Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Beyler var mı Olympiakos'u ve Dudu'yu detaylı takip eden?

YouTube - Dudu Cearense - The Dynamite (Olympiakos)

3.12'ye dikkat bu pasi bizim takimda " Elano disinda " kimse atamaz.

" Orta sahadan bahs ediyorum ". Tabi ki bu video ile birsey anlayamayiz, rakip zayif. Ama o maci genelde iyi oynamis. " tek pas'a dayali oynuyor ". Onu gozlemledim. Elano gibi duz bir adam izlenimi verdi. Forum da Lincoln gibi cok daha sova yonelik kacacak oyuncular begenildigi icin " bazi kisiler tarafindan " onlar bu oyuncuyu istemiyeceklerdir. Benim futbol gorusum ise, bu oyuncu, ile bir oyuncu daha alinsa, ve Elano ile monte etseniz, Galatasaray iyi top oynar.

Cunki bu oyuncu Elano ile ayni dilli konusuyor, " futbol anlaminda ".

Baris,Sarp, gibi oyunculardan teknik, mucadelesi ise " video'daki izlemime gore " yerinde.

Oyun kurmak on planda, cunki genelde onun ile basliyor Olympiakos ataga.

Bence 1.lik için Ramos ' la çekişir Maicon. Dani Alves barzosunu hiç beğenmem . .

Ramos hucuma iyi katki yapiyor ama defans'i super degil. Ben Maicon'u secerdim, hucum ve defansi yerinde.

Throw shit izi kalsin.

YouTube - Dudu Cearense - The Dynamite (Olympiakos)

3.12'ye dikkat bu pasi bizim takimda " Elano disinda " kimse atamaz.

" Orta sahadan bahs ediyorum ". Tabi ki bu video ile birsey anlayamayiz, rakip zayif. Ama o maci genelde iyi oynamis. " tek pas'a dayali oynuyor ". Onu gozlemledim. Elano gibi duz bir adam izlenimi verdi. Forum da Lincoln gibi cok daha sova yonelik kacacak oyuncular begenildigi icin " bazi kisiler tarafindan " onlar bu oyuncuyu istemiyeceklerdir. Benim futbol gorusum ise, bu oyuncu, ile bir oyuncu daha alinsa, ve Elano ile monte etseniz, Galatasaray iyi top oynar.

Cunki bu oyuncu Elano ile ayni dilli konusuyor, " futbol anlaminda ".

Baris,Sarp, gibi oyunculardan teknik, mucadelesi ise " video'daki izlemime gore " yerinde.

Oyun kurmak on planda, cunki genelde onun ile basliyor Olympiakos ataga.

Arkadaş sen bir video koymuşsun herhalde.Ben neden o videoyu göremiyorum.??

Hayallerimin ortasahası

---------------Sissoko-----------------

-----------Pirlo-------Sneijder----------

:D

Sneijder dediğiniz adam Dünyanın en iyi 10 orta saha oyuncusundan biri Hayal bile etmeyin onu:D

Aslında İnter'e gitmeden once hayal değil sadece çok zordu.belki alınabilitesi vardı ama şimdi Okan doğru diyor.Hayalini bile kurmayalım Sneijder'in.

Barca ornegi

-----Xavi----Yaya----Iniesta-----

Galatasaray ornegi

-----Elano---Tiote----Deco-------

Nasil :D

çok iyi de Deco biraz muamma.

Barca ornegi

-----Xavi----Yaya----Iniesta-----

Galatasaray ornegi

-----Elano---Tiote----Deco-------

Nasil :D

Galatasaray örneği patlar. Deco artık 2 yönlü değil. Zaten ofansif bir adamdı eskiden de. Elano zaten futbolcu falan değil. Tiote ortalama bir adam. Bu orta sahanın pek bir olayı yok.

Su Dudu çift yönlu orta saha oyuncusu degildi galiba.

Lincoln gibi adam degilmi (10 numara)?

Geri
Üst Alt