Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Cevap: Transfer Önerileri
Landry N'Guemo Nasıl olur?
Landry N'Guemo Nasıl olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oncelikle herkese slm,
bu benim ilk mesajm. Yurtdisinda( hollanda) yasadigim icim turkce yazarken hatalar olabilir simdiden ozur dilerim
Hollanda Belcika Almanya kisacasi nerdeyse butun bati avrupa liglerini takip ettigim icin , bu liglerde oynuyan oyuncularin cogunu takip ederim. Eger sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarim.
Simdi gelelim asil meseleye , GS'miz icin oyunculara
hollandada yasadigim icin burdan basliyacagim.
Feyenoord bildiginiz gibi cok buyuk Mali sorunlarla bogusuyorlar. durum okadar kotu ki Hollanda futbol fedaresyonu duruma el koydu. Artik Nerdeyse tuvAlet parasinin bile hesabini vermek Zorundalar. Durum boyle olunca oyuncularina gelen tekliflerde fazla direnmeyecekler.
Feyenoord da ilk olarak bize en uygun ve bana Gore en buyuk yildiz adaylarin biri olan
- Jonathan de Guzman
sozlesmesi bu yaz sona eriyor ve uzatmaya niyetli degil. Sezon basinda ingiliz ve ispanyol devlerinden gelen teklifleri red Eden Feyenoord simdi kafasini taslara vuruyor. Benim bildigim M.City transfer olamamasi bizim servet- Marseille durumuna benziyor.
Mevkisi: ortasa , '87 dogumlu , çift yonlu mukemmel pas Atan , yaraticiligi ust duzeyde olan bor oyuncu. Ofansif oynamayi daha cok
seviyor bir nevi elano. Gecirdigi ciddi sakatliktan sonra toparlanmaya calisan guzman alt yapidan gelen fer e formasini kaptirnca kenarda oturmak zorunda kaldigi.
Bizim ilk once bunu kapmamiz lazim
sadece guzman icin degil hollanda ve belcika liginden Genis capli yazi hazirlayacagim
Feyenoord;
- guzman -ortasaha
- Leroy Fer -ortasaha
-wijnaldum- sag kanat ( 4-3-3) keita satilirsa
-Vlaar- defans , neill genc versiyonu
Ajax
- de Zeeuw ( hollanda liginin en iyi orta sahasi çift yonlu)
- vertonghen defans ( ortasaha oyuncusuydu)
Az Alkmaar
-schaars ortasaha( cift yonlu , kaptan)
- dembele kanat oyuncusu( Kazim kazim in daha teknigi ve guclusu)
Twente
- stoch sol kanat ( arda satilirsa ilk alinacak oyuncu !!) UEFA fener macinda g.gonulu dansoz gibi oynatti
- Janssen ( ofansif ortasaha) 28 yasinda hagi vari sutlari var. Duran toplarda van hooijdonk gibi
- Douglas defans ( hollanda nin en iyi defansi biraz tuzlu gelebilir)
Kusura bakmayin biraz karisik oldu.
Alt takimlardan oyuncu yazamadim ( beerens , Martens gibi)
ama yukarida yazdigim oyunculardan
orta sahaya de Zeeuw gelse tek basina toplar.( en cok gormek istedigim oyuncu. Stoch ile beraber)
Guzaman bize en uygun olani.
Defansada. Douglas gelse 21 yasinda olmasina karsin bir daha sorun yasamayiz
Sol kanatada
stoch. Stoch YouTube DEN izlen baska birsey demiyorum.
Bodmer.
J.P.Karacan
Oncelikle herkese slm,
bu benim ilk mesajm. Yurtdisinda( hollanda) yasadigim icim turkce yazarken hatalar olabilir simdiden ozur dilerim
Hollanda Belcika Almanya kisacasi nerdeyse butun bati avrupa liglerini takip ettigim icin , bu liglerde oynuyan oyuncularin cogunu takip ederim. Eger sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarim.
Simdi gelelim asil meseleye , GS'miz icin oyunculara
hollandada yasadigim icin burdan basliyacagim.
Feyenoord bildiginiz gibi cok buyuk Mali sorunlarla bogusuyorlar. durum okadar kotu ki Hollanda futbol fedaresyonu duruma el koydu. Artik Nerdeyse tuvAlet parasinin bile hesabini vermek Zorundalar. Durum boyle olunca oyuncularina gelen tekliflerde fazla direnmeyecekler.
