Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Hamit,Gudjohnsen ;)

Kaleci

Ugur--Emre G.--Servet--Hakan

M.Topal

Hamit--Gudjohnsen

Kewell-----Baros-----Arda​

4-3-3'ün kralını oynarız :)

Hamit ve Gudjohnsen'i alacak finansmanı nereden bulacaz?

Stad locaları ;)

Ayrıca Takımdaki gereksiz oyuncuları sattıkmı gelecek paralarda var ( lincoln,nonda )

Hem sezon başında Baros ve Kewell'ı alacagımızı kim bilebilirdiki :) bence çok uçuk degil Hamit ve Gudjohnsen

volkan şen abi yaa mükemmel bir yetenek bence ardadan bile daha iyi çalım atıyo

mutlaka ama mutlaka almalıyız volkan şeni ama ben bu yönetime güvenmiyorum

yine sönmüş yıldızları almaya devam ederler:(

iyi bir sag bek sart cihandan beri sagbek gormedi bu takım... :D ve de ordu dan Bruno Mezenga 20 gol attı bank asya'da... max. 1-2 m euro ya alınır... 2-3 sene sonra büyük takımlara 20 -30 m euro ya satılır, büyük potansiyel var bu Bruno'da...

volkan şen abi yaa mükemmel bir yetenek bence ardadan bile daha iyi çalım atıyo

mutlaka ama mutlaka almalıyız volkan şeni ama ben bu yönetime güvenmiyorum

yine sönmüş yıldızları almaya devam ederler:(

Türk liglerinin en teknik oyuncusu. Bu kadar iddalıyım

Aman dert ettiğin şeye bak Topkapı Sarayı'nı ya da Merkez Bankası'nı patlatırsak tüm bu sayılan astronomik transferlerin babasını yaparız.Bence konu başlığındaki 'Mantıklı' ibaresi kaldırılsın.

Stad locaları ;)

Ayrıca Takımdaki gereksiz oyuncuları sattıkmı gelecek paralarda var ( lincoln,nonda )

Hem sezon başında Baros ve Kewell'ı alacagımızı kim bilebilirdiki :) bence çok uçuk degil Hamit ve Gudjohnsen

Başarılabilirse gerçekten :005: ama zor!

Laudrup, dun kovuldu. Gelirse iyi olur.

Aman dert ettiğin şeye bak Topkapı Sarayı'nı ya da Merkez Bankası'nı patlatırsak tüm bu sayılan astronomik transferlerin babasını yaparız.Bence konu başlığındaki 'Mantıklı' ibaresi kaldırılsın.

Kewell,Meira ve Baros'u masa altı yaparak almadık herhalde :o

Külübü iyice çülsüz yaptınız

Bazıları çigrından çıktı laf sokmak için yer arıyorlar :asd:

Resmi sitemiz için öneri

Her transfer döneminde medya tarafindan yüzlerce futbolcunun ismi Galatasaray'la aniliyor ve biliyoruz ki bu haberlerin %99'u yalan çikiyor. Bu yalan haberler sadece gazetecilere gazete sattirip, taraftari oyalamaya yariyor.

Benim önerim, Galatasaray.org'u yönetenlerin transfer haberleriyle ilgili bir ekip kurmasi. Böylece çikan yalan haberler aninda yalanlansin ve görüsme yaptigimiz oyuncularin ismi de açiklansin.(Bkz F.Bahçe Nihat harekati)

Bilmiyorum ilgilendigimiz isimleri açiklamak dogru bir karar olur mu ama yalanlama haberlerinin kesinlikle yapilmasi lazim.

Cevap: Resmi sitemiz için öneri

Yalnız Fener orada transfer olmadı falan diyor.Biz x ile ilgileniyoruz dersek sadece o adamın piyasasını yaparız.Gerek yok.Hem sürpriz transferler daha iyi oluyor :D

Geri
Üst Alt