Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Sercan hocam Fenerlidir ama adildir, o diyorsa Carvalho gelir. :tiphat:

şimdi isim yapmış iyi bir stoper dünya kadar para ister.

bu kadar transferden sonra yüksek paralar harcıyacagımızı zannetmiyorum.

bonservisi elinde oyuncular ilk sıradadır.

şimdi isim yapmış iyi bir stoper dünya kadar para ister.

bu kadar transferden sonra yüksek paralar harcıyacagımızı zannetmiyorum.

bonservisi elinde oyuncular ilk sıradadır.

Şimdi şöyle bir durum var mesela şu Avustralya'lı sağ bek Lucas Neil.Kariyeri iyi isim yapmış bir adam bonservisi de öyle ahım şahım değildir.Tutupta kimse Nesta beklemesin :) (İsimler hayal ürünüdür dikkate almayın)

Sercan insan msn'den çıtlatır yav.

Murat isim bilsem zaten söylerim sana msnden merak etme :)

Bu arada bana böö diyen Lincoln fanı farklı gezegende yaşayan vatandaş nerede bu bozuk saat Cassio...?Hani neredeyse sen de git yanına :)

Yeni aşklara yelken açtı o,Elano var artık gönlünde :blush2:

:D

Bu arada aklıma gelmişken sorayım geçen Mehmet Demirkol sanki senin blogdan bahsetti...Tam hatırlamıyorum ama uyku sersemi gece tekrarını izlerken duydum sanki... :D

Son olarak bizim takımları hiç anlamam ulan Mellberg gibi adam Juve'den Pana'ya gidiyorsa bize hayli hayli gelir ama ne biz ne de siz almayı düşünmüyorsunuz...

Hem stoper hem sağ bek oynayacak disiplinli taş gibi bir adam halbuki...

Bu arada aklıma gelmişken sorayım geçen Mehmet Demirkol sanki senin blogdan bahsetti...Tam hatırlamıyorum ama uyku sersemi gece tekrarını izlerken duydum sanki... :D

Son olarak bizim takımları hiç anlamam ulan Mellberg gibi adam Juve'den Pana'ya gidiyorsa bize hayli hayli gelir ama ne biz ne de siz almayı düşünmüyorsunuz...

Hem stoper hem sağ bek oynayacak disiplinli taş gibi bir adam halbuki...

Blogdan bahsedip duruyorlar zaten Sercanım.İlk değil.

ukalalığa bak hahaha :D

Mellberg olayına katılıyorum.Bonservisi de 2,5 falandı sanırım ki Mellberg'den bahsediyoruz,taş gibi stoper.Avrupa'dan alınabilecek stoper de kalmadı adam gibi,beyin fırtınası yapsak,şöyle ucuzundan,kaliteli .. Kim var ?

+ Sizin Lugano olayı ne oldu ? Ağustos ayındayız,ligler başlıyor,adam takımsız kaldı.Paragözlülükten kaybediyor sanırım.

Blogdan bahsedip duruyorlar zaten Sercanım.İlk değil.

ukalalığa bak hahaha :D

Mellberg olayına katılıyorum.Bonservisi de 2,5 falandı sanırım ki Mellberg'den bahsediyoruz,taş gibi stoper.Avrupa'dan alınabilecek stoper de kalmadı adam gibi,beyin fırtınası yapsak,şöyle ucuzundan,kaliteli .. Kim var ?

+ Sizin Lugano olayı ne oldu ? Ağustos ayındayız,ligler başlıyor,adam takımsız kaldı.Paragözlülükten kaybediyor sanırım.

Haberim yoktu nerden bileyim :D Ben de mi girsem blog olayına :D :D Geçen gün yenilsen de yensen de ye katılmak için mail attım bakalım geri dönecekler mi...?

Açıkçası Lugano'yu bu kadar mevzudan sonra istemem geleceğini de sanmıyorum Edu'yu da yollayıp bir stoper alır bizimkiler de.

Avrupa'dan stoper denilince ilk durak belli her zaman İtalya hem ligin oyun şekli de bizim lige çok uyuyor.Ben hep İtalya liginin bir gömlek altı olarak düşünürüm bizim Türkiye ligini...O yüzden direk İtalya olmalı adres...

