Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Bende böyle düsünüyorum.Yabanci kisitlamasinin kalkmasi gerekir düsüncesindeyim ayrica.Iyi yabancilar ligimize kalite getirir.
Türk futbolcular da oynamak icin bu kaliteli isimler ayarinda olmaya mahkum olacaklar ve gelisecekler.Kisitlama yok diye 100% yabanci olsun demiyorum zaten böyle biseyi hicbi takimimiz yapmaz, Fenerbahce haric.
Ama bu kisitlama takimlari cok frenliyor.
Türk oyuncularimiz Arda gibi olduktan sonra kimi getirirsen getir kesemezsin.
Böyle olmasini istiyorum.Avrupa icin de elimiz güclenmis olur.
Ikisi sakat oluyor yari yariya güc kaybediyorsun.Böyle olmamali.
Bakin 3 sene evvel adini sanini duymadigimiz, futbol ülkesinden saymadigimiz Ukrayna ne hallere geldi 2-3 sene icerisinde.
Hem takimlari tas gibi oldu, Milli takim düzeyinde de iyiler.Eskisinden daha iyiler en azindan.
Korkmamamiz gerekiyor.Bize zarar degil yarar olacagi düsüncesindeyim...
Öbür takimlar gider de Urugay 5. liginden oyuncular getirirse bilemem.
Ben transferlerden önce 6+2 sisteminin 10 yabancıya çıkarılması, veya 21-22 yaş aştı genç yabancı oyuncuların yabancı kategorisine girmemesi taraftarıyım.
Derron Gibson
Fraizer Campbell
J. dos Santos
J. Suarez
V. Vazguez
daha ismini hatırlayamadığım yüzlerce oyuncuyu kazanabiliriz bu şekilde.
Aramızda o yüzden dağlar kadar fark var Avrupa ile. o yüzden ne zaman CL'ye çıksak elimize verip gönderiyorlar.
Düşünülmesi gereken konular bunlar bence.
Bende böyle düsünüyorum.Yabanci kisitlamasinin kalkmasi gerekir düsüncesindeyim ayrica.Iyi yabancilar ligimize kalite getirir.
Türk futbolcular da oynamak icin bu kaliteli isimler ayarinda olmaya mahkum olacaklar ve gelisecekler.Kisitlama yok diye 100% yabanci olsun demiyorum zaten böyle biseyi hicbi takimimiz yapmaz, Fenerbahce haric.
Ama bu kisitlama takimlari cok frenliyor.
Türk oyuncularimiz Arda gibi olduktan sonra kimi getirirsen getir kesemezsin.
Böyle olmasini istiyorum.Avrupa icin de elimiz güclenmis olur.
Ikisi sakat oluyor yari yariya güc kaybediyorsun.Böyle olmamali.
Bakin 3 sene evvel adini sanini duymadigimiz, futbol ülkesinden saymadigimiz Ukrayna ne hallere geldi 2-3 sene icerisinde.
Hem takimlari tas gibi oldu, Milli takim düzeyinde de iyiler.Eskisinden daha iyiler en azindan.
Korkmamamiz gerekiyor.Bize zarar degil yarar olacagi düsüncesindeyim...
Öbür takimlar gider de Urugay 5. liginden oyuncular getirirse bilemem.