Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Ben transferlerden önce 6+2 sisteminin 10 yabancıya çıkarılması, veya 21-22 yaş aştı genç yabancı oyuncuların yabancı kategorisine girmemesi taraftarıyım.

Derron Gibson

Fraizer Campbell

J. dos Santos

J. Suarez

V. Vazguez

daha ismini hatırlayamadığım yüzlerce oyuncuyu kazanabiliriz bu şekilde.

Aramızda o yüzden dağlar kadar fark var Avrupa ile. o yüzden ne zaman CL'ye çıksak elimize verip gönderiyorlar.

Düşünülmesi gereken konular bunlar bence.

Bende böyle düsünüyorum.Yabanci kisitlamasinin kalkmasi gerekir düsüncesindeyim ayrica.Iyi yabancilar ligimize kalite getirir.

Türk futbolcular da oynamak icin bu kaliteli isimler ayarinda olmaya mahkum olacaklar ve gelisecekler.Kisitlama yok diye 100% yabanci olsun demiyorum zaten böyle biseyi hicbi takimimiz yapmaz, Fenerbahce haric.

Ama bu kisitlama takimlari cok frenliyor.

Türk oyuncularimiz Arda gibi olduktan sonra kimi getirirsen getir kesemezsin.

Böyle olmasini istiyorum.Avrupa icin de elimiz güclenmis olur.

Ikisi sakat oluyor yari yariya güc kaybediyorsun.Böyle olmamali.

Bakin 3 sene evvel adini sanini duymadigimiz, futbol ülkesinden saymadigimiz Ukrayna ne hallere geldi 2-3 sene icerisinde.

Hem takimlari tas gibi oldu, Milli takim düzeyinde de iyiler.Eskisinden daha iyiler en azindan.

Korkmamamiz gerekiyor.Bize zarar degil yarar olacagi düsüncesindeyim...

Öbür takimlar gider de Urugay 5. liginden oyuncular getirirse bilemem.

Nonda + Ümit Karan <--> Carew + Sercan Yıldırım / Mevlüt

Rica ederim Fatih :o

Bu arada bu ayki Four Four Two'da 50 transfer onerisi vardi, dergi varsa birinde scan (sken diye okunur Murat Kilic ama alinma ha :D) edip koyarsa ilginc olabilir.

Koymayin tabi, sirf scan diyebilmek yazdim bunu. :o

İT ürür kervan yürür!

İT ürür kervan yürür!

ayarı vermiş adam, hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. :o

-------------------

bu arada Le Mans'ın forveti Gervinho'ya ne dersiniz. sağ açık ve forvet oynuyor. muhteşem atletik ve güçlü bir adam. Nonda'nın yerine gelsin derim. hem çok iyi bir sağ kanatımız olur, hem forvet alternatifimiz. yaşı da daha 21. Arda Turan'dan bile küçük. :)

Tottenham Downingi bitirmiş ve bu transfer Dos Santosun gidici oldugunu iyice gözler önüne koyuyor neye mal olursa olsun santosu almalıyız bunu bilir bunu derim

ayarı vermiş adam, hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. :o

-------------------

bu arada Le Mans'ın forveti Gervinho'ya ne dersiniz. sağ açık ve forvet oynuyor. muhteşem atletik ve güçlü bir adam. Nonda'nın yerine gelsin derim. hem çok iyi bir sağ kanatımız olur, hem forvet alternatifimiz. yaşı da daha 21. Arda Turan'dan bile küçük. :)

Ben kimseyle sidik yarısına girmem. Benim derdim onunlada degil cifte standarta o laf cambazlıgı yapınca uyarı yok biz yapınca var sitemim ona yoksa cokta seyimde;)

Ikile hadi ikile, kervan seni :o

Yeni keşfettim mükemmel oyun kuruyor ve top kesiyor daha yası genc hızlı davranırsak alabiliriz :o

huseyin-cimsir-pfdk-da_o.jpg

taner yalçın (fc köln U-19)

jan polak (anderlecht)

Sene sonu Servet'i satıp tabi en az 7.5 Milyon Euroya Rafinha alınsın.En fazla 8-9 Milyon Euroya mal olur.Bir de alonmasını çok istediğim Mevlüt Erdinç var. Baska transfere gerek yok.Tabi alt ligler takip edilmeli.Mehmet Topal,Barış Özbek gibi futbolcular takip edilmeli.Mesela Vestel de Sezer Öztürk,Ordu dan Bruno Mezenga fena oyuncu değiller.Ama tabi maddi olanaklar da çok önemli.Bir de ne yapıp edip De Sanctis'i almamız lazım.