Mesela bakalım baştan aşağı;

İnter'de Cordoba'yı çok zor koparmak çok bağlı kulübüne ama mesela Burdisso

Her ne kadar imkansız görünse de Genoa'dan Criscito

Çok beğenmesem de Juve'den Zebina

Beğendiğim bir oyuncu Grygera

Yine hiç beğenmesem de Legrottaglie

5 dk.da aklıma gelenler sadece bunlar...

abdurrahman dereli,caner erkin ve coloccini gelirse tüm dertler biter;)

abdurrahman dereli,caner erkin ve coloccini gelirse tüm dertler biter;)

Şimdi siz yazınca aklıma geldi mesela Uğur Kavuk bence Abdurrahman'dan çok daha iyi bir adam nasıl kimse almadı da Sivas'a gitti anlamıyorum...

Caner'e gelince yetenekli fln. ama sizin oyun yapınızda nerede oynar bu adam veya kimi keser...?

Coloccini'ye gelince Deportivo,Milan,Newcastle zaten ortada kariyeri alırsanız çok iyi bir transfer olur.Hem iyi kesicidir hemde ayaklarına hakimdir...

Haberim yoktu nerden bileyim :D Ben de mi girsem blog olayına :D :D Geçen gün yenilsen de yensen de ye katılmak için mail attım bakalım geri dönecekler mi...?

Açıkçası Lugano'yu bu kadar mevzudan sonra istemem geleceğini de sanmıyorum Edu'yu da yollayıp bir stoper alır bizimkiler de.

Avrupa'dan stoper denilince ilk durak belli her zaman İtalya hem ligin oyun şekli de bizim lige çok uyuyor.Ben hep İtalya liginin bir gömlek altı olarak düşünürüm bizim Türkiye ligini...O yüzden direk İtalya olmalı adres...

Mesela bakalım baştan aşağı;

İnter'de Cordoba'yı çok zor koparmak çok bağlı kulübüne ama mesela Burdisso

Her ne kadar imkansız görünse de Genoa'dan Criscito

Çok beğenmesem de Juve'den Zebina

Beğendiğim bir oyuncu Grygera

Yine hiç beğenmesem de Legrottaglie

5 dk.da aklıma gelenler sadece bunlar...

Şu Caceres'i kaçırmamak lazımdı,mükemmel stoper,Juve kaptı. :) Henrique var Barcelona'da,Brezilyalı.O da alınabilir aslında.Bundesliga'da var 1-2 isim.Başka da yok valla.

Şu Caceres'i kaçırmamak lazımdı,mükemmel stoper,Juve kaptı. :) Henrique var Barcelona'da,Brezilyalı.O da alınabilir aslında.Bundesliga'da var 1-2 isim.Başka da yok valla.

Ben sizden bekliyordum Cacares hamlesi malum antrenörünüz fln. derken ama Juve kaptı.Satın alma opsiyonu koydurmuş kurnazlar :)

Henrique'yi vereceklerini sanmıyorum...

Bundesliga'da da Wolfsburg'da Zaccardo ve Barzagli iyiler...

Ahh ulan gelde çıldırma adamlar Palermo'dan alıp getiriyor bizim Türk kulüpleri hala uyusun...

Ben sizden bekliyordum Cacares hamlesi malum antrenörünüz fln. derken ama Juve kaptı.Satın alma opsiyonu koydurmuş kurnazlar :)

Henrique'yi vereceklerini sanmıyorum...

Bundesliga'da da Wolfsburg'da Zaccardo ve Barzagli iyiler...

Ahh ulan gelde çıldırma adamlar Palermo'dan alıp getiriyor bizim Türk kulüpleri hala uyusun...

İlla İtalyan diye de stoper almaya karşıyım ben Sercan.Bjk'nin getirdiği Ferrari mesela.Tut elinde Gökhan Zan'ı,Zapotocny-Sivok ile yola devam et.Orada İbrahim Toraman - Gökhan Zan - Zapo - Sivok rotasyonunu kur.Şimdi Sivok ile Ferrari'den biri sakatlansa yerine oynayacak adam yok Beşiktaş'ta.Toraman da sakat. :)

Madem girdik Beşiktaş'tan,devam edeyim. :D

Beşiktaş'ın oynayacağı sistem 4-3-3 falan da değildir,bariz 4-4-2 takımıdır.Ben kafamdaki 11'leri yazacağım,yaptıkları transferler umrumda değil.

Takıma benim yapacağım transferler şunlar olurduyla başlayalım.

