Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaşlıların 'Come to Beşiktaş' mesajlarından sonra Fellaini bir fotoğraf paylaştı ve ekledi: "Geliyorum." https://twitter.com/Efsanespors/status/943539419247759360/photo/1
bizim lig icin biçilmiş kaftandi bu ya.
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luke Shaw olabilir mi yav?
Oyuncuya çok hakim değilim ama 2 tane maçını izledim geçen sene Manu da. Pek iyi bir elemana benzemiyordu ama yaşı genç. Verim alamasak bile zarar etmeyiz.
Fenerin istediği yönünde haberler çıkmıştı.Bu yaştaki bir ingiliz oyuncunun bizim lige gelmesi çok zor tabi ki de,belki Fatih hocam yakın arkadaşı Mourinho ya bir telefon açar.Belli mi olur?
Shaw bence iyi bir transfer olur ama daha net bir isim alsak fena olmaz gibi? Luis yada Asamoah gibi.
Shaw gelse bile Asamoah yine alınmalı 8 numara için böylelikle Belhandayı solda Ndiaye yi önde görebiliriz.Luis e ise pek olumlu bakmıyorum yaşı 33 olacak çünkü.
Evren Gözün dediği flaş transferi çok merak ediyorum.
Sergen ZerenSanırım pazar günü transfer nöbeti konusu açılacak.Bu konuları bol bol konuşuruz orda.
2011 deki gibi silbaştan bir kadro kuruluyor olsa, yahut genç dinamik bir kadroya kalite ve tecrübe katacak birkaç futbolcuya ihtiyaç duyulsa anlarım ama mevcut takımın ihtiyacı birkaç mevkide ve yeterince tecrübeli oyuncuya da belki hiç olmadığımız kadar sahibiz. O bakımdan 32-33 yaşındaki oyuncuların öncelikli tercih olmasına karşıyım. Ha, tam aranılan özellikte daha genci bulunamaz, yaşı geçkince çok kaliteli bir futbolcu için fırsat oluşursa ayrı konu...
Kesin bize yollarlar.