Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: # Seydou Doumbia

adamın 2 senede attığı gol 46+32= 78 :eek: bu sezonda şimdiye kadar 14 gol atmış 78+14= 92 gol 2.5 sezonda :omg:

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Ben M.United 'li John O'shea 'nin alınmasından yanayım.29 yaşındaki İrlanda'lı oyuncunun yedek kalması ve oynarken istediği pozisyonda oynatılmamasından dolayı GS gibi büyük bir camiaya sıcak bakacağını düşünüyorum.Neyse bazı özelliklerini sayayım.

*Stoperde dünyanın en iyi 20 ismi arasında gösterilmiş bir isim.

*Uzun boylu olmanın avantajını iki yönlü kullanabilen ( hem hücumda hem de savunmada ) bir oyuncu.3 duran toptan 1 ini kesinlikle gol yapar.İrlanda 'nın ve United 'in en büyük silahının ölü toplar olması kesinlikle onun attığı gollerden belli. O'shea 'nin bu konudaki katkısı tartışılmaz.Savunmada ise Crouch 'a bile kafa vurdurmayan bir adam.(Bu yıl ki Totthenmam - United maçı )

*Kademe anlayışı , top çalma ve kesici özelliği yanı sıra ayaklarına çok hakimdir.Defanstan uzun toplarla oyunu kurabilmesi ve topu ileriye çabuk taşıması GS 'ın sıkıntısını giderebilir.

*Liderlik vasfı sayesinde takım savunmasını diğer oyunculara da aşılayabilir.

*Sadece stoper değil , ihtiyaç duyulduğunda bek ve önliberö mevkilerinde de oynayabilir.Kesinlikle yerine oynadığı oyuncuyu aratmaz.

*Sağ bek veya sol bek mevkilerinde oynarken sadece görevini yapmakla yetinmez , defansın açığını da gidererek savunmayı bir bakıma 3 ler.

KISACA Elano gibi sistem oyuncusudur.Artıları fazla , karakteri düzgün ve savaşan bir yetenektir.5 milyon Euro gibi bir maliyetle alınabileceğini düşünüyorum.

Man U'dan çaycıyı getirsen Türkiye'de banko olur hacı,hepsi iyi oyuncu zaten onlarda :D

Stoper

Rafael marquez

3940_1.jpg

Sol forvet

Ryan Babel

_44295267_babel2_getty300.jpg

Ortasaha

Stijn Schaars

436451_206x261.jpg

elano ve keita dan sonra akmeen akbetu bizi 3-4 yil oncesine goturur.

kesinlikle avrupa capinda oyuncular gelmeli artik.

Evet haklısın ama Sivasspor'un 2 hafta sonra bjk ile oynayacak Sivas.Bu haftayı bay geçiyorlar.Oynarsa bir fikir sahibi olurum tam.

Ahmet Barusso

Ali Lukunku

Muhammet Sarr

gibi nice kazmalari hatirlatirim

Ahmet Barusso

Ali Lukunku

Muhammet Sarr

gibi nice kazmalari hatirlatirim

Barusso'yu oraya koymayalım bence. Keza Sarr'ı da. Barusso kötü bir dönemde geldi. Fena oyuncu değildir. Hem mevkiisinde bile oynamadı adam. Sarr'da geldiğinde bize çocuk sayılırdı. O da kötü bir dönemde takıma dahil olmuştu.

Ali Lukunku'yu ben severim ama hakikaten çok acayip bir oyuncuydu.:D

Zaten Barusso iki mac falan oynadi bizde, daha cok bizden ayrildiktan sonra Siena'da oynayamamasi ve su an Serie B'de olmasindan dolayi yazmistim onu. Sarr o zamanlar baya kazmaydi ama Liege'deymis su an o yuzden birsey diyemeyecegim, fizigi kuvvetliydi diye hatirliyorum sadece. Lukunku gercekten acayipti.

Konuyu dağıtttık :D zaten açılmaması lazımdı hepsi benim hatam :D :D

Geçen sene bu adamı mantıklı transfer önerilerinde bir renktaş vermişti ve çok beğenmiştim.

İlerisi için çok iyi olur ve türkiye liginde leblebi gibi gol atar.

Lukunku gibi oyuncularla karşılaştırmak bence yanlış olur çünkü bu adam çok hızlı ve atletik.

Thomas Hitzlsperger

sözleşmesi bu yıl bitiyor

orta sahada tam bir dinamo,makina uzak şutları çabası..

gerardın almanya şubesi ...

portoda oynayan hulk diyorum ne güzel olurdu çokmu uçtum ne:p

Hulk olmaz en iyisi Spiderman.

Geri
Üst Alt