Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Yaw orda ufak bi saka yapalım dedik olay nerelere geldi niye bu kadar kompleslisiniz yine burnunuz bi karıs havada anlamadım.

Mehmet batdallı alalım boylu poslu gibisinden bi yazı yazmıs bayan arkadas bende takılma babında cünkü yeni transfer olmus adam ayrıca aradıgımız oyuncu degil hee hemde yakısıklıda dimi yazdım o lafı almıs evirmiş cevirmiş bel altı vurmus ondan sonrada üstüne hala yarası olan gocunur diyor şimdi ben bişey dicem yakısı kalmıcak bu sefer o yuzden lafını bil öle konus kucukhanım

Hiç girme polemiğe :D

Cevap: Ozan İpek, Murat Ceylan, Serdar Özkan

|

Meğerse Galatasaray'ı tutuyormuş

Turkcell Süper Lig'de oynanan ve 3-2'lik Bursaspor galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşmasının kahramanı Ozan İpek önemli açıklamalarda bulundu.

Maç 2-1'lik Fenerbahçe üstünlüğü ile sürerken, 85 ve 90. dakikalarda attığı gollerle takımına galibiyeti getiren 24 yaşındaki genç futbolcu, Habertürk Gazetesi'nden Mustafa Çevik'in sorularını yanıtladı.

"GALATASARAYLIYIM"

Ara transfer döneminden 3 büyük takımdan teklif aldığını fakat, menajerine sezon bitmini beklemek istediğini belirten Ozan İpek, "Bir takıma transfer olunca 'Ben doğuştan bu takımı tutuyorum' şeklinde şirin görünmek için yapılan açıklamalara katılmıyorum. Ben çocukluğumdan beri Galatasaray'ı tutuyorum. Ama bugün en fanatiğinden de fanatik Bursasporluyum ve başarısı için ter döküyorum. Şu anda Galatasaray'ın rakibiyim." dedi.

"FENERBAHÇE MAÇI SONRASINDA TEHDİT EDENLER OLDU"

Fenerbahçe'ye attığı 2 golden sonra yaşadığı ilginç bir olayı dile getiren Ozan İpek şunları söyledi: "Benim kendime ait internet sitem var. Maçtan bir gün sonra siteme baktım yüzlerce e-mail gelmiş. Yüzde 90'ı Fenerbahçe taraftarından. Çoğu isyan ediyor. Tehdit eden de var ama takdir edenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazlaydı."

ARDA, KEWELL VE MILAN

Türkiye'den en beğendiği Türk futbolcunun Arda Turan, yabancı oyuncunun ise Harry Kewell olduğunu söyleyen Ozan, Avrupa'ya transfer olması durumunda İtalyan ekibi Milan'da forma giymek istediğini söyledi.

Ozan İpek kimdir?

Doğum Tarihi: 10.10.1986

Doğum Yeri: Ankara

Mevkisi: Orta saha

Sezon raporu: Turkcell Süper Lig'de 14'ü ilk 11 olmak üzere 18 maça çıktı ve 6 gol attı. Türkiye Kupası'nda ise 6 maçta ilk 11'de oynadı ve 1 gol kaydetti.

2009 Ocak ayında Bucaspor'dan 130 bin euro bonservis bedeli ile transfer edildi.

(Bursalı futbolcularda hep Galatasaraylı Sercan,Volkan,Ozan)

|

Meğerse Galatasaray'ı tutuyormuş

Turkcell Süper Lig'de oynanan ve 3-2'lik Bursaspor galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşmasının kahramanı Ozan İpek önemli açıklamalarda bulundu.

Maç 2-1'lik Fenerbahçe üstünlüğü ile sürerken, 85 ve 90. dakikalarda attığı gollerle takımına galibiyeti getiren 24 yaşındaki genç futbolcu, Habertürk Gazetesi'nden Mustafa Çevik'in sorularını yanıtladı.

"GALATASARAYLIYIM"

Ara transfer döneminden 3 büyük takımdan teklif aldığını fakat, menajerine sezon bitmini beklemek istediğini belirten Ozan İpek, "Bir takıma transfer olunca 'Ben doğuştan bu takımı tutuyorum' şeklinde şirin görünmek için yapılan açıklamalara katılmıyorum. Ben çocukluğumdan beri Galatasaray'ı tutuyorum. Ama bugün en fanatiğinden de fanatik Bursasporluyum ve başarısı için ter döküyorum. Şu anda Galatasaray'ın rakibiyim." dedi.

"FENERBAHÇE MAÇI SONRASINDA TEHDİT EDENLER OLDU"

Fenerbahçe'ye attığı 2 golden sonra yaşadığı ilginç bir olayı dile getiren Ozan İpek şunları söyledi: "Benim kendime ait internet sitem var. Maçtan bir gün sonra siteme baktım yüzlerce e-mail gelmiş. Yüzde 90'ı Fenerbahçe taraftarından. Çoğu isyan ediyor. Tehdit eden de var ama takdir edenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazlaydı."

ARDA, KEWELL VE MILAN

Türkiye'den en beğendiği Türk futbolcunun Arda Turan, yabancı oyuncunun ise Harry Kewell olduğunu söyleyen Ozan, Avrupa'ya transfer olması durumunda İtalyan ekibi Milan'da forma giymek istediğini söyledi.

Ozan İpek kimdir?

Doğum Tarihi: 10.10.1986

Doğum Yeri: Ankara

Mevkisi: Orta saha

Sezon raporu: Turkcell Süper Lig'de 14'ü ilk 11 olmak üzere 18 maça çıktı ve 6 gol attı. Türkiye Kupası'nda ise 6 maçta ilk 11'de oynadı ve 1 gol kaydetti.

2009 Ocak ayında Bucaspor'dan 130 bin euro bonservis bedeli ile transfer edildi.

(Bursalı futbolcularda hep Galatasaraylı Sercan,Volkan,Ozan)

O zaman voltranı kurmak lazım.3'ünü de alalım 1.5 sene de.Hepsi çok kaliteli.

Valla bu saatten sonra Bursa'dan adam alamayız bence.

Aslında Serdar Özkan biz de olsa iyi olurdu :D

Hiç girme polemiğe :D

yok hocam yanlış anlama olmazda,herkes nuri yi getirelim diyor, bu adamı getirme ihtimailimz nuri den daha yüksek,fiyatı 10 12 milyon arası şu an 27-28 yaşında falan iyi para verrsen getrrsin, madem hedefler çok yüksek dünyanın önde gelen kulüplerinden olcaz paraya kıyacaksın biraz, he senin merkez orta sahaya daha iyi bi önerin varsa yaz sonuçta merkez orta sahaya kaliteli bi adam alıncak dimi:) öyle 4-5 milyon euro luk bi adam kurtarmaz bence

Nuriyi getirmekde zor makounuda ama o tarz bir oyuncu alabiliriz cunku makoun takımında direk oynayan bir oyuncu istemeye kalksak kapıyı en az 20 mn € dan acar lyon ayrıca oyuncuda gelmek istermi bilinmez hocam ama fikrine katılıyorum o tarz bir oyuncu gerek takıma benim istedigim oyuncuda gojko kacar

Agzı olan konusuyor yaser napalım kimseyle sidik yarısına girmem ben dicegimi dedim bayana ne ekerse onu bicer

Berater ist bekannt (Spieler unter 18)

Şu yazıyı çevirecek bir babayiğit varmı?Çok merak ediyorum.

Fener'e 3 adet zenci lazım parolasından yola çıkarak(Antu'da bize 3 adet zenci lazım başlığı)

1.Çinko

Defansa:M.SAKHO(PSG),çok güçlü sürati yerinde,seriipas futbolunu en azından Servet'ten daha iyi bilen Sakho 19 yaşında ve de 2-3 sene içinde dev bir kulübe Arsenal trazı transfer olmadan alınabilir.

2.Çinko

M.DİARRA(Real Madrid),bu sene adetaunutuldu.3 sezondur banko oynuyordu.Çok güçlü iyi servis yapan adam yiyen bir defansif orta saha oyuncusu.

VE TOMBALA

Tam istedikleri gibi olmasa da Jo sezon sonu mutlaka alınmalı.Yabancılarımız

1)Sakho

2)Neill

3)Diarra

4)Elano

5)Baros

6)Jo

7)Giovani

8)Keita olmalı.

Kadro

------------------------------Ufuk Ceylan--------------------------------------

--Sabri-----------Neill---------------------M.Sakho-------------Caner----------

-----------------------------M.Diarra------------------------------------------

------------------Hamit--------------------Elano-------------------------------

--Keita---------------------------------------------------------Arda(Gio)-------

-----------------------------Baros(Jo)------------------------------------------

Fener'e 3 adet zenci lazım parolasından yola çıkarak(Antu'da bize 3 adet zenci lazım başlığı)

1.Çinko

Defansa:M.SAKHO(PSG),çok güçlü sürati yerinde,seriipas futbolunu en azından Servet'ten daha iyi bilen Sakho 19 yaşında ve de 2-3 sene içinde dev bir kulübe Arsenal trazı transfer olmadan alınabilir.

2.Çinko

M.DİARRA(Real Madrid),bu sene adetaunutuldu.3 sezondur banko oynuyordu.Çok güçlü iyi servis yapan adam yiyen bir defansif orta saha oyuncusu.

VE TOMBALA

Tam istedikleri gibi olmasa da Jo sezon sonu mutlaka alınmalı.Yabancılarımız

1)Sakho

2)Neill

3)Diarra

4)Elano

5)Baros

6)Jo

7)Giovani

8)Keita olmalı.

Kadro

------------------------------Ufuk Ceylan--------------------------------------

--Sabri-----------Neill---------------------M.Sakho-------------Caner----------

-----------------------------M.Diarra------------------------------------------

------------------Hamit--------------------Elano-------------------------------

--Keita---------------------------------------------------------Arda(Gio)-------

-----------------------------Baros(Jo)------------------------------------------

Kadro gerçekten güzeL.Ama Sakho yu almak için en az 15mio gerekli oldugunu düşünüyorum..Diarra ve Jo'nun bonservisleri içinde en azindan bir 20 gereklidir.O yüzden alinamayacağı kanaatşindeyim.Sadece jo'nun bonservisini kaşilarsak,7-8 sene forvet sıkıntımız olmaz..

Hocam yani tam olarak ne anlama geldiğini anlayamadım.

''Danışman gozetiminde olan 18 yaşaltı futbolcular'' mı demek istiyor??

evet... :) 18 yas alti oldugu icin galiba menejer yasak oluyor onun icin aileden birileri futbolcunun menejerligini yapiyor.. (baba,amca, abi) felan

Bana sanki daha çok ''Danışman gozetiminde olan, takip edilen,geleceği parlak topçular'' olarak geldi..Çünkü transfermarkette bilinen tüm iyi ,genç oyuncuların altında bu yazı var..Tıklayınca bir liste var.Bencede çok iyi oyuncular.Enazindan çoğunu biliyoruz bilmediklerimizde iyi oyunculara benziyor..

Orta saha için udinese de oynayan Gökhan İnler olabilir.

Simon Kjær

Sadece bu adam defans sorunumuzu kökten çözer.

Neill-Kjær !

Kjaer Palermo'nun oyuncusu, Palermo ve Napoli çok başarılı olmayabilirler şuanda ama bu 2 kulüp de çok çok yüksek paralar verilmedikçe topçusunu satmayan kulüpler..Bkz Hamsik Lavezzi Cavani

porstmouthlu o'hara mutlaka bu adamı almalıyız elanoyla iyi bir ikili olurlar

Bu Wijnaldum Keita'nın amca oğlu gibi bir şey.Adını birkaç kez duymuştum evvelden ama ilk defa izledim.19 yaşındayken böyle bir oyuncuyu getirmek müthiş olurdu da sağ açıkta oynuyorsa eğer bizim canavarı kesemez ki

Geri
Üst Alt