Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Ozan İpek, Murat Ceylan, Serdar Özkan

Serdar Özkan'dan ne köy olur ne kasaba.Şun Türkiye'de en iyi çalım atan oyuncu Yusuf Şimşek'tir.Milli takım formasını giydiği sayı bir elin parmaklarını geçmez.Çalım atan her futbolcu iyi olcak diye birşey yok.Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu.

mevzu serdar ın çalımları değil ayrıca çalım atmak günümüz futbolunda çok önemli rıdvan dilmen" fenerde çalım atan oyuncu sayısı çok az sıkıntı bu parreira dan kalma pas anlayışından kurtulması lazım" dedi serdar alınmalı çünkü bu oyuncu da potansiyel var inönü stadında oynamak serdar ın aleyhine bizim takımdaki arkadaşlık taraftarın sevgisi vs kendini yeniden bulabilir kaya çilingiroğlu bile bizim için şöyle demişti"galatasaray yüzme takımında yarıştım ortam çok farklı o kulüpteyken sadece forma için yarışıyorsunuz"

Cevap: Transfer Önerileri

Ayrıca bugün bir çok haberde James Rodriquez'in adı geçti kimdir? neyin nesidir?Bilgisi olan arkadaş aydınlatırsa iyi olur..Ufak bir iki videoda baya bir kıvrak birisi oldugu belli oluyor..

Kolombiyalı genç oyuncudur kendisi.91 doğumlu.Şuan Banfieldin kadrosunda ve yeterli süre alıyor diye biliyorum.Yani takımın vazgeçilmezi olmasa da yine de etkili bir oyuncusu diyebilirim.Sol ayaklı ve hücum oyuncusudur kendisi.Fiziği çok iyi.Güçlü bir oyuncu.Sol ayağı da çok iyi.Teknik aynı zamanda.Şutları da gayet iyi.

Gel gelelim ki bu oyuncu Udinese'nin kadrosuna dahil olacak önümüzdeki sezon itibari ile.

ortasahanın ortasında önlibero ama bu önlibero biraz farklı önlibero yani ernst -emre b gibi seri,calışkan oyun kurabilen takımı ileri itebilen ,pres yapan hızlı,kuvvetli bir oyuncu ...

düşündüm taşındım bu tanıma ANTHONY ANNAN uyuyor, son derece dinamik ,hızlı kuvettli vede tekniği bir hayli iyi bir oyuncu ,4-5 milyon euroya alınabilir ,alınırsada bizim takım resmen vites yükseltir..

not : kontratı 2011de bitiyormuş,gayet uygun bir fiyatada alınabilir ,emre b. tipinde ondan daha kuvvetli bir oyuncu ,kesinlikle kacırılmamalı derim..

Hocam Murat Ceylan'ı ben de beğeniyordum ama eğer bu Ümit Milli maçına bakarak yorum yapıyorsan izlediklerimiz farklı oyuncular diyebilirim.Çünkü o kadar gereksiz top kayıpları yaptı ki şaşırdım kaldım.Keza çok ümitli olduğumuz Musa Çağıran da aynı hataları yaptı..Serdar ise tipik Türk stoperi işte..Kayseriyle de biz kanlı bıçaklıyız,alacağımızı hiç mi hiç sanmıyorum.Beni yanlış anlamayasın sadece fikrimi belirttim..

Murat ilk başta çok pas hatası yaptı ama daha sonra toparladı...

Serdar mükemmeldi.3-4 sene sonra büyükler peşinden koşar.Topla çok yumuşak ve zeki.Ayrıca da pozisyon alması da baya iyi...

Fizik olarak birazdaha sert oynarsa ve geliştirirse abartmıyorum Neill gibi bişi çıkar ortaya...

cm falan oynamam, dünya futbolunuda fazla takip etmem, böyle genel olarak fazla bilinmeyen topçulardan haberim yoktur. ama tek bir adam biliyor ve söylüyorum.

Hamit Altıptop lazım bize, zaten herkes de hemfikirdir. Türkse türk, kaliteyse kalite. bonservis yok. daha da önemlisi, en gerekli bölgemizi dolduracak adam.