Antep'ten Murat Ceylan ve en aşağıda göreceğiniz Mehmet Topuz.Ferrari'yi sırf stoper almış olmak için almazdım,yukarda da belirttim.Bobo'yu satıp Batuhan gibi gelecek vaad eden bir forvete şans verirdim ki Nihat ile harika bir ikili oluştururdu Batuhan.

Ernst ile Tello'yu kanat olarak değilde 2000'deki Galatasaray'ın Emre ile Okan'ı gibi düşünün.Sürekli koşan bir orta saha,hücumcu bekler,forvette birbirini tamamlayan ikili,arkada Delgado gibi bir adam.

Aha bu da yedekleri.Gençlerden kurulu bir orta saha,forvet ve onun arkası kaliteli,beklerde as kadrodakilerin bir gömlek aşağısı.Türkiye Ligi'ni götürürdü bu takım.

Ferrari'ye verilen paralarla bu kadrolara çok iyi adamlar alınabilirdi zaten.Mehmet Topuz'u kaçırdığımıza üzülmedik falan diyorlarda,tam 4-4-2 adamıdır Topuz.

Bir adam bile ne kadar değiştiriyor kadroyu gördüğünüz gibi.

not : Aydın K.diye bahsettiğim adam Aydın Karabulut'tur,Tello'yu yedeklerdi kendisi.Necip de BJK altyapısından,kaliteli bir orta saha.

Şimdi ben Fenerbahçe'liyim diye sallayacak yine millet ama benim duyduğum kadarıyla iyi,isim yapmış bir stoper ile anlaşmışsınız.

İsim fln. bilmiyorum bekleyip göreceğiz...

Sercan Yıldız ile daha önceleri Fatih Terim-Newcastle konusundan bir atışmamız olmuştu. Fatih Terim 'in Newcastle 'dan teklif aldığını yazmıştı. 3-4 gün sonra ajanslara düştü bu haber. Hemen coşmayalım, arkadaşın dediği doğru olabilir.

Bu takımın ne stoper ne beke ihtiyacı var.Hala yanlış teşhis konuluyor.Takım savunmasında hiç değişiklik yok, çok kötü.Oyun anlamında hiç organize değiliz.Geçen seneki gibi ver ardaya birşeyler yapsın ver keitaya birşeyler yapsın...

ofansif gücümüzü alternatif oyuncularla birlikte çok güçlü olmasına rağmen hiç kullanamıyoruz. Arda forvet gibi oynuyor,biraz daha geriye gelmesi gerekiyor.

Takım savunmasını çok kötü yaptığımızdan rakiplere çok fazla pas yaptırıyoruz.Takımda çoğu oyuncu top rakipteyken nerede duracağını bilmiyor,rakibe hiç yakınlaşmıyor.Ayhan ve Mustafa çok ağır kalıyor..Barışın bulunduğu bu üçlü ile bu takımın bu orta saha ile geçen seneden çok farklı olacağını hiç düşünmüyorum.Elanonun takıma katılmasıyla Ardanın tekrar eski yerinde oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu takımın kesinlikle aurelıo tarzında bir ortasaha oyuncusuna ihtiyacı vardır...

Stoper,bek mevkilerinin çok fazla sorunlu olduğunu düşünmüyorum.

Bu takımın ne stoper ne beke ihtiyacı var.Hala yanlış teşhis konuluyor.Takım savunmasında hiç değişiklik yok, çok kötü.Oyun anlamında hiç organize değiliz.Geçen seneki gibi ver ardaya birşeyler yapsın ver keitaya birşeyler yapsın...

ofansif gücümüzü alternatif oyuncularla birlikte çok güçlü olmasına rağmen hiç kullanamıyoruz. Arda forvet gibi oynuyor,biraz daha geriye gelmesi gerekiyor.

Takım savunmasını çok kötü yaptığımızdan rakiplere çok fazla pas yaptırıyoruz.Takımda çoğu oyuncu top rakipteyken nerede duracağını bilmiyor,rakibe hiç yakınlaşmıyor.Ayhan ve Mustafa çok ağır kalıyor..Barışın bulunduğu bu üçlü ile bu takımın bu orta saha ile geçen seneden çok farklı olacağını hiç düşünmüyorum.Elanonun takıma katılmasıyla Ardanın tekrar eski yerinde oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu takımın kesinlikle aurelıo tarzında bir ortasaha oyuncusuna ihtiyacı vardır...

Stoper,bek mevkilerinin çok fazla sorunlu olduğunu düşünmüyorum.

aurelio tarzında oyuncu: Hitzspergel:D

Geri
Üst Alt