Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Yok Olmadi D.Villa & D.Silva'yi alalim nede olsa Valencia satacak.

Herkesin satabilecegi oyunculari almak kolaymi ? O kadar kolay degil.

BBC'nin bilecegi is ustad, ben sadece onerdim. :o

Peki oyuncuyu bir şekilde izleme şansınız oldu mu? TV'de falan yayını olmaz herhalde ama belki ümit milli falan? ya da başka kaynaklardan da bu oyuncu hakkında bilgi sahibi misiniz? Yoksa sadece okuduğunuz haberden etkilenerek mi öneriyi ortaya attınız? Ben bu oyuncuyu ilk kez duyuyorum, o sebeple soruyorum...

Arkadaslanr yeni bir konu acmak istedim vazgectim, cunku kaynak yok.

Ama 3 saat once Ac milan Huntelaar satmak kararini verdi, kendiside artik gitmek istiyor. Iki hafta icinde bir takim bulmasi lazim. Kendisi 6 ay kiralanmak istiyor.

Biz alsak super olmaz mi :)

Ama 3 saat once Ac milan Huntelaar satmak kararini verdi, kendiside artik gitmek istiyor. Iki hafta icinde bir takim bulmasi lazim. Kendisi 6 ay kiralanmak istiyor.

Güzel olur. Huntelaar'ı satın almaya paramız yetmez ama kiralamak güzel iş olur.

Peki oyuncuyu bir şekilde izleme şansınız oldu mu? TV'de falan yayını olmaz herhalde ama belki ümit milli falan? ya da başka kaynaklardan da bu oyuncu hakkında bilgi sahibi misiniz? Yoksa sadece okuduğunuz haberden etkilenerek mi öneriyi ortaya attınız? Ben bu oyuncuyu ilk kez duyuyorum, o sebeple soruyorum...

4-5 kere izlemisimdir, hem umit millide forvet arkasi oynadiginda hem de kulubunde sol kanat oynadiginda. Simdi kulubunde forvete gecince daha cok on plana cikmis oldu. Cok iyi biliyorum yani bu oyuncuyu. Daha once onermemistim cunku devamliligi yoktu ama 1-2 aydir cok iyi oynuyor, her mac gol veya asist yapiyor. Giovani denen adamdan 10 gomlek ustundur.

4-5 kere izlemisimdir, hem umit millide forvet arkasi oynadiginda hem de kulubunde sol kanat oynadiginda. Simdi kulubunde forvete gecince daha cok on plana cikmis oldu. Cok iyi biliyorum yani bu oyuncuyu. Daha once onermemistim cunku devamliligi yoktu ama 1-2 aydir cok iyi oynuyor, her mac gol veya asist yapiyor. Giovani denen adamdan 10 gomlek ustundur.

Kaç gömlek bilmem ama isteyen takımlara ve yorumlara bakılırsa üstün olduğu belli...

Onerdigim Vagif Cavadov Twente ile 3.5 yillik anlasti. Takimimiza faydali olacagini dusunuyordum. Hem 21 yasinda, hem iyi forvet, hem de yerli statusunde oynayacakti. Insallah basarili olur orada.

Sadece "super" mi ? :cool:

İnter bu sene başında Twente'den Arnautovic diye bi adam almıştı ne oldu o adama..

Alamadilar : )

Ama bu sezon sonu is bitecek.

Hunterlaar gelmez.

Nasıl alamadılar? Sezon başında satın alma opsiyonla(en az 10 maç oynasa bonservisle 9M€'a Interli oluyor) kiraladılar,ama fazla şans verilmedi sanırım ligde oyuna sonradan girerek sadece iki maçta forma giyebildi.

Alamadilar : )

Ama bu sezon sonu is bitecek.

Hunterlaar gelmez.

Arnautovic şu an inter'in kadrosunda! bonservisini 9 milyon euro'ya almak suretiyle kiralık...Ama fazla şans bulamıyor sadece 2 maç oynadı 50 dk! Bize yar ederlermi sanmam zaten rijkaard'da istemez sanırım çünkü çok uzun boylu bir forvet...

Robinho gelebilir belki :) Bende imkansiz diyorum, ama: Haldun Üstünel :)

olur mu olur, Elano'nun kankasi sonucta.

Geri
Üst Alt