Yusuf Tekgül
Parçalı Üye
- 30 Kasım 2008
- 4.135
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Önerileri
Yok Olmadi D.Villa & D.Silva'yi alalim nede olsa Valencia satacak.
Yok Olmadi D.Villa & D.Silva'yi alalim nede olsa Valencia satacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BBC'nin bilecegi is ustad, ben sadece onerdim.![]()
Arkadaslanr yeni bir konu acmak istedim vazgectim, cunku kaynak yok.
Ama 3 saat once Ac milan Huntelaar satmak kararini verdi, kendiside artik gitmek istiyor. Iki hafta icinde bir takim bulmasi lazim. Kendisi 6 ay kiralanmak istiyor.
Biz alsak super olmaz mi![]()
Peki oyuncuyu bir şekilde izleme şansınız oldu mu? TV'de falan yayını olmaz herhalde ama belki ümit milli falan? ya da başka kaynaklardan da bu oyuncu hakkında bilgi sahibi misiniz? Yoksa sadece okuduğunuz haberden etkilenerek mi öneriyi ortaya attınız? Ben bu oyuncuyu ilk kez duyuyorum, o sebeple soruyorum...
4-5 kere izlemisimdir, hem umit millide forvet arkasi oynadiginda hem de kulubunde sol kanat oynadiginda. Simdi kulubunde forvete gecince daha cok on plana cikmis oldu. Cok iyi biliyorum yani bu oyuncuyu. Daha once onermemistim cunku devamliligi yoktu ama 1-2 aydir cok iyi oynuyor, her mac gol veya asist yapiyor. Giovani denen adamdan 10 gomlek ustundur.
Arkadaslanr yeni bir konu acmak istedim vazgectim, cunku kaynak yok.
Ama 3 saat once Ac milan Huntelaar satmak kararini verdi, kendiside artik gitmek istiyor. Iki hafta icinde bir takim bulmasi lazim. Kendisi 6 ay kiralanmak istiyor.
Biz alsak super olmaz mi![]()
İnter bu sene başında Twente'den Arnautovic diye bi adam almıştı ne oldu o adama..
Alamadilar : )
Ama bu sezon sonu is bitecek.
Hunterlaar gelmez.
Alamadilar : )
Ama bu sezon sonu is bitecek.
Hunterlaar gelmez.
Obefemi Martins gelecek.
Robinho gelebilir belkiBende imkansiz diyorum, ama: Haldun Üstünel
olur mu olur, Elano'nun kankasi sonucta.
Kaynak?![]()