Feyenoord da ilk olarak bize en uygun ve bana Gore en buyuk yildiz adaylarin biri olan
- Jonathan de Guzman
sozlesmesi bu yaz sona eriyor ve uzatmaya niyetli degil. Sezon basinda ingiliz ve ispanyol devlerinden gelen teklifleri red Eden Feyenoord simdi kafasini taslara vuruyor. Benim bildigim M.City transfer olamamasi bizim servet- Marseille durumuna benziyor.
Mevkisi: ortasa , '87 dogumlu , çift yonlu mukemmel pas Atan , yaraticiligi ust duzeyde olan bor oyuncu. Ofansif oynamayi daha cok
seviyor bir nevi elano. Gecirdigi ciddi sakatliktan sonra toparlanmaya calisan guzman alt yapidan gelen fer e formasini kaptirnca kenarda oturmak zorunda kaldigi.
Bizim ilk once bunu kapmamiz lazim
sadece guzman icin degil hollanda ve belcika liginden Genis capli yazi hazirlayacagim
Feyenoord;
- guzman -ortasaha
- Leroy Fer -ortasaha
-wijnaldum- sag kanat ( 4-3-3) keita satilirsa
-Vlaar- defans , neill genc versiyonu
Ajax
- de Zeeuw ( hollanda liginin en iyi orta sahasi çift yonlu)
- vertonghen defans ( ortasaha oyuncusuydu)
Az Alkmaar
-schaars ortasaha( cift yonlu , kaptan)
- dembele kanat oyuncusu( Kazim kazim in daha teknigi ve guclusu)
Twente
- stoch sol kanat ( arda satilirsa ilk alinacak oyuncu !!) UEFA fener macinda g.gonulu dansoz gibi oynatti
- Douglas defans ( hollanda nin en iyi defansi biraz tuzlu gelebilir)
ama yukarida yazdigim oyunculardan
orta sahaya de Zeeuw gelse tek basina toplar.( en cok gormek istedigim oyuncu. Stoch ile beraber)
Guzman bize en uygun olani.
Defansada. Douglas gelse 21 yasinda olmasina karsin bir daha sorun yasamayiz.
Bodmer'i stoper mi orta saha için mi yazdın, merak ettim.
Hollanda pazarı bana göre ucuz ve iş yapabilecek oyuncuların bulunduğu yegane pazar bana göre.İç piyasa birbirlerine karşı çok pahalı ama.En nihayetinde Hollanda'dan istediğim 4-5 oyuncu var.Gral olur bu oy uncular gral;bizde de çıta yükselir.
Dembele:Sistemin gerektirdiği üzre ben onu üçlü forvetin sağında ve solunda rahatlıkla kullanırdım.
Stijn Schaars: Doğru yazdımmı bilmiyorum ama 4-3-3 te orta saha için ne gerekliyse barındırıyor.
Demy De Zeuw:Anlatmaya gerek bile yok söylemişsin nasıl olduğunu zaten.
Cheikh Tiote:Önliberoda da gerektiği zaman orta sahada çok rahat oynatılabilir.Ve muazzam katkı sağlar.
Not: Douglas bence Hollanda'nın en büyük balonu;bir türlü beğenemedim.
Hollanda pazarı bana göre ucuz ve iş yapabilecek oyuncuların bulunduğu yegane pazar bana göre.İç piyasa birbirlerine karşı çok pahalı ama.En nihayetinde Hollanda'dan istediğim 4-5 oyuncu var.Gral olur bu oy uncular gral;bizde de çıta yükselir.
Dembele:Sistemin gerektirdiği üzre ben onu üçlü forvetin sağında ve solunda rahatlıkla kullanırdım.
Stijn Schaars: Doğru yazdımmı bilmiyorum ama 4-3-3 te orta saha için ne gerekliyse barındırıyor.
Demy De Zeuw:Anlatmaya gerek bile yok söylemişsin nasıl olduğunu zaten.
Cheikh Tiote:Önliberoda da gerektiği zaman orta sahada çok rahat oynatılabilir.Ve muazzam katkı sağlar.
Not: Douglas bence Hollanda'nın en büyük balonu;bir türlü beğenemedim.
Pape Diakhate (St.Ettiene) D.Kiev'den Kiralık
Gelmez..