Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski takımındayken Azpilicueta'yı fena harcamış (Atılan topa dikkat edin. Yetişip kontrol etmek dahi kolay değil.)
Hocam tebrik ediyorum öncelikle. Açıp görüntülerini izledim ve gerçekten etkileyici dediğiniz kadar. Ama Rosenborg'un bile oynatmayıp kiralaması bayağı düşündürücü açıkçası.Uzun süreden beri scout önerilerinden etkilenmiyordum.
Sol bek performansı olarak Alex Telles'ten sonra etkilendiğim bir ismi paylaşıyım: Alex Gersbach
Buram buram kalite kokuyor videolarda. Rosenborg'tan Lens'e kiralanmış bu sezon. Umarım takip ediliyordur defanstan topla dinamik çıkışları Telles'in videolarında dikkat çekiyordu.
Hocam tebrik ediyorum öncelikle. Açıp görüntülerini izledim ve gerçekten etkileyici dediğiniz kadar. Ama Rosenborg'un bile oynatmayıp kiralaması bayağı düşündürücü açıkçası.
Tabi orasını bilemem reis haber ne derece doğru onu bile bilmiyorumKagawa'yi BVB birakir mi ki?
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için Shinji Kagawa istiyor
Kagawa 'yı yazmışlar bize . Nagatomo 'dan sonra acayip ısındım Japonlara , Kagawa zaten sevdiğim topçu en azından futbolu aklıyla oynuyor
Belhanda zaten 8 oynuyor Puki renktaşım.Orjin 8 lazım bize.Eğer 4-3-3 devam edecekse hoca 2 tane hem de.Harikulade olur. Belhanda'yı da 8 noya çekeriz. 10 noyu kaldıramıyor kalitesi yetersiz.
Belhanda zaten 8 oynuyor Puki renktaşım.Orjin 8 lazım bize.Eğer 4-3-3 devam edecekse hoca 2 tane hem de.
tamam işte 8 oynasın bizde onu diyoruz. Arkadaşlar belhandayı on numara zannediyorlar ama değil adam bu çok net.GS 2 altı bir 8 no ile oynuyor şuan.Belhanda 10 no olması gerekirken kaldıramadığı için 8 gibi oynuyor her maçta.