Bakin hele sunlara

Sky Sports | Football | Transfer Centre | Sky Sports Scout

Sky Sports | Football | Transfer Centre | Sky Sports Scout | Sky Sports Scout - Michael O'Connor

Sky Sports | Football | Transfer Centre | Sky Sports Scout | Sky Sports Scout - Lukas Marecek

Birincisi Ahmed Khalil diye bir genc. 17 yasinda ve BAE'li. Eto'o gibiymis guya. Fiyati da 800 bin euro.

Ikincisi Michael O'Connor. Crewe'de oynuyor, 21 yasinda ve orta saha. 1.5 milyon euroya baglanir o da.

Alin size kelepir yetenek. Biri fisek gibi bir forvet digeri de orta sahada topu iyi kullanan guclu bir oyuncu. Adnan Sezgin degil de mesela Haldun Ustunel bilgisayar ve teknolojiden haberdar birine benziyor o yuzden okuyorsa sesleniyorum ona gondersin iki scout bunlara iyiyse toplam 3 milyona kapatiriz ikisini de sonra 4-5 sene sonra birini en azindan 10 milyona satariz HAYDI HALDUN CAVUS

O sitede daha var genc yetenek bu arada ama en kelepirlerini sectim

Marko Arnautovic, Diego Biseswar, Sekou Cisse, Daniel Sturridge ve Kelvin Etuhu gibi genç ve potansiyelli adamlar sezon sonu boşa çıkıyormuş. bugün 2 tanesini bağlasak ne güzel olur. Arnautovic :cool:

sturidge ve etuhuyu bize yar etmezler.

omertoprakfreiburgaj8.jpg

Ömer toprak: serdar tascının yolunda emin adımlarla ilerliyor hem türkiyeye kazandırılmalı hem bize tahmini degeri 200 bin £

Alman Milli Takımı’nın eski defans oyuncusu Jurgen Kohler, ikinci lig takımlarından SC Freiburg’da oynayan defans oyuncusu Ömer Toprak’ı övgüler yağdırdı. Kohler, Kicker adlı spor dergisine yaptığı açıklamada, Ömer’in Almanya’da çok iyi bir defans oyuncusu olduğuna dikkat çekti.

taneryalcinul6.jpg

Taner yalcın: köln'de forma giyiyor barıs'dan daha yetenekli tahmini degeri 100 bin £

Henüz 17 yaşında olan ve Köln’ün amatör oyuncusu Taner orta sahada oynuyor. Tekniği ile beğeni kazanan ofansif bir oyuncu olan gurbetçi oyuncu, Köln’ün U-19 takımının da bankosu. Taner orta saha futbolcusu olmasına rağmen gol kralı yarışını da önde götürüyor. Şubat ayında 18 yaşına girecek olan Taner’e kulübü 2013’e kadar sözleşme teklif etti. Ancak Galatasaray’ın da kendisiyle ilgilendiği için kafası karışan genç futbolcu, bu teklife henüz yanıt vermedi

amrabatknvbgrootsa6.jpg

Amrabat: psv nin avrupaya sundugu yeni bir yıldız adayı iyi bir pazarlıkla cüzzi bir miktara alınabilir sag acıkta oynuyor.Tahmini degeri 3 milyon £

Miles Addison - hizli Servet

Kyle Naughton - defans yapmayi bilen bir Sabri

Michael Kightly - sag kanat

Adam Lallana - kanat ve forvet

Bu adamlardan sadece Naughton'u izledim (Lallana'yi da izlemis olabilirim ama emin degilim) hepsi de Ingiltere'nin gelecekte yildizlari olacak. Almasi cok zor ama fazla kazanan ve bos oturan adamlari satarsak gerekli para cikar. Ozellikle Championship topcularini yazdim cunku surekli mac yapiyorlar, fizik olarak kuvvetliler ve iyi bir altyapi egitimi aliyorlar. O yuzden Ingiliz gencler takima uyar bence.

Ya bizim en son aldığımız İngiliz oyuncu kim hatırlayan var mı?Friedel vardı kaleci o İngiliz miydi??

Geri
Üst Alt