Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in gözdeleri;

Wellington Martins ve Carlinhos.

Biri sol beke geçer, öbürü orta alana alternatif. Şaka bir yana da iyi ki gelmemiş ikisi de. Baya çöplermiş.

Oyuncuya çok hakim değilim ama 2 tane maçını izledim geçen sene Manu da. Pek iyi bir elemana benzemiyordu ama yaşı genç. Verim alamasak bile zarar etmeyiz.

Fenerin istediği yönünde haberler çıkmıştı.Bu yaştaki bir ingiliz oyuncunun bizim lige gelmesi çok zor tabi ki de,belki Fatih hocam yakın arkadaşı Mourinho ya bir telefon açar.Belli mi olur?

Fenerin istediği yönünde haberler çıkmıştı.Bu yaştaki bir ingiliz oyuncunun bizim lige gelmesi çok zor tabi ki de,belki Fatih hocam yakın arkadaşı Mourinho ya bir telefon açar.Belli mi olur?

Shaw bence iyi bir transfer olur ama daha net bir isim alsak fena olmaz gibi? Luis yada Asamoah gibi.

Shaw bence iyi bir transfer olur ama daha net bir isim alsak fena olmaz gibi? Luis yada Asamoah gibi.

Shaw gelse bile Asamoah yine alınmalı 8 numara için böylelikle Belhandayı solda Ndiaye yi önde görebiliriz.Luis e ise pek olumlu bakmıyorum yaşı 33 olacak çünkü.

shaw,önüne kiralık bruma,ortaya fellaini ileriye doumbia al efsane kadro olur

----------Muslera

Mari-Maicon-Serdar-Asamo

------Fernando-Ndiaye

Feghouli-----------Belhanda

-----Gomis----Ben Arfa

_______________Muslera
Mariano___Maicon__Serdar__Asamoah
Feghouli__Fernando_Badou__Mirallas
___________Gomis___Transfer

T.D.: Fatih Terim

devre arası (veya gelecek sezon) renato sanchesi kiralayalım

swanseade başarılı değil, heynckes de onu muhtemelen geri istemez

2011 deki gibi silbaştan bir kadro kuruluyor olsa, yahut genç dinamik bir kadroya kalite ve tecrübe katacak birkaç futbolcuya ihtiyaç duyulsa anlarım ama mevcut takımın ihtiyacı birkaç mevkide ve yeterince tecrübeli oyuncuya da belki hiç olmadığımız kadar sahibiz. O bakımdan 32-33 yaşındaki oyuncuların öncelikli tercih olmasına karşıyım. Ha, tam aranılan özellikte daha genci bulunamaz, yaşı geçkince çok kaliteli bir futbolcu için fırsat oluşursa ayrı konu...

2011 deki gibi silbaştan bir kadro kuruluyor olsa, yahut genç dinamik bir kadroya kalite ve tecrübe katacak birkaç futbolcuya ihtiyaç duyulsa anlarım ama mevcut takımın ihtiyacı birkaç mevkide ve yeterince tecrübeli oyuncuya da belki hiç olmadığımız kadar sahibiz. O bakımdan 32-33 yaşındaki oyuncuların öncelikli tercih olmasına karşıyım. Ha, tam aranılan özellikte daha genci bulunamaz, yaşı geçkince çok kaliteli bir futbolcu için fırsat oluşursa ayrı konu...

Katılıyorum. Abi zaten kadroyu dönüştürme işi başarılı gibi gözüküyor, henüz erken gerçi bunu söylemek için ama net olan bir şey var o da kadronun yaşlı olduğu. 28-27 yaş tavan olmalı bence de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt