Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski takımındayken Azpilicueta'yı fena harcamış (Atılan topa dikkat edin. Yetişip kontrol etmek dahi kolay değil.)

Soner Aydoğdu ya da Emre Akbaba
Kaan Ayhan ya da Zeki Çelik
en az 2 yerli isime ihtiyaç var kanat için Recep Gül ya da Yunus Akgün rotasyona girsin istiyorum..stoper için de Ozan Kabak..

bunların dışında 3-4 tane de yabancı hamle gerekiyor

Nasıl futbol oynamak istediğimize bağlı tercihler. Ben çabuk hücuma çıkabilen, hızlı paslaşan ve çabuk basan şok pres ile topu kazanıp kaybettiğinde hemen pozisyonunu alabilen bir takım hayal ediyorum. Orta saha da oynayacak isim çok önemli o yüzden. Alacağımız 8 numara ele avuca sığmamalı. Emre’nin gençliği gibi bir oyuncu profili aramalıyız. Ofans hattı için de Gomis kalacaksa hareketli bir oyuncu tercih edilmeli. Stopere de Miranda tarzı tecrübeli ve kademe ve pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu bulunmalı.

Bunlar gerçekleşirse takımın çehresi çok değişir.

Sene sonu

Mariano
Carrasso
Hakan
Koray
Eray
Yasin
Umut G.
Tarık
Cavanda
Carole

İle yolların ayrılacağını düşünüyorum. Donk ve Sinan ile sözleşme yenileriz gibi. Ben Donk’un da gitmesi gerektiğini düşünüyorum o ayrı.

Ceza almazsak:

Bruno Peres-Roma
Nagatomo-Inter
Kaan Ayhan-Düsseldorf
Orta Saha-8 Numara
Kanat Forvet-Rodrigues yerine
Santrafor-Kuyt,Müller tipi
Emre Akbaba,Deniz Türüç den biri

Gibi bir şey vardır hocanın kafasında. Mariano işe uyuşmadı felsefesi o yüzden ilk gidecek isim o olursa şaşırmayın.

Mariano gibi bir adam katiyyen yollanmamali

Bruno Peres falan alamayiz, yalan olur

Linnes Mariano’nun 2-3 seviye altinda bir futbolcu

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bruno Peres’in kontratinin bitmesine daha 3 sezon var. Adam Roma’da forma da buluyor gayet.

Hadi diyelim seneye dusunmuyorlar, bonservisi en az 10 milyon euro. Halihazirda 2 futbolcumuz olan bir mevkii icin boyle bir maliyete girmek asiri mantiksiz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

37410.jpg

İlk 11 için 3 transfer lazım olacak bana göre. Tabi Belhanda-Maicon-Feghouli hatta Serdar gibi adamları satabilirsek onların yerlerine de transferler eklenebilir. Kesin olarak bir sol bek ve orta saha transferi yapılır + olarak Garry 'de yolcu olduğu için 1 tane de sol açık eklenir bu listeye

Sol bek => Nagatomo veya Bernat
Orta saha => Guarin veya Roque Mesa
Sol açık => Deulofeu veya Konoplyanka

Elmander'in önerdiği Samuel Adegbenro'yu kesinlikle düşünmeliyiz. Bu tarz seviye atlatıp satabileceğimiz transferlere yönelmemiz lazım Garry gibi.

Uzun süreden beri scout önerilerinden etkilenmiyordum.
Sol bek performansı olarak Alex Telles'ten sonra etkilendiğim bir ismi paylaşıyım: Alex Gersbach
Buram buram kalite kokuyor videolarda. Rosenborg'tan Lens'e kiralanmış bu sezon. Umarım takip ediliyordur defanstan topla dinamik çıkışları Telles'in videolarında dikkat çekiyordu.
Hocam tebrik ediyorum öncelikle. Açıp görüntülerini izledim ve gerçekten etkileyici dediğiniz kadar. Ama Rosenborg'un bile oynatmayıp kiralaması bayağı düşündürücü açıkçası.

Gersbach

Hocam tebrik ediyorum öncelikle. Açıp görüntülerini izledim ve gerçekten etkileyici dediğiniz kadar. Ama Rosenborg'un bile oynatmayıp kiralaması bayağı düşündürücü açıkçası.

Şu şekilde yorumlanabilir: Üst sıraları hedefleyen kulüpler genç oyuncularının tecrübe kazanması amacıyla düzenli oynamaları adına daha alt kulübe kiralarlar. Örneğin Estoril büyük oranda kiralık oyunculardan kurulu bi kulüp. Udinese 2 genç oyuncusunu gönderdi geçen sene (Ewandro Costa ile Lucas Evangelista'yı). B takımından çıkan ama henüz lig tecrübesi olmayan oyuncularını gelecekte parlayabileceği düşüncesiyle kiralayan çokça kulüp mevcut. Rosenborg da bu yolu izlemiş olmalı. Oyuncu hakkında neler yazılıp çizilmiş dış basınla ilgili arkadaşlar incelerlerse konu hakkında aydınlanabiliriz ancak. Dikkat çekici dediğin gibi, gelişimi nasıl olacak merak edilesi oyunculardan.. :)

Belhanda zaten 8 oynuyor Puki renktaşım.Orjin 8 lazım bize.Eğer 4-3-3 devam edecekse hoca 2 tane hem de.

tamam işte 8 oynasın bizde onu diyoruz. Arkadaşlar belhandayı on numara zannediyorlar ama değil adam bu çok net. :D GS 2 altı bir 8 no ile oynuyor şuan.Belhanda 10 no olması gerekirken kaldıramadığı için 8 gibi oynuyor her maçta.

tamam işte 8 oynasın bizde onu diyoruz. Arkadaşlar belhandayı on numara zannediyorlar ama değil adam bu çok net. :D GS 2 altı bir 8 no ile oynuyor şuan.Belhanda 10 no olması gerekirken kaldıramadığı için 8 gibi oynuyor her maçta.

Belhanda 8 de olmaz ya çok garip işlere giriyor top kaptırıyor kontra oluyor 10 dayken bile zor baş ediyoruz daha geriye gelirse yandık tümüyle 1 maç kaldırır 2 maç kaldırır ama tüm sezon 8 de imkansız bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt