Ozan Guney
Sarı Üye
- 15 Haziran 2019
- 842
- 866
- 638
Kiraliktir belki,Napoli'de oynuyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiraliktir belki,Napoli'de oynuyor mu?
İmkansız vermezler max 3.PSV ciddi olarak corneliusu istiyor, 8-9m euro veriyorlar
Düşününce neden olmasın diyor insan.Kerem 20-22
Marcao 18-22
Nelsson 20
Mohamed 8-9
Cicaldau 7-8
Pva 3-4
Morutan 4-5
Diagne 2-3
Luyundama 2-3
Oğulcan 1
Sekidika 1
Ozornwafor 2
Ömer+Aytaç+Akbaba için de 1 say
En kötü bedelden saysan bile 90'a yakın yapıyor ki bu paraları edecek hatta bazıları daha fazlasını bile edebilir hiç belli olmaz.
Cicaldau için 7-8 kimse vermez dersin şimdi sen mesela adamın oynadığı oyun stili tam İtalyanlara uygun neden sürekli sampdoria fiorentina falan ilgileniyor var demekki birşeyler
Benim ordan beklentim 10 milyon falan hatta ama bunu pazarlayacak yönetim önemli sıkıntı orda
Ozornwafor bile o parayı fazlasıyla karşılar adam kaç haftadır haftanın 11 ine falan giriyor takımın en iyisi
Bryan lozana diye bir heriften bahsediyorlar muhtemelen.Meksika kanalin'da biraz once Hirving Lozano Galatasaray ile gorusuyor,Istanbul'a transfer olabilir diye haber gectiler. Insallah dogrudur.
Düşününce neden olmasın diyor insan.
Vallahi o paraları veren varsa kadro istikrarı falan diye kimse demesin. Borcun 3'te birine denk geliyor. Satar 30'u ile taş gibi kadro kurarsın.
Ama hayal bizimki. Bu paraları ederler mi ederler ancak bunun için
1-menajerlere %10 falan ateşlemek lazım.
2-doğru menajerlerle çalışmak lazım.
Bizde adayların sportif yöneticisi tarihi kazıkları yemeye doyamamıza etki eden kişi.
Bryan lozana diye bir heriften bahsediyorlar muhtemelen.
Hirving için
maalesef futbolcu satimini da okadar iyi degiliz ve milletin de bu paralari bize verecegini zannetmiyorum acikcasiKerem 20-22
Marcao 18-22
Nelsson 20
Mohamed 8-9
Cicaldau 7-8
Pva 3-4
Morutan 4-5
Diagne 2-3
Luyundama 2-3
Oğulcan 1
Sekidika 1
Ozornwafor 2
Ömer+Aytaç+Akbaba için de 1 say
En kötü bedelden saysan bile 90'a yakın yapıyor ki bu paraları edecek hatta bazıları daha fazlasını bile edebilir hiç belli olmaz.
Cicaldau için 7-8 kimse vermez dersin şimdi sen mesela adamın oynadığı oyun stili tam İtalyanlara uygun neden sürekli sampdoria fiorentina falan ilgileniyor var demekki birşeyler
Benim ordan beklentim 10 milyon falan hatta ama bunu pazarlayacak yönetim önemli sıkıntı orda
Ozornwafor bile o parayı fazlasıyla karşılar adam kaç haftadır haftanın 11 ine falan giriyor takımın en iyisi
maalesef futbolcu satimini da okadar iyi degiliz ve milletin de bu paralari bize verecegini zannetmiyorum acikcasi
bunlarin hepsini ayni anda satabilsek bile 50-60 milyondan fazla gelir elde edemeyiz bence
10 milyonluk adamı 15e satma becerin yok diye vereceksin işte. Adam başarabiliyorsan kulüpler orada diyor.Menejerlere biz niye vericez benim anlamadığım o 10 milyonluk adamı alıp 15'e mi sattı çok saçma alan takım menejer parası ödesin.
Aynı zamanda menejer ücretlerini %5 ile de sınırlandırmak lazım.
Fmde cüzi miktara aldım iyiydi.Marc Roca
mevki: orta saha
solak bir oyuncu
iki sezondur Bayern'de forma sansi bulamiyor pek, sezon sonu gonderirler. Kiralik olarak dusunebiliriz.
januzaj istemez miisin üstelik yerliSag kanat icin
Adam Ounas cuk diye oturur.
januzaj nasıl yerli yav değil.januzaj istemez miisin üstelik yerli
pasaport varmışjanuzaj nasıl yerli yav değil.
Milli takımda oynaması gerekiyor diye biliyorum yeni kurala göre.pasaport varmış