuncu satarsak o kadar iyidir.
Avrupada yokuz.Dikkat etmemiz gereken en önemli konu yerli oyuncu hakkımızı defans hattında kullanmak.Kadro planlamasıda bunlara göre yapılmalıdır.

Benim bu sene en büyük isteğim ozan kabak transferidir.Sadece kiralıkda olsa kesinlikle alınmalıdır.Ligde çok ciddi fark yaratır.
ondan sonra mert müldür,kaan ayhan falan gelir.Bunlar hep satılacak oyuncuların durumuna göre gelişecek.

emre
berkan
nelsson
Barış alper
taylan
boey
van anholt
cicaldou
omar
marcao
morutan
mohammed
muslera
kerem
gomis

Piyasa degeri 25 milyon ama Kiev'in kaptani cok iyiydi. Keske 1 sene kiralasak

Sag kanat icin

Adam Ounas cuk diye oturur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt