Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Denizlispor 2. lige düsdü.

Caglar Birinciyi almak zor olmaz. Bizim sol beklerden iyi oldugunu düsünüyorum, kesinlikle alinmali. Bence tabi direk ilk 11 de oynar, yok olmadi cok iyi yedek olur. Ayrica sol ayagi gercekten cok iyi. Kaleyi gördümü füzeyi yolluyor.

Yasi 24, boyu 1,78.

Rijkaard Hollanda liginden oyuncu isteyebilir.Bu sene başında Alkmaar'da oynayan Moreno'yu istemişti.Hollanda liginde işimize yarayacak sistemimize uyabilecek çok yetenekli oyuncular var.Bunlardan 2'si Fas asıllı yetenekler İbrahim Afellay ve Otman Bakkal ikiside total futbola 4-3-3 ü bilen altyapıları sağlam ve tecrübeli oyuncular.Özellikle İbrahim Afellay çok yetenekli hatta Samir Nasri'yle kıyaslıyorlar.Üstelik bu yaz büyük ihtimal Dünya Kupası'nda oynayacak.Otman Bakkal bu sene çok formda 10 gol 3 asistle oynuyor.Bir orta saha oyuncusuna göre çok iyi bir istatistik yakalamış.Bu 2 oyuncuyla birlikte şöyle bir orta sahamız olsa sizce nasıl olurdu?

----------------------------Mehmet Topal--------------------------------

--------------İbrahim Afellay---------------Otman Bakkal------------------

Bakkal ve Afellay'la beraber ofansif olmuş. Oraya daha sert adamlar lazım. En azından bir tane sert adam lazım.

Aynen.

Hele Rijkaardin oynatmayi düsündügü sistemde orta saha en önemli mevki kanimca. Bu yüzden Mehmet Topali ben de yetersiz buluyorum. Iyi bir yedek olabilir ama.

Mehmet iyi bir ön libero. Yetersiz falan da değil. Derseniz ekstra bir adam lazım, eyvallah. Ancak ön liberonun önüne 2 sağlam adam almadan, ön liberoyu değiştirmek yanlış hareket olur.

Jeremain Lens

_B1_46.JPG

Bu adamı daha önce de yazmıştım. Arda’yı izler gibi oluyorum Lens’i izlerken. Arda tabi topa daha çok hakim ve daha zeki. Ancak Lens daha süratli ve atletik. Arda’yı biliyoruz. Topla çok dengeli ilerliyor, ikili mücadelelerde kolay kolay yere düşmüyor. Lens de aynı fiziksel güce sahip. Arda’yla aynı yaştalar ayrıca. Mevki olarak 4-3-3’te forvetin her yerinde oynuyor Lens. 4-4-2’nin kanatlarında da oynayabiliyor. Fundamentali sağlam bir adam. Ofansif olarak her mevkide oynayabilir. Keita yollanırsa, sağ kanat teslim edilir. Baros sakatlanırsa, forvette oynatılır. Yeri gelir sol kanatta oynar. Forvet hattı için tam bir joker. Bana kalırsa Keita’yı yollayıp, Lens’e forvetin sağını teslim etmek güzel olur. Lens hem Keita’nın yaptığı katkıyı yapabilir, hem de ekonomik olarak daha ucuza gelir. 4 milyon € civarına alabiliriz. Keita’dan gelecek parayla karşılanabilir rahatlıkla.

YouTube - Jeremain Lens - Great Shot

Armand Traore​

armand_traore.jpg

Arsenal’da forma şansı bulamıyor. Clichy ve Gibbs’in olduğu sol bekte pek mümkün de değil zaten oynaması. Gibbs’in uzun süredir sakat olmasına rağmen, bu dönemde pek forma giyemedi Traore. Wolves maçında bile, dinlendirilen Clichy’nin yerine Silvestre oynadı sol bekte. Traore sadece sol bek değil, kanadı komple kullanan bir adam. Yine de pek fazla forma giyemedi bu sezon Arsenal’da. Clichy ve Gibbs’den oluşan sol bekte, seneye kalmak istemeyeceğini düşünüyorum. 1989’lu bir adam. Genç yaşlarında gelişim için oynayacağı bir takıma gidecektir. Wenger de gitmesine izin verecektir. Kewell gidiyor, Hakan artık tercih edilmiyor, Caner sol bekte pek iyi değil, bir sol bek alacağımızı söyleniyor. Her yol Traore’ye çıkıyor. Fransız takımlarından gelecek tekliflerle baş edebilirsek, kadroya katarız. Wenger 5 milyon € civarında para ister.

Carlos Vela​

Arsenal+v+Sunderland+Premier+League+820fIyqagJUl.jpg

Yine Arsenal’dan bir öneri. Keita’nın gitmesi durumunda transfer edilebilecek oyunculardan. Wenger’in gözünden düşmüş durumda. Artık nadiren oynuyor takımda. Geçenlerde reserve oyuncuların bile olduğu Barcelona kafilesinde yer bulamadı kendisine. Wenger seneye Chamakh’ı da alacak. Van Persie’nin düzeleceğini, Bendtner’in yükselen formunu ve diğer ofansif oyuncuları düşününce; gelecek sezon oynaması daha da zor. Forvetin sağında ters ayakla iş yapabileceğini düşünüyorum. Tabi solda da oynuyor. 7 milyon €’ya alınabilir.

Matias Suarez

610x.jpg

Anderlecht’de oynuyor. İleri 3’lünün her yerinde oynayabilecek bir oyuncu. Oldukça zeki, teknik ve bileklerine hakim. Arjantinli genleri taşıyor tam manasıyla. Fiziksel olarak da iyi sayılabilir. 1,76 boyu var. Dengeli bir adam. Keita giderse, yerine alınabilecek adamlardan. Sürati ve fiziğiyle değil belki ancak bahsettiğim özellikleriyle Keita’nın yaptığı katkıyı yapar. 4 milyon € civarına alınır.

Nordin Amrabat​

Nordin_Amrabat_2.jpg

Yine Keita’nın gitme ihtimali üzerine bir öneri. Oldukça yetenekli bir adam Amrabat. Bileklerine hakim ve çevik. Süratli de sayılabilir. Kuzey Afrika asıllı hücumcular zaten genellikle bu özelliklere sahip oluyor, ilginçtir. Kanat oyuncusu olarak yeterince iyi yani. Skora katkı da yapabiliyor. Biraz istikrar sorunu var gibi ancak Keita’da da vardı o kadarı. 3 milyon € civarına alınabilecek durumda.

Scout kismina niye acmadin Serhat. Yazdigina gore iyi adamlar. Kulube falan da gonderdin mi bu adamlari ?

Traore olabilir. Çok süratli aynı zamanda bileklerine hakim bir bek. Ligde çok iyi iş yapar. Ama Vela ve Amrabat olmaz. Hele Vela. Bu kadar gelecek vaad eden bir yıldız adayını Wenger bırakmaz.

Yazdığı adamlar çok iyi oyuncular ama transfer piyasasında Suarez dışından bize yar olmazlar gibi.

Amrabat ve Suarez bizim takimda oynuyacak kapasitede oyuncular degil.

hucumcu oyuncuya ihtiyacımız yok,olsa olsa bir yerli yedek forvet lazım

dolayısı ile önerilerin iki yönlü orta saha ve önlibero oyuncuları ile defansif oyuncular üzerinde yoğunlaşması lazım diyorum...

Yukarıda yazan oyuncuların hiçbiri aradığımız türdü oyuncular değil.

Jeremain Lens

_B1_46.JPG

Bu adamı daha önce de yazmıştım. Arda’yı izler gibi oluyorum Lens’i izlerken. Arda tabi topa daha çok hakim ve daha zeki. Ancak Lens daha süratli ve atletik. Arda’yı biliyoruz. Topla çok dengeli ilerliyor, ikili mücadelelerde kolay kolay yere düşmüyor. Lens de aynı fiziksel güce sahip. Arda’yla aynı yaştalar ayrıca. Mevki olarak 4-3-3’te forvetin her yerinde oynuyor Lens. 4-4-2’nin kanatlarında da oynayabiliyor. Fundamentali sağlam bir adam. Ofansif olarak her mevkide oynayabilir. Keita yollanırsa, sağ kanat teslim edilir. Baros sakatlanırsa, forvette oynatılır. Yeri gelir sol kanatta oynar. Forvet hattı için tam bir joker. Bana kalırsa Keita’yı yollayıp, Lens’e forvetin sağını teslim etmek güzel olur. Lens hem Keita’nın yaptığı katkıyı yapabilir, hem de ekonomik olarak daha ucuza gelir. 4 milyon € civarına alabiliriz. Keita’dan gelecek parayla karşılanabilir rahatlıkla.

YouTube - Jeremain Lens - Great Shot

Armand Traore​

armand_traore.jpg

Arsenal’da forma şansı bulamıyor. Clichy ve Gibbs’in olduğu sol bekte pek mümkün de değil zaten oynaması. Gibbs’in uzun süredir sakat olmasına rağmen, bu dönemde pek forma giyemedi Traore. Wolves maçında bile, dinlendirilen Clichy’nin yerine Silvestre oynadı sol bekte. Traore sadece sol bek değil, kanadı komple kullanan bir adam. Yine de pek fazla forma giyemedi bu sezon Arsenal’da. Clichy ve Gibbs’den oluşan sol bekte, seneye kalmak istemeyeceğini düşünüyorum. 1989’lu bir adam. Genç yaşlarında gelişim için oynayacağı bir takıma gidecektir. Wenger de gitmesine izin verecektir. Kewell gidiyor, Hakan artık tercih edilmiyor, Caner sol bekte pek iyi değil, bir sol bek alacağımızı söyleniyor. Her yol Traore’ye çıkıyor. Fransız takımlarından gelecek tekliflerle baş edebilirsek, kadroya katarız. Wenger 5 milyon € civarında para ister.

Carlos Vela​

Arsenal+v+Sunderland+Premier+League+820fIyqagJUl.jpg

Yine Arsenal’dan bir öneri. Keita’nın gitmesi durumunda transfer edilebilecek oyunculardan. Wenger’in gözünden düşmüş durumda. Artık nadiren oynuyor takımda. Geçenlerde reserve oyuncuların bile olduğu Barcelona kafilesinde yer bulamadı kendisine. Wenger seneye Chamakh’ı da alacak. Van Persie’nin düzeleceğini, Bendtner’in yükselen formunu ve diğer ofansif oyuncuları düşününce; gelecek sezon oynaması daha da zor. Forvetin sağında ters ayakla iş yapabileceğini düşünüyorum. Tabi solda da oynuyor. 7 milyon €’ya alınabilir.

Matias Suarez

610x.jpg

Anderlecht’de oynuyor. İleri 3’lünün her yerinde oynayabilecek bir oyuncu. Oldukça zeki, teknik ve bileklerine hakim. Arjantinli genleri taşıyor tam manasıyla. Fiziksel olarak da iyi sayılabilir. 1,76 boyu var. Dengeli bir adam. Keita giderse, yerine alınabilecek adamlardan. Sürati ve fiziğiyle değil belki ancak bahsettiğim özellikleriyle Keita’nın yaptığı katkıyı yapar. 4 milyon € civarına alınır.

Nordin Amrabat​

Nordin_Amrabat_2.jpg

Yine Keita’nın gitme ihtimali üzerine bir öneri. Oldukça yetenekli bir adam Amrabat. Bileklerine hakim ve çevik. Süratli de sayılabilir. Kuzey Afrika asıllı hücumcular zaten genellikle bu özelliklere sahip oluyor, ilginçtir. Kanat oyuncusu olarak yeterince iyi yani. Skora katkı da yapabiliyor. Biraz istikrar sorunu var gibi ancak Keita’da da vardı o kadarı. 3 milyon € civarına alınabilecek durumda.

hepsinini altında keita nın gitmesi durumunda falan yazmışsın da bi yere gitmeyecek keita:D,orta sahaya adam öner

* Coutadeur ön libero oynamaz.

* Coutadeur-Cabaye-Elano 3'lüsü her maç kevgire döner.

* Arda yollanmaz.

Coutadeur'u ön libero olarak koymadığımı mesajlarda belirttim;ne diye yorum yapıyorsun anlamıyorum..Kevgire dönermiş;bende öyle demiştim zaten.

Şöyle özet geçeyim ;

Hamit Altıntop,Nuri Şahin,Gökhan İnler,

Miguel Veloso,Mathieu Flamini,Gojko Kacar,

Fernando Gago,Loric Cana,

Kim Kallstrom,Vincent Kompany

Achille Emana,Mahamadou Diarra,

Mohamed Sissoko,Moussa Sissoko,

Sulley Muntarı,Cheik Tiote.

Emana, Bojan, Murat Ceylan, Mustafa Pektemek, Çağlar Birinci. Ayrıca Gio ile Caner'in bonservisleri alınmalı. Servet, Sarp, Barış, H.Balta, Jo, Leo Franco, Arda gönderilmeli.

Etuhu

Noble - Elano

Dişli bir orta saha. Bolton'lu Muamba'da yazılabilir Etuhu'nun yerine.

Muamba

Elano - S.Parker​

Bu biraz kasar. Ama paraya kıyarsak olabilir. Mümkünse EPL'den diri adamlar alalım. Ligimize daha çabuk uyum sağlarlar.

Etuhu

Noble - Elano

Muamba

Elano - S.Parker​

Bu biraz kasar. Ama paraya kıyarsak olabilir. Mümkünse EPL'den diri adamlar alalım. Ligimize daha çabuk uyum sağlarlar.

Parker biraz zor gibi.

------------------Topal-----------------------

-------Emana------------------Elano----------

Etuhu

Noble - Elano

Muamba

Elano - S.Parker​

mark noble mı çok isteriz de bize bırakmazlar o adamı:o,scott parker yürürken sakatlanan bi adam

Geri
Üst Alt