Şu adamı alsınlar, ondan sonra kim gelirse gelsin. Yemin ediyorum Henry bile gelse Hamit in transferine daha çok sevinirim.

serdar özkan bizim formamızı kaldıramaz,ozan ipek iyi futbolcu ama söz. uzatılmış bursa uçar fiyatta, murat ceylan ı çok isterim keşke gelse orta sahaya alınacak en iyi yerlilerden biri

Porto iyi takım olsa benficayla braganın arkasında olmazmı:o saka yapıosundur umarım

Porto top class takımlarının arasına girebilecek kapasitede bir takımdır herseyiyle neyse mevzu o degil şimdi

Serdar özkanın alınmasını istemem ona gelene kadar tonlarca futbolcuya sans verilir has galatasaraylı olaraktan hemde berkin olur serdar olur emre colak olur vb gibi serdar benim gözümde aydın gibidir bir futbolcuya zorla forma verilmez futbolcu formayı kapmalıdır bu iki isimde kendilerini bitirmiştir.

Murat ceylan cok iyi oyuncu sözlesme durumunu bilmiyorum ama bitme ihtimali olmasa bile bi nabız yoklanması olmalıdır sezon sonu ayhanın genc versiyonu ve daha dinamik versiyonudur benim gözümde

Ozan ipek-volkan sen-serdar aziz-sercan yıldırım-eren albayrak-muhammet-bekir ozan bunlar bursanın bayrak oyuncu olma anlamında ilerliyorlar cok önceden bursanın alt yapısına biraz göz gezdirmemiz lazım demiştim serkan-serdar kardesleride unutmadan cok iyi calısıp cok iyi besliyorlar a takımı kayseri-altay-manisa-dardanel-bursa-gencler-antep gibi takımların genc oyuncularını takip etmek lazıım

Porto iyi takım olsa benficayla braganın arkasında olmazmı:o saka yapıosundur umarım

Porto top class takımlarının arasına girebilecek kapasitede bir takımdır herseyiyle neyse mevzu o degil şimdi

Serdar özkanın alınmasını istemem ona gelene kadar tonlarca futbolcuya sans verilir has galatasaraylı olaraktan hemde berkin olur serdar olur emre colak olur vb gibi serdar benim gözümde aydın gibidir bir futbolcuya zorla forma verilmez futbolcu formayı kapmalıdır bu iki isimde kendilerini bitirmiştir.

Murat ceylan cok iyi oyuncu sözlesme durumunu bilmiyorum ama bitme ihtimali olmasa bile bi nabız yoklanması olmalıdır sezon sonu ayhanın genc versiyonu ve daha dinamik versiyonudur benim gözümde

Ozan ipek-volkan sen-serdar aziz-sercan yıldırım-eren albayrak-muhammet-bekir ozan bunlar bursanın bayrak oyuncu olma anlamında ilerliyorlar cok önceden bursanın alt yapısına biraz göz gezdirmemiz lazım demiştim serkan-serdar kardesleride unutmadan cok iyi calısıp cok iyi besliyorlar a takımı kayseri-altay-manisa-dardanel-bursa-gencler-antep gibi takımların genc oyuncularını takip etmek lazıım

samsun da turgut u çok övüyorlar bilgin var mı

serdar özkandan ne köy olur ne kasaba. bu kadar sert bi ligde tutunamaz. anadoludan bi adam alıcaksak bu volkan şen olmalı kesinlikle.

jean makoun, ortaya bu adamla 1-2 yerli aldık mı yeter

Murat Ceylan alınmalıdır.Galatasaray takımında Sarp,Barış gibi değil Mrat Ceylan gibi sahada ne yaptığını bilen alternatif oyuncular olmalıdır.

Ozan İpek ve Volkan Şen başarılı, formda oyunculardır ama çok fazla abartılıyordur.Bu oyuncuların kesinlikle transferine karşıyım.Zaten o mevkide yeteri kadar oyuncu var..Tipik Anadolu takımında daha başarılı olabilecek tipte oyunculardır.

Ozan ipekmi Volkan senmi deseler bana ben volkan seni tercih ederim.Hatta bir ara dedikodusu cıkmıstı Volkanla anlasıldı menajeri radyopsora konustu falan diye cok sevinmiştim cunku gunumuz futbolunda artık bir oyuncu alırken bir mevkide oynaması yetmiyor bir kac mevkide görev alan oyuncular tercih ediliyor joker tabir ettigimiz volkanda sag-sol forvet arkası hatta üstüne düşülürse ortasahanın ortasında görev alabilicegine inanıyorum o yuzden volkanın alınmasını isterim astronomik teklif dısında tabiki

Yeterince Yakısıklı var zaten takımda:)Taraftarına bak takımını al hesabı:)Baros,Kewell,M Sarp,Emre Aşık,H Balta,Neil Daha ne olsun hacı:D

Yaw serdar sendemi gözünü sevim:D

Dalgasına dedim ben onu genellikle kızlar ole kadro kurarlar:o mehmet batdal anadolu topcusudurki ayrıyetende manisa almıstır

Geri
Üst Alt