Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Gökhan Töre ( FC Chelsea ) , Furkan Özcal (Kayserispor) , Ozgur Cek (A.Gücü) , Sahin Aygünes (Kasımpaşa) Oguzhan Azgar ( Samsunspor), Taskin Calis ( Borusia Monchengladbach , Rıdvan Armut (Rot-Weiss Essen) , Gorkem Karalar (SF Troisdorf) Okan Derici ( Eintracht Frankfurt)

Jacques MOMHA. Dünkü Fener-Manisa maçında çok iyiydi.

Giovinco! Napoli ve Sampdoria istiyor. Bonservisi 5-7 milyon!

Giovinco! Napoli ve Sampdoria istiyor. Bonservisi 5-7 milyon!

Bu bizim bildiğimiz İtalya Milli takımında ve Juve'de oynayan Giovinco mu? Zaten Türkiye'ye gelmez ama gelse de çok iyi topçu olmasına rağmen ihtiyacımız olan tarzda bir adam değil.

Bu bizim bildiğimiz İtalya Milli takımında ve Juve'de oynayan Giovinco mu? Zaten Türkiye'ye gelmez ama gelse de çok iyi topçu olmasına rağmen ihtiyacımız olan tarzda bir adam değil.

Niye gelmesin? Satilik, ve Napoli'ye gidecekse bize niye gelmesin ki ?

isim vermeyecem de şöyle kaleyi karşısına aldığı anda hiç düşünmeden şut çekecek topu alır almaz vursun diye sabırsızlanacağımız bir insan evladı istiyorum heralde bu saydığım özelliklere uyan son isim Hagiydi ondan sonrakiler hep bir araya pas atma , adam kaçırma gibi garantiye girmeye çalışırken bir sürü posizyon kaçıyor mesafe tanımaksızın kaleyi gördüğümü isabetli şutlar çekecek biri gelmeli artık uzaktan gol atamıyoruz

isim vermeyecem de şöyle kaleyi karşısına aldığı anda hiç düşünmeden şut çekecek topu alır almaz vursun diye sabırsızlanacağımız bir insan evladı istiyorum heralde bu saydığım özelliklere uyan son isim Hagiydi ondan sonrakiler hep bir araya pas atma , adam kaçırma gibi garantiye girmeye çalışırken bir sürü posizyon kaçıyor mesafe tanımaksızın kaleyi gördüğümü isabetli şutlar çekecek biri gelmeli artık uzaktan gol atamıyoruz

Pedro Morales'i diyorsun sen. Benzer katkıyı sağlayacak, daha isimli bir adam alabiliriz belki. Alamayacaksak öyle bir adam, Morales gelsin.

mehmet topal bi vursa sorun kalmazda:o

Eğer Memo sezon sonunda giderse umarım eklikliği fazla hissedilmez.

Fm oyuncusu.

Kanat oyuncusu.

Gerekli mevkiye aradığımız kan değil.

Guti'nin bir açıklamasını duydum geçenlerde.Seneye İngiltere,İtalya ya da Arap ülkelerinde oynayabilirim diye.Galatasarayla da ismi geçiyordu.Olursa güzel olur.

Orta sahaya en az 2 oyuncu gerek.

Guti'nin bir açıklamasını duydum geçenlerde.Seneye İngiltere,İtalya ya da Arap ülkelerinde oynayabilirim diye.Galatasarayla da ismi geçiyordu.Olursa güzel olur.

Müthiş olur ben çok beğenirim derbidede sonradan girmesine rağmen etkiliydi...

img.240022_t.jpg

Mudingayi (bologna)

Hitzlsperger.jpg

Hitzlsperger (lazio)

article-1044775-03A1FD0C0000044D-620_468x673.jpg

Bresciano (palermo)

fabio-simplicio-2008-soccer-palermo-vs-eintrach-francoforte-friendly-match-july-26-2008-1cQDfS.jpg

Simplicio (palermo)

Soyadı Diarra olan 3 tane zenci futbolcu alalım.

Hepsi iyi oynuyor zaten.

Santos'ta oynayan Neymar çok pahalımıdır acaba.Bi ara Real Madrid peşindeydi.Geleceği parlak görünüyo.

Geri
Üst